Reklama

Reklama

Lovec pokladů Ben Finnegan touží najít poklad zvaný Královnino věno, který se potopil společně se španělskou lodí Aurelia. Zatím se však potýká s finanční tísní, která je stále horší. Dluží peníze gangsterovi přezdívanému Velký Králík. Navíc nestihne rozvodové stání a přijde nejen o manželku Tess, ale také o zbytek skromného majetku. Finn využije náhody, která mu do cesty přivedla milionáře Nigela Honeycutta, pro něhož pracuje Tess jako stevardka. Díky záchraně klobouku jeho dcery se dostane na jeho jachtu a milionáře natolik zaujme, že získá jeho pomoc při hledání pokladu. Ukáže se však, že není jediný, kdo po něm pátrá. Při honbě za pokladem jde o život a Finn se musí rozhodnout, jestli je pro něj přednější poklad, nebo Tess. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (283)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Někdy před rokem jsem vydržel jen polovinu a shodou náhod jsem teď vydržel tu zbylou půlku. Je to blbost, kde mají dámy prázdnější vršek plavek než Matthew McConaughey, ale celkem se to dá. Ono kdyby se to bralo vážně a vynechaly se všechny ty blbosti, tak by to bylo o ničem. Takhle je to aspoň pro někoho zábavný výplach. Po letech bych skoro i jednu hvězdičku přidal, protože jsem film vydržel celý a dokonce na závěr čekal, jak to teda dopadne. Navíc jsem až časem (s přibývajícími lety a ubývajícími vlasy) ocenil rozkošnou postavičku Alexis Dzieny. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná nuda v překrásném prostředí!! Normálně by se zdálo, že Andy Tennant je ten správný muž, který dokáže natočit slušnou romaticko-dobrodružnou komedii...ale pravda je bohužel úplně někde jinde, pravděpodobně na dně moře!! Občas se divim, co se dá všechno zkazit, exemplárním případem jsem většinou já:), ale momentální komentář je úplně o někom jiném, zase na druhou stranu všechno zlé je pro něco dobré a já tedy pevně doufám, že dvojici Kate Hudson, Matthew McConaughey minimálně dlouuuuho pospolu neuvidíme, všeho moc totiž škodí!! Ještě mě mrzí to, že si režisér jasně neujasnil (...to je dobrý:), co vlastně chce točit, protože ty drsné scény my přišly dost nesympatický v tomto druhu filmu, je to jako kdybych napsal z ničeho nic dvacet sprostých slov za sebou!!:( Jednou větou: Krásné moře, krásná pláž...kde se poklade schováváš?? ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George Fenton: 1. Fool's Gold Legend and Main Title [4:25] ,2. Where's the Boat? [1:34] ,3. Debt Collector (Bigg Bunny) [2:06] ,4. Man Overboard [3:01] ,5. Late for the Hearing [2:07] ,6. Where's the Plate? [1:31] ,7. The Nigel Factor [1:53] ,8. Saving Gemma's Hat [2:06] ,9. Aurelia and the Queens Dowry [5:31] ,10. The Stand Off (Fool's Gold Theme) [1:56] ,11. Sabotaging the Grid [3:46] ,12. Tess's Theme [1:24] ,13. The Day Dive [2:45] ,14. Discovering the Canon [2:21] ,15. The Aurelia Stone [4:47] ,16. Trouble in the Churchyard [2:09] ,17. A Deathtrap [2:09] ,18. Finn to the Rescue [2:08] ,19. The Treasure, the Kidnap and the Sea plane [5:42] ,20. A nice... soft... landing (Tess's Theme) [1:41] ,21. Sharing the Spoils [1:50] ,22. Love and Affection - Majek Fashek [3:26] ,23. You Can Get It If You Really Want - Desmond Dekker [2:39] ,24. Call Me Thumper - Classic [2:34] ,25. Truly Madly Deeply - The Dualers [2:50], ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Co má jako být lákadlem pro diváka v této slané taškařici?? "Valcha" Matthewa McConaugheyho?? Narážky Kate Hudson na sex?? Může být, protože určitě to nejsou scénář, atmosféra, logika, dynamika nebo dobrodružství. Obrovská nuda. A nic na tom nezmění ani pár akčních minut. Postavy jsou bez správného náboje a motivace, řeší se klišovité chujoviny a než se vůbec začne pátrat po pokladu, uběhne nejdelší hodina za posledních x dní. No a když si pak dají hrdinové vše do souvislosti, přičemž je podporuje náhoda, čekal jsem na vyzvednutí pokladu, který by svým objemem zaplnil podpalubí zmíněné galeony Aurelie. Ups, chyba. To nebylo bohatství, ale majetek průměrného jednookého piráta za jedno akčnější dopoledne. Nechutné. 70 miliónů dolarů(rozpočet)/110,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Dobrodružné filmy zažívají v poslední době obrovský boom a Bláznovo zlato by evidentně chtělo z tohoto trendu taky něco trhnout. Najděme tedy pár herců, sepišme základní scénář, uvidíme co z toho "vyleze"... Nakonec z toho vylezli Lovci Pokladů křížení s Karibskými Piráty, kteří na hodinu a půl možná zabaví, ale nejsou nic extra. McConaughey je alfa samec, ale tak trochu nemehlo - Jack Sparrow. Kate Hudson je jasná Elizabeth... Někdo tady opisoval... Dějově taky naprostý průměr - napínavé momenty se střídají s nudnými scény... Průměr, šeď... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Scéna, kdy Tess udeří Bena po odchodu ze soudní budovy, byla natočena před Vice-Chancellor's Building na Queensland University of Technology. (Pethushka)
  • Přestože film vydělal celosvětově slušnou sumu dolarů, do mnoha států se dostal bez kinodistribuce. (Rodriguez)

Reklama

Reklama