Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

ChickenPate 

všechny recenze uživatele

První díl, prvních deset minut a mám hotový obrázek. Dopředu avizovaná reality show v podání Zdeňka kde bude poznávat podnik v převlečení a nicnetušící personál znenadání překvapí svým odhalením se nekoná. Profesionální záběry z několika kamer a různých kamer, střihy z kuchyně, "skrytá kamera" u stropu toho důkazem. Show tohoto typu v žádném dalším dílu nečekám, zůstává jen zájem o případné zlepšení podniku. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Jednak je Zdeněk Pohlreich zábavný jednak je to velký dar hospodě a jednak mě zajímá psychologie lidí... 1. díl: Velmi vlídný, ve dvojce velmi přitlačil...*** 2. díl: Já se bavil :-)***. 3. díl: Prima restaurace-vražedný ceny a menu. 4. díl: Pohlreich léčí vztahy... ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Podobný pořad už několik let sleduji na polské televizi TVN - Kuchenne Rewolucje, kde Magda Gessler přijede do restaurace, zhodnotí jídlo. Když je hnusné, křičí a házi talířem. Pak jde zkontrolovat čistotu a vždycky řve, ale tak, že se zaměstnanci rozbrečí. Pohlreich pustil zaměstnancům špínu na videu a ti se smáli. Magda v PL je naučí vařit, přestaví jim restauraci, pozve bandu lidí na degustaci, ale hlavně, zhruba za měsíc se v restauraci opět objeví a všechny jídla jim zhodnotí. Na konci řekne, zda restauraci doporučuje, či nikoliv. A to je to největší napětí! V Superšéfu, si sekundové hodnocení natočili sami majitelé a ke všemu, se to objevilo jen jako součást titulků na konci. Prostě je to ODVAR a NUDA! ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Tak česká verze Ramsayho "nové" show. Tam jde vlastně o zkrácení Kitchen Nightmares, ve které se i dříve dělali rekonstrukce interiérů. To je u nás v rámci formátu Ano šéfe novinka. Bohužel je to už vyčerpaný formát, jelikož jsme za ty roky už všechno co může kuchyň nabídnout viděli a v tom časovém presu navíc nemá Zdeněk čas vyperlit moc hlášek. Klasická reality, která neurazí ani nenadchne. 40% ()

Gulde odpad!

všechny recenze uživatele

Vše předem připravené a ani náhodou ne za 24 hodin. O té "skryté" identitě - výsměch jak svině. Přijde banda dělňasů do restaurace, kolem nich štáb a dvě kamery - to je stejnej levl utajení, jak jít na bar micva v převelečení za Hitlera. A ješte je ta komedie prokládaná záběry z kuchyně - opět jakože na tajňačku. Ale co čekat od pořadu, s takovýmhle názvem, který navíc vykradli z Ramba. Prostě další sračka z produkce TV Prima. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama