Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná komedie o malých fotbalistech toužících po úspěchu. Když ve městě Urbanii v Ohiu založí fotbalový tým Biskupa Warnera, oblíbený syn Kevin O'Shea je přirozeně jmenován jeho koučem. Ten okamžitě vybere do týmu Cowboys pouze nejnadanější hráče a ty méně atleticky obdarované ignoruje. Ti se ale vzbouří a seskupí se v jiném týmu - Malí Obři - koučovaném Dannym, který žije ve stínu svého obdivovanějšího bratra Kevina. Malí hrdinové se protápají a proklopýtají až do konečného zúčtování s Kevinovými Cowboys. V čele s jejich největší oporou - dívkou přezdívanou Zmrzka, mají přesně dva týdny, aby se z nemotorných balíků přeměnili na perfektní fotbalisty. S pomocí dalších lidí brzy příjdou na to, že nedostačující atletické vlastnosti se dají nahradit důvtipem a odhodláním. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Ako ohodnotiť film pre vekovú skupinu 7-15? Ako ohodnotiť film o športe ktorý z duše neznášam? Bratská rivalita prerastie až do vytvorenia dvoch mládežníckych družstiev (nie mužstiev). Ako to býva v podobných filmoch pre pozdvihnutie sebavedomia aj úplních magorov, že aj oni dokážu vyhrať nad trénovaními mládežníkmi s budúcou kariérou v NFL. Pár vydarených vtípkov vytrhlo film z kategórie odpad!. Ak nieste z cieľovej skupiny, pre ktorú je film určený, absolútne o nič neprídete, ak si ho necháte ujsť. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Malí obři jsou oddechovou a pěknou sportovní komedií a tento film s dětmi,které hrají fotbal je celkem dobrý.Dávám mu tedy 3 hvězdy a 60 procent a tato komedie se mi líbila zvláště jako dítěti.Rick Moranis a Ed O Neall jsou dobří herci a i jako soupeři nejsou vůbec špatní.Tato komedie je vhodná zvláště pro mládež a pro dospělé na deštivé víkendové dopoledne...Neurazí a nadchne. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Malí obri“ v mojich očiach vždy zostane takou ľahkou romantickou komédiou. Nehemží to veľkým počtom zábavných scén, ale keď už sa tam niečo objaví, tak to viac-menej funguje. Láska k USA futbalu, mladá teene romantika a (solídna) rivalizácia medzi R. Moranis a E. O´Neal. P.S.:Podobný film sa dá kedykoľvek natočiť, na hocijaký iný šport. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

V osmdesátkách nabité pozice ztrácející Rick Moranis a stále tu svoji si zpívající Ed O'Neill v rolích dvou bratrů trénujících, po sportovní stránce rozdílně nadané, dětské fotbalové týmy jejich rodného městečka. Ano klasika, outsideři versus šampióni - nemotorové versus atleti - Davidové versus Goliáši. Kolikrát jsme již byli svědky podobného souboje? A to i, stejně jako v tomto případě, v dětské provedení (teď mne v rychlosti napadají například Špatné zprávy pro Medvědy nebo Zelená je tráva)! Rodinná happy end sportovní komedie jejíž humor stojí na odlišnosti a neumětelství té "dobré" strany, která se (jak jinak) z nuly na sto dostane během 107 minut. ()

moviepill 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo svieža komédia, v ktorej si tvorcovia odpustili infantilný humor (lepšie povedané trápny) a takisto aj prehnaný pátos. Film má napriek vyše 100-minútovej stopáži svižné tempo a baví po celú dobu, ba dokonca je miestami dosť napínavý. Samozrejme, záleží na vkuse a nálade, ale ja som sa dobre zabavil. Milé prekvapenie. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii, konkrétně v Arroyo. (reich)

Reklama

Reklama