Reklama

Reklama

VOD (1)

V tomto vysoko-oktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Odhodlání získat své skutečné srdce zpět a touha po pomstě jsou jeho hnacím motorem. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. a sejme každého, kdo se mu postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (868)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

"Cheve, prosím tě, v lednici máš chleba namazanej Flórou (na to tvoje srdíčko, vždyť víš!) a k večeři si vem něco lehčího, víš přece, že se vždycky po tučným zadejcháš. Na zejtřek máš objednanýho kardiochirurga, tak neběhej a hlavně se zase nerochni v těch připitomělých stereo- věžích. Vždycky dostaneš ránu a nechceš přece, aby doktor našel nějaký nesrovnalosti. Jo a volali Neveldine a Taylor, prej nějací klucí od filmu. Chtějí něco o tobě natočit. Nějakej adrenalinovej film. Já jim ale řekla, že seš furt doma a nějakej adrenalin si neviděl ani z rchlíku. No ne? Na poště máš ještě doporučenej dopis od nějaký skupiny...Linkin Park? Asi tak nějak si říkaj. Tak se měj. Pac a pusu, máma. P.S. vynes smetí!" ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Pokračování většinou bývá horší než první díl (s výjimkou Pána Prstenů,ale to jsme někde úplně jinde)a tady se mi to opět potvrzuje.Někdy jsem měla vážně chuť tuhle pitomou slátaninu vypnout,jak to bylo přehnané.Nehledě na to,že Statham je celkem sympaťák a jednička měla vážně originální námět,tohle už byla ohrávačka.Aneb jak to tu někdo nazval "recyklací nápadu".. ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Chev Chelios se rozeběhnul tak rychle, že vlastně začal couvat. Neveldine a Taylor se definitivně utrhli ze řetězu a na svém pískovišti šermují levnými digikamerami a nápady tak šílenými, že i ten Statham musel občas pochybovat o jejich duševní vyrovnanosti. Možná z toho bude za pár let umění, ale tahle příliš rychlá a zběsilá substance disponuje tak vysokým napětím, že by to s vámi mohlo seknout. Absurdita je k snídani, obědu i večeři, za rohem vždycky čeká něco šokujícího a do toho div nerapuje k nepoznání namaskovaný David Carradine. Pod vlivem pleasure, za střízliva definitivně guilty. Pořád ještě nevím, co si o tom myslet, ale mám pocit, že na druhý vstup do stejné řeky téhle filmařské dvojce pořádně nateklo do bot. Ještě že je Chev nesmrtelný a může to ve trojce napravit. Jen doufám, že se vrátí ke kořenům a nebude chtít trumfnout tohle, protože v tom případě by se ke vstupenkám do kina musely rovnou rozdávat tabletky. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Dochádzajú baterky. Tak dodáme nové, silnejšie! Celý film vystihuje jedna zo scén: dostihová jebačka. Kto prvý dobehne ukradnuté srdce vyhráva. Cítim vôňu prepálenej gumy a zdvíha sa mi žalúdok. Estetika reklamy na hocičo (aj na pc hry ) je totiž vždy len estetikou hovna. Nech sú na jej účel použité akékoľvek vtipy, triky, nadsádzka. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Amy Smart je stále rovnako sexy a schopná sa zhovädiť, David Caradine pod toľký nános make-upu zamietol aj svoj zdravý rozum a z Bai Ling sa stala ujačaná pobehlica roznášajúca ebolu. Kam toto všetko vedie, Vám nebude jasné ani po záverečných titulkoch, ktoré predzvestuje posledných 10 minút. Katastrofa na „entú“. Len jedna veľká mela strieľajúcich sa naspeedovaných postáv a žiadna logika. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • "Kaylo" je v kantonštině slangový výraz pro homosexuála. (Othello)
  • Tvůrcům během prací na předchozím snímku Zastav a nepřežiješ (2006) nevyhovovaly drahé digitální kamery. S požadavkem na maximální svobodu pohybu tak tentokrát použili běžně dostupné malé HD kamery od Canonu (poloprofesionální XH-A1 a amatérskou HF 10), s nimiž se pohybovali v těsné blízkosti akce. Efektivitu ještě vystupňovali použitím držáků, umožňujících hladkou manipulaci, a natáčením na kolečkových bruslích... což mělo na následek desítky zničených kamer. (vilusinska)
  • Ve filmu si také zahráli: frontman kapely Linkin Park Chester Bennington, frontman skupiny Tool Maynard James Keenan, zakladatel kapely Nine Inch Nails Danny Lohner či zápasník UFC Keith Jardine. (IDžOR)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (více)

Reklama

Reklama