Reklama

Reklama

Penny se bojí

všechny plakáty
Trailer

Osmnáctiletá Penny Deerbornová má panický strach z aut - jako malá totiž přežila hrůzostrašnou autonehodu, při níž mohla jen bezmocně přihlížet, jak její těžce zraněná máma v příšerných bolestech nekonečně pomalu umírá... Její terapeutka Orianna se rozhodne pomoci utrápené dívce zbavit se její neobvyklé fóbie přímou konfrontací s jejím největším strachem, a tak ji jednoho dne naloží do auta a společně se vydají na dlouhou cestu do hor! Jenže místo požadovaného uzdravujícího procesu se dostaví pravý opak... (TV Horor Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Rogue 

všechny recenze uživatele

Nenechte se odradit stupidním námětem o hysterické dívce jménem Penny, která má fóbii z aut. Bude vám vadit až do konce filmu, takže si zvykněte. Naštěstí se po pár minutách objeví borec v kapuci a začne být trochu zábava. Sice vypadá jako emperor Palpatine, ale není to na škodu. Čas od času je film legračně nablblý, ale zase ne o moc víc, než většina ostatních hororů. Jen škoda těch několika vizuálních excesů a toho, že Penny není ani moc sexy, ani moc nahá ani moc inteligentní. Navíc má tu přiblblou fóbii a screaming queen z ní asi nevyroste... když o tom tak přemýšlím - ten film vlastně za moc nestojí. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Skvelý, atmosférický horor zo série After Dark Horrorfestu; ročník 2006, disponuje pomerne skromným spracovaním, minimom hercov a slušnou dávkou napätia. Zo začiatku thrillerová road-movie o vydesenej Penny, trpiacou fóbiou z áut, ktorá si so svojou psychologičkou vyrazí na terapeutický výlet, sa začína po stretnutí so záhadným stopárom pomaly meniť na napínavú hororovú hru, ktorá divákovi pripraví viacero výborných, strašidelných momentov. Hoci sa filmu nevyhne ani pár nudných úsekov, nelogickostí a niekomu bude vadiť aj nejednoznačný záver, celkovo ide o veľmi slušne spracovaný počin s dobre vybratým hereckým osadenstvom. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Tak kolik tohle stálo?? 100... 150 dolarů?? Jeden starej bavorák píchlej mezi dva stromy, taková je filmová výprava. Role Penny by seděla určitě Elishe Cuthbert nebo Paris Hilton, nešlo o nic jiného než jen řvát a brečet, škoda, že si režisér vybral naprosto neatraktivní Rachel Miner. Jak tu již bylo poznamenáno, onen stopař nejdříve skutečně vypadá jako Darth Sidious, jen jsem čekal, kdy vytasí svůj červený meč a vysype z rukávů pár elektrických výbojů. Trochu té atmosféry na začátku je, ale další hodinu se opravdu doslova nehneme z místa a vše se omezuje na záběry uvězněné Penny v autě uprostřed lesů. Je to jako desetivteřinová nahrávka puštěná smyčkou neustále dokola. Aby to bylo zajímavější, zhebne pár vedlejších, úplně nepodstatných postav. Ale pořád nic, žádné napětí, strach, ani emoce se nedostavují. Bylo mi šum a fuk, koho, kdy a jak kapucín zabije. Tragické finále potvrdilo tragický film. Zbývá utřít toaleťákem a spláchnout do hajzlu, nazdar! /After Dark HorrorFest 2006/ ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Tento panický blábol jsem schopen natočit na Nokia N8 za 5 dní s nákladem 500 dolarů ve full HD. Donutit nějakou třeťořadou ochotnici řvát a vzdychat 92 minut není až takový problém. Film jsem si opatřil kvůli Mimi Rogers ale zde jen s otevřenýma očima hraje nehraje mrtvolu. Třeba se tak strašně ožrala, nevím. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustil zejména, kvůli čtverkám, které vidím od hororových Fandů.. Jakmile jsem viděl Nálepku Barrandov, věděl jsem, že to bude Hrůza, protože tam pouštějí pouze Braky !.. Atmosférické to sice je, ale bohužél nemastné neslané, nic nového pod sluncem, nic zvláštního neukázali, milionkrát ohraný Námět se spousty Chyb ! Nesedlo mi to, je to škoda.. Tyhle nízkorozpočtové, nenáročné filmy už pro mně nejsou .. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama