Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veronice je 18, má po maturitě a odmalička má pocit, že osud je proti ní. Aby nad osudem vyhrála, dělá "nečekané věci". Pod tlakem okolností odchází z Prahy. A vydává se hledat "dobré lidi". Hrdinka prochází situacemi, které se vyvíjejí proti její vůli mnohdy díky vlastním úvahám a rozhodnutím jejího věku, ale přesto je silnou a zajímavou osobností. Bezstarostná letní atmosféra kontrastuje s někdy drsnými situacemi, do kterých se Veronika dostává. A její cesta je plná setkání s nejrůznějšími lidmi. Od vymahače dluhů s vybraným slovníkem přes ekoteroristy, kteří chrání nepravý strom, po opilou nevěstu, kterou unesli a nechali v hospodě. Veronika projde svou cestu až na konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

xenopus odpad!

všechny recenze uživatele

Hanychová je možná pěkná kost, ale jako herečka naprosto tupá, o čemž nás dokonale přesvědčí už během úvodních titulků. Její dvouminutový monolog zcela postrádající práci s hlasem, výraz a jakoukoliv dikci je počinem, který kdyby uslyšel třeba František Filipovský, vstal by snad z mrtvých, jen aby slečnu Agátu mohl zabít (nepočítaje že by se od něho toto netalenované stvoření mohlo něco přiučit...). Česká kinematografie neprožívá šťastnou dekádu, ale tohle je snad ještě horší než jenom nešťastné. Odpad ze všech odpadů nejodpadovější! Bez pointy, bez kvalitního scénáře, bez dialogů, bez dobrých hereckých výkonů a snad bez všeho co má mít kvalitní film, zato však s podporou Státního fondu České republiky pro podporu a rozvoj české kinematografie. Jen krajina Českého krasu je mi blízká, a té jsem si docela užil, jinak ale... darmo mluvit, škoda slov. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Mam pocit, ze tohle nebylo tolik Agatou, ale spis rezii, scenarem a celkove vsim. Coz mi vychazi, ze Agata snad jedina pozitivni. Rad davam filmu odpad, ale tohle ne-e. Dvojecku :) Jo a pro slecnu Janickap, sice nevim, kde jsi v tom kine byla, ale je bezne, ze pokud se film hraje kazdy den, mesic v kuse, v peti kinosalech denne, ze vas tam nebude 150. :) Tohle je uplne bezne, treba kdyz jsem byl na Transformers, byli jsme tam dva. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tak se mě tuhle někdo ptal, jestli jsem viděl Crash Road a kolik jsem tomu dal. Řekl jsem, že hvězdu. Za co, proboha? Za scény s nevěstou Lucií Pernetovou. Na Agátu nejsem nijak alergický, nechytám se za hlavu při každé zmínce o ní a ani kopřivku nedostávám, ale tohle se nepovedlo. Vážně ne. Chtěl jsem ještě přihodit jednu hvězdu za to, že jsem CR vůbec dokoukal.. Ale rozmyslel jsem si to. ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle mělo být to fakt nevím. V životě sem neviděl nic horšího. Dokoukal sem jen kvůli tomu, že mě zajímalo jak tohle může skončit, nebo ještě protože sem hledal alespoň jeden světlejší okamžik filmu. Ale nenašel sem. Žalostné ve filmu úplně všechno včetně příšerných hereckých výkonů, hlavně Agáty... To je člověk který nemá ani zrnko hereckého talentu. Tvůrci chtěli nalákat jen na jméno Agáta Hanychová a to nevyšlo. Její žalostné napodobování hraní, nepřirozený hlas, vše hrůza. To jak se pokoušela hrát, jak ji každý hází klacky pod nohy, jak má smolný život, že se vše proti ni spiklo... Jak procházela různými příběhy na své cestě, jak je řešila a na co si přitom hrála, opět hrůza. Nepochopím jak na tohle může stát dávat nějaké peníze, na film co nemá žádný smysl... Mé hodnocení by bylo pokud by byla ta možnost - minus 10% - (0%) ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

S Agátou Hanychovou nemám zrovna velký zkušenosti tak jsem čekal katastrofu, kterou vypnu po 10 minutách. A po spuštění koukám, že mě to baví a baví mě i Agáta škoda, že se tam občas objevila hovadina např. tancování u benzinky to jsem tam vůbec nepobral. V česku se točej daleko větší sračky a maj lepší hodnocení než tohle. Tady má vliv asi Agáta, kterou odsuzuje snad každej. No nic možná až to uvidim podruhý tak tam třeba šoupnu i ty 3 hvězdy, protože s porovnáním s jinýma českýma filmama tak Crash Road je proti tomu velkofilm :-) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama