Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot
Reality-TV
USA, 2005, 50 min

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (128)

peeteno78 odpad!

všechny recenze uživatele

Nepochybuji o tom, že je Ramsay výborný kuchař, ale s jistotou mohu říci, že nejlepší na světě taky rozhodně není. Proto mi tolik vadí jak se v pořadu chová. Je mi jasné, že je to hlavně proto, aby na pořad lidi koukali. Ale jeho chování je leckdy hodně za hranou slušnosti, mnohdy za hranou psychické poruchy. Takhle se skvělý kuchař nechová. A jestli si myslí, že soutěžící po jeho výstupu budou vařit lépe, tak se hodně, ale hodně plete. Divím se, že ho některý ze soutěžících ještě nenapadl nožem nebo po něm nehodil prkénko na krájení, protože já bych to asi udělal. Myslím, že na tohle lidi nekoukají kvůli jídlu, ale proto, aby viděli, jak daleko je schopný Ramsay zajít pro získání diváků... ()

U.Tarare 

všechny recenze uživatele

Celkem drsná reality show, avšak český dabing z ní dělá ještě drsnější. To co ve skutečnosti Ramsay řekne vcelku klidu (i když toho moc není), tak v českym dabingu to vyzní úplně jiným tónem a vulgárněji. To pak vytváří divnej dojem, že si tam soutěžící nechávaji za každou blbost totálně s*át na hlavu. Každopádně mám radši českýho Polreicha než vyšinutýho emerickýho přiblblíka. Ale na druhou stranu, to soutěžení mezi kuchaři je zabavné. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Není to blbý, ale není to ani žádná bomba. Bude to znít patriotsky, ale Ano, šéfe! působilo mnohem lepším dojmem. Tady soutěží dva týmy v prostředí kuchyně a mezi nima běhá G. Ramsay, kterej má prostě ve scénáři napsaný "řvi, nadávej, urážej a buď afektovanej". Chvílema jsem měl pocit, že dostane infarkt. ()

flawi.f 

všechny recenze uživatele

Hell´s Kitchen má tu výhodu, že v ní figuruje Gordon Ramsay. Protože i přes své hulvátské chování má obrovské charisma a díky němu tato reality show baví. Ale přesto nedokážu naráz shlédnout více jak 3-4 díly, protože jsou strašně stejné - v porovnání např. s Trosečníkem, kde jsem schopná sledovat v kuse celou řadu a ani jednou se nenudím. Ale i tak je Hell´s Kitchen jednou z nejlepších reality show, na kterou se dá koukat. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrná reality-show, která stojí a padá na Kondomu Ramsayovi. Právě on je prvotním důvodem nasrání diváků při první zkušenosti s tímto pořadem, a právě on je ten komu postupem času začnete přát, protože to těm monsteregám a narcisům (soutěžícím) vždycky natolik osolí, že se jen smějete. Barrandov a jeho cenzurovaný dabing pořadu ubírá o polovinu, protože slyšet jednoduše "ty píčo jak to vaříš" je lepší než "ty tůůůůůt", nehledě na to, že chvílemi díky Gordonovi není slyšet minutu nic jiného, než pípání. Pořad je to zábavný sám o sobě a pokud se stane takový zázrak (je to skutečně téměř nadlidské) a vy někomu začnete přát a fandit, pak si pořad vychutnáte ještě více. Moji favorité: Bonnie (HK 3), Dave (HK 6). 80% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)
  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)
  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)

Reklama

Reklama