Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejuznávanějších raperů na světě, Curtis "50 Cent" Jackson, je hlavním hrdinou filmu. Marcus je zhrzený chlápek, se kterým se život nemazlil. Poté, co byla zavražděna jeho matka, se vrhne na dráhu drogového dealera a začne si užívat života. Příběh natočený na motivy skutečného života 50 Cent Jacksona. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (159)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nevedel som si predstaviť, že film o gangstrovi, z ktorého sa stane uznávaný rapper (ešte k tomu s ksichtom 50 Centa), by ma mohol niečím zaujať. Lenže Sheridan nie je nejaký pouličný gangsta režisér, ktorý by chcel natočiť nejakú cool záležitosť pre afroamerickú mládež, je to režisér, ktorému išlo o to previesť na plátno príbeh chapca, ktorý pod tlakom okolností pochopil, že to takto ďalej nejde a snažil sa so svojím životom niečo urobiť. To, že k tomu voľne poslúžil Curtisov životopis, je vlastne vedľajšie. Žiadna adorácia jeho osobnosti sa nekoná, kvalitný film ale áno. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Tak na tento film sem se strašně moc těšil a potom co jsem si tu přečetl ty zajívamé komentáře tak jsem byl i zvědavý a taky si myslím že je škoda že ten film nebyl u nás v kině.Každej kdo se aspoň trošku zajímá o Hip-Hop tak ví že 50 cent ( i když je komerční ) tak dělá dobrý Hip-Hop a jeho herecký výkon v tomto skvělým filmu mi dokázal že by z něj mohl být i herec.Film je opravdu skělý , celkem i reálný a drsný.Moc se mi to líbilo a určitě si to najde možná místo v mých TOP20 filmů.Ještě bych se měl zmínit o výborném sountdtracku který je nabitý dooost dobrými pisničkami.Joo a taky bych neměl zapomenout SEPP: vyliž si p*del a nechápu co sem pleteš G-unit.Každý kdo má rád Hip Hop by tento film měl určitě vidět.Doporučuju. ()

Reklama

Raven0 

všechny recenze uživatele

Hned zpočátku musím přiznat, že nejsem černoch a hip hop také není zrovna můj šálek kávy. Spíše naopak, českým rádoby nezávislím "ghetto" hip hoperům se s chutí vysměji, ale tento film byl pro mne příjemné překvapení. Solidní gangsterka, kde drogy a zbraně prohrávají svou bitvu proti hudbě. Tento film určitě dodá spoustě mladých američanů naději na to, že si také splní svůj prima "americký sen". Ale mě jde spíše o to, že docela slušně pobavil... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Mám rád tyhle drsné nigga filmy z ghetta a je mi putna, že tam hraje 50 Cent (nic moc výkon mimochodem) atd. atd. Náhodou mi to přišlo docela hodně dobře zvládnutý, až na pár nudnějších částí. Hudba mi fakt nevadila a myslím, že by se tenhle film prostě neměl hodnotit s předsudkama, ale tak nějak neutrálně. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Tento kousek je v podstatě zrcadlo 50 Centova života. O tom jak se musel vyškrábat až na vrchol. Jistě by tomu slušel chytřejší a zajímavější scénář. Chybí tomu i jistě větší dramatičnost. Ale jako jednorázová jednohubka to postačí. A uslyšíte při ní pár jeho hitovek. Pro “fiftyho“ fanoušky je to rozhodně povinnost, 3 hvězdy. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Marcusovo vězeňské číslo (91595) se shoduje s opravdovým Curtisovým číslem, jen v první číslici, je jí devítka - 94R6378. (Candice)
  • 50 Centa prehovoril Terrence Howard, aby urobil jeho nahú scénu. (Flipper)

Reklama

Reklama