Reklama

Reklama

Barbarella

všechny plakáty
? %
USA, 2026

Předloha:

Jean-Claude Forest (komiks)

Hrají:

Sydney Sweeney

Diskuze

jumptheshark

jumptheshark (hodnocení, recenze)

Jestli se Sydney nesvlíkne, tak to bude stát za prd. Svlíkli ji i v Euforii, tak tady by snad nemuseli dělat takový drahoty a ona s nahotou problém nemá, pokud to dává smysl (což tady u toho projektu vzhledem k originálu má)...

tom88

tom88 (hodnocení, recenze)

Takže projekt nám pekne spinká, som zvedavý kedy niekto vytiahne námet a začne sa on seriozne zaujimať ! ...chcem videt Barbarellu v modernej dobe a s modernymi technologiami, môže to byť super zazitok.

tom88

tom88 (hodnocení, recenze)

No neviem ci to stihnu natocit v roku 2010. Skor to vidim na další posun.

tom88

tom88 (hodnocení, recenze)

No ak to je tak, je to skoda, bol by som radsej za Rose aj ked Alba je tiez fajn.

tom88

tom88 (hodnocení, recenze)

Ak sa Barbarella bude naozaj točit a reziser bude Robo Rodriguez, tak sa urcite mame na co tesit, lebo taku dokonalu sialenost zvladne len zopar geniov a Robo je jeden z nich.

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Barbarella jde nakonec asi do hrobu....vypadá,že celé natáčení je úplně pohřbeno.Ne,že by mě to nějak vadilo,protože mě tohle moc nebaví,ale kvůli Rose McGowan bych si to možná i později pustil na DVD.

Betmän

Betmän (hodnocení, recenze)

blbost tohle točit znova, digitální triky se k tomu vůbec nehodí.

Kass

Kass (hodnocení, recenze)

Já předně Scarlett nevidím jako sexy-mašinu, i když samozřejmě netvrdím, že proporce na ni nemá. Nepříjde mi prostě jako ten správný typ na tuhle sebeironickou postavu, na to ji mám zafixovanou jako spíše vážnou herečku... v tomhle mi nesrovnatelně líp vycházi i ta R. McGowan.

kukentipla

kukentipla (hodnocení, recenze)

Samozřejmě, protože je Scarlett sexy a má velkej hrudník (o tom ta role a o ničem jiném), navíc mi připadá i trochu podobná Jane Fonde. Původní Barbarella je přece také o pěkných ženských. Mimo tun kýče a dvojsmylů. Takže nevidím sebemenší problém obsadit schopnou herečku do filmu jenž sám sebe nebude brát vážně.

Freemind

Freemind (hodnocení, recenze)

Tohle je jako špatný sen, fakt. Vypadá to, že Tarantino a Rodriguez už do konce života budou točit remaky béčkových filmů - které budou ještě trapnější než ty v podstatě roztomilé retro vykopávky.

Kass

Kass (hodnocení, recenze)

Scarlett ani omylem. Proč taky? Jen proto že má velký hrudník??

kukentipla

kukentipla (hodnocení, recenze)

Osobně mi do hlavní role nejvíce sedí Scarlett Johansson, ale myslím že při pohledu na Rose Mcgowan si asi pěkně poslintám. Moc se těším.

Související novinky

Sydney Sweeney, Edgar Wright a Barbarella?

Sydney Sweeney, Edgar Wright a Barbarella?

15.05.2024

Natočení nové verze kultovního snímku Barbarella z roku 1968 je tématem střídavě prakticky už skoro po dvě dekády, nicméně zatím se nový příběh spoře oděné hrdinky a jejího meziplanetárního… (více)

Tvůrce Drive a sexbomba Barbarella?

Tvůrce Drive a sexbomba Barbarella?

25.06.2012

Vesmírnou agentku, která umí ženské zbraně používat ještě zručněji než zbraně klasické, stvořil legendární komiksový tvůrce Jean-Claude Forest. Celosvětově ji ale striptýzem v beztížném stavu… (více)

Předělávky a pokračování útočí

Předělávky a pokračování útočí

09.08.2009

Jistě, útočí už odpradávna (když se v tom začneme vrtat, zjistíme, že i Ben Hur byl vlastně remake), ale poslední dobou jakoby jejich nápor sílil a válcoval všechno ostatní. Až má člověk dojem, že… (více)

Je libo zrzku nebo účes z hadů?

Je libo zrzku nebo účes z hadů?

29.06.2008

Jen předevčírem jsme psali o projektu War of Gods, Tarsemem Singhem režírované fantasy na motivy příběhů o Théseovi (to je ten chlápek, co si kutálel klubko labyrintem na Krétě a zapíchl tam… (více)

Reklama

Reklama