Reklama

Reklama

Hannah Montana

(seriál)
Komedie / Rodinný / Hudební
USA, (2006–2011), 39 h 9 min (Minutáž: 22–51 min)

Hrají:

Miley Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Billy Ray Cyrus, Mitchel Musso, Moises Arias, Madison Pettis, Frances Bay, Ashley Tisdale, Gwendoline Yeo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Když se čtrnáctiletá Miley Stewart (Miley Cyrus) přistěhuje z Tennessee do Californie, nikdo kromě její rodiny a přátel netuší, že je zároveň i velmi známou a populární zpěvačkou s blonďatou kšticí, která si říká Hannah Montana. I přes kamarádství všech kamarádství to zatím neví ani její nejlepší kamarádka Lilly Truscott (herečka Emily Osment, jejího bratra známe z filmu Šestý smysl). Její nevědomost ale není nadlouho - tedy jen do té doby, než pozve Miley na její vlastní - Hannah concert ! A aby toho nebylo málo, zamiluje se do ní (do Hannah) její (Mileyin) spolužák Oliver (Mitchel Musso), kterému později také bude prozrazeno Hannah - secret. V seriálu také nejsme připraveni o zábavné prvky - o ty se stará zejména Miley, ale také její táta Robie Stewart (zpěvák Billy Ray Cyrus, je to Mileyin otec jak v seriálu, tak v realitě) a Mileyin seriálový bratr Jackson (Jason Earles). Miley se své tajemství po celou dobu seriálu snaží udržet v nejmenším kolečku přátel a rodiny. Novodobý Disney seriál v teenagerovském pojetí, který potěší i pobaví. (ČSFD)

(více)

Recenze (396)

Huntelaar odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem při zjištění, že STVéčko vysílá Hannah Montana, zas jednou podlehl vlastní zvědavosti , protože jsem chtěl jen vědět, proč mě z výloh všech knihupectví bombarduje vysmatej ksicht Miley Cyrus a VELMI krutě jsem naletěl. Jako mínění o tvorbě Disney Tv jsem neměl valné, ale čeho je moc toho je příliš. Upřímně lituju každýho teenagera. kterýmu se to líbí a sleduje to. Větší Lejno jsem v životě neviděl. To i Troškovi česko-slovenský blockbustery jsou zajímavější a zabavnější, a to říkám jako zakládající člen "Troškova dávícího spolku". Je to holt typickej produkt "americkýho puritánství", který vychází z předpokladu, že televizní divák je úplně tupej a vstřebá každou pičovinu. Prosím, už nikdy víc. ()

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Raz mi najlepšia kamoška požičala dvd s celou prvou sériou (ktorá je sice najslabšia ale o to tu teraz nejde) Bol som vonku ešte s jednou babou a nemal som tie dvdčka kam dať lebo taška bola plná. Ona povedala: "Ja to nechcem držať!" Ja som sa nechápavo spýtal: "Prečo zase??" "No ako je to dobrý seriál, som sa smiala keď som to pozerala, ale tak... pozerávajú to malé deti, to je také trápne, že ma s tým uvidí niekto..." Myslím že tento náš rozhovor je odpoveďou na tak často kladenú otázku užívateľov ktorí dávajú 5* - proč hodnotíte když ste neviděli?? ()

Reklama

P. J. D. odpad!

všechny recenze uživatele

Na stupnici stupidity od jedné tohle získává plný počet bodů. Tohle si nezaslouží ani můj komentář. Jasný odpad. Já měl tu smůlu, že jsem viděl jeden díl. Ať je toto varování pro vás, ať na to nekoukáte. Tenhle seriál (pokud se to tak vůbec dá nazvat) postrádá hlavu a patu a především jakoukoliv známku inteligence vyšší, než má šimpanz v zoologické zahradě. ()

Michelleee odpad!

všechny recenze uživatele

Přetrpěla jsem jeden díl a zajímalo by mě, proč jedinej dospělej člověk, co se v něm objevil, vypadal jak z béčkovýho péčka..afekt, nuda, trapnost. Režisér musel být na tripu nebo mám rozbitou TV, protože tolik sytých barev pohromadě jsem už hodně dlouho neviděla..bolí mě hlava, jdu si pustit Terminátora:)) ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Desaťročné decká by na oplátku mohli odpadom ohodnotiť napríklad How I Met Your Mother či Friends a to len preto, že sa pri tom nebavili, resp nechápali humor daného seriálu. Hannah Montana je vytvorená pre istú cieľovú skupinu a zo skúsenosti viem, že u svojej cieľovej skupiny uspel. A či sa páči mne? Áno, nemám žiadne veľké výhrady. Zápletky sú možno detsky jednoduché, ale veď presne o to ide, aby boli jednoduché. HM má to veľké plus, že sa snaží decká niečo naučiť, dať im pri každej časti určité ponaučenie, no a je tu ešte aj dostatok humoru, ktorý dokáže zaujať aj mňa, napr Billy Ray a Jason Earles majú skvelé hlášky. Kvôli akému-takému objektívnemu hodnoteniu som zatiaľ videl iba prvú sériu, ale nemám zábrany pozrieť si aj ďaľšie časti. Nech žije stereotypná spoločnosť! ()

Galerie (243)

Zajímavosti (57)

  • Když Hannah Montana (Miley Cyrus) vystupuje pro královninu vnučku, její vnučka nepředstavuje žádnou vnučku královny Alžběty II. Nakonec by věkově nejblíže postavě byla buď princezna Eugenie nebo lady Louise, ale ve věku 16 a 2 let, v době vysílání epizody neodpovídají rozumně věku postavy. (LUKICKK)
  • Napriek tomu, že je dnes Selena Gomez viac speváčka ako herečka, a bol to práve Disney kto odštartoval jej hudobnú kariéru, v Hannah Montana v skutočnosti nespieva. Pieseň "If Cupid Had a Heart" je z nezávislého albumu nie veľmi známej hudobníčky Julie Griffin. Pieseň bola v Hannah Montana použitá v pôvodnej verzii a Selena Gomez tak do nej iba otvárala ústa. Napriek tomu si mnoho ľudí myslí, že práve toto bol prvý song od Seleny a na YouTube sa nedá pieseň nájsť inak, než s menom Selena Gomez za titulom. (matthew.17)
  • Než byla za úvodní znělku vybrána píseň "The best of both worlds", byly také testovány skladby "Just like you" a "The other side of me". (Olík)

Související novinky

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (více)

Reklama

Reklama