Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (258)

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Postal to prostě posral... Že je to dějově absolutní nesmysl a scenáristický odpad, to už je u Bolla snad nepsané pravidlo, udivuje mě však, že člověk s doktorátem z literatury, jako je Uwe, nedokáže ani vymyslet příběh, který by držel pohromadě něčím víc, než jen sledem všemožných pokusů o vtip. Film nemá žádnou pointu, nemá dokonce ani nic společného s herní předlohou, dialogy jsou naprosto dementní s nevhodným a nevtipným používáním sprostých slov a celkově je to obrovská a zdlouhavá nuda. Postal není svěží komedie, neoplývá vtipnou ironií, trefnou satirou, ani úsměvnou absurditou, prostě ničím, vše je jen trapný a vtíravý pokus o vtip ala "člověče, teď se směj". American Pie dokáže alespoň z malé části svou přetaženou nechutností sloužit jako odpočinková zábava po těžkém dni v kamenolomu, Postal nikoliv. Symbolický jeden punťík dávám za úvodní "rekonstrukci" 11. září... 1/10 ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Další Uweho sračka, ovšem tentokrát je svým (a dosti úchylným) způsobem zábavná - pokud dokážete zapomenout, že se v tomhle veledíle střílí dětičky, kočárek s miminem je rozmašírovaný na kaši dodávkou, co se ani nesnaží přibrzdit a bílá kočka je tu použita jako tlumič pro pistoli. Na straně druhé si střílí z náboženských fanatiků, George Bushe a taky se tu střílí do Uweho, načež do rozkroku zasažený režisér pronese památnou větu "Ich hasse videogames." Co byste taky chtěli za film zaplacený z nacistického zlata, že? Dialogy tentokrát netrhaly mé vzácné uši, protože jsem to viděl v němčině se španělskými titulky a přes to odposlouchané slovenské titulky, které pokrývají tak třetinu dialogů. BTW, tohle je asi zatím finančně nejméně úspěšný film našeho milého Vola... Asi nebudu mít chuť vidět to znovu, ale kdybych to náhodou viděl v angličtině, tak asi dám mnohem nižší hodnocení. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hrál jsem hru Postal 2, takže jsem byl připraven v tom smyslu, že mě nezarazilo nějaké vraždění bez důvodu, kočka jako tlumič a podobně. Ale tohle byl můj první Uwe. A už vím, proč má titul "nejhorší režisér". Naštěstí je tu pár scének, kdy se celkem i pousmějete (přátelství G.W.Bushe s Usámou, již zmíněná kočka jako tlumič). Ale jinak nic. Hned tento film mažu z HDD a zřejmě si jej už nikdy nepustím. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak a Uwe je tu zase. Tentokrát nám chtěl předvést kontroverzní, politicky nekorektní a vtipnou komedii. No a zase se mu to nepovedlo. Je sice fakt, že dva tři nápady se tu překvapivě i našly, ale i ty Uwe zazdil v nějaké trapnosti co přišla potom. A co na tom, že si chtěl udělat tvůrce srandu i sám ze sebe, když to nakonec působí spíš opačným účinkem. Je to prostě demetní, příběh nemá logiku, všechny ty rádoby přemrštěné scény jsou trapné a já být příbuzný některé z obětí 11. září, tak ho snad zabiju. Prostě další shit, tentokrát s malým probleskem průměrnosti, ale pořád shit. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Epicky parodizující sračka. Scéna s ustřelením režisérových kulí z mého pohledu patří mezi ty nejvtipnější momenty žánru, neboť krásně evokuje Bollův smysl pro zesměšnění i sebe sama a jeho názor na blockbustery Michael Bay, největšího egocentrika v akčních velkofilmech západní kinematografie. Kočka s pistolí v zadku budiž krásným odkazem na předlohu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Vince Desiderio, ktorý pracoval aj na scenári, chcel pôvodne omnoho temnejší príbeh. Uwe Boll to však odmietol s tým, že radšej by chcel film poňať ako čiernu komédiu. (Jakub225)
  • Podle Uwe Bolla bylo na 90% herců židy. (Petr23)

Reklama

Reklama