Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Nejstupidnější a nejpokleslejší dno televizní "zábavy", voyeurismus je jedna z nejhloupějších úchylek, tenhle pořad dělá z lidí-diváků debilní stádo voyeurů a z této úchylky dobrý byznys. Až mě čelist klesá, když vidím, jak to lidi umí zmanipulovat. Když se jeden z těch chudáků z vily objeví na veřejnosti, mám pocit podle reakcí lidí, jakoby tam stál člověk, co něco dokázal, ale vidím totální nuly. Zkažený pořad, který smrdí lidskou hloupostí, sorry. Tohle nemá obdoby. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

První série ano, dokonce jsem se na to i občas díval, protože to byl nový koncept u nás. Po zjištění, že podobné pořady jsou jen účelovou reklamou na demenci českého národa, jejíž míra v posledních letech směle šplhá k výšinám, jsem na podobné vodotrysky stupidity zanevřel, takže nemohu jinak, než vyodpadovat s nadávkami všechny možné variace a pokračování. Pusťte to svým děckám, vyrostou vám z nich pracanti, poctivci, slušní lidé a výkvět národa....První série 50%, zbytek nechť skončí v kinematografickém kanále. ()

Reklama

mysicka 

všechny recenze uživatele

wow!! pár psychicky narušených jedinců uprostřed velkého terárka..:-))) šmírung tečka cézet.. první řada paráda! pro úchyláky mýho ražení povinnost.. na další řady (kolik jich bylo? dvě? nebo tři?) už sral nejen pes, ale i já.. první série mě zcela uspokojila..:-) jo a vůbec mi nebylo trapný na to koukat.. je mi akorát trapně, když tu čtu, jak je vám trapně, že jste se na to dívali.. no neni to trapný, že to musim psát?! ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Před X lety zahájila Prima velice úspěšnou reality show (první řadu!!!) Vyvolení. Pro české diváky to bylo něco nového, a proto byl úspěch zaručen. Dalším bodem úspěchu byly zajímavé charaktery (teplouš, cikán, týpek, kriminálník, sprosťák, píča, hysterka atd.). Jak už to však bývá zvykem, téměř ihned začala Nova parazitovat. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

4 hvězdy pro první sérii - památná dvojka - Vladko hystericky se hádající s Petrem Zvěřinou z Václaváku a psychopatická Regina v noci po domě tancující s řeznickým nožem rozprašujíc insekticidy. Hyperfalešnej Michal Fraš (do kterýho byl Vladko IMHO zamilovanej, a proto neviděl, že je falešnej jak tříkoruna....), hypernechutnej Jindra, hypernaivní Katka (nebudu říkat hloupá, pže třeba Jindra byl ještě hloupější...), hyperunderedited Monika (fakt promiňte, ale ty lidi v domě jí měli rádi, a měli jí za zdaleka největšího vtipálka, tak proč byla v každém dílu tak dvacet vteřin?) a hypertrapnej Emil, to byla parta, kterou jsem fakt rád sledoval... Viděl jsem prakticky všechny díly. Chvilku jsem se dokonce i bál, že by to mohl vyhrát Michal nebo Emil, to by byla fakt katastrofa... No a ve finále, kdy se Vladko totálně sesypal, to prostě bylo fakt emocionální. Klidně se smějte, za mě 4. 2 hvězdy pro druhou sérii - památná dvojka - Hranáč a Jalovec, mamka a taťka. Depkařka Karolína v pruhovaných punčocháčích, depkařka Karin masturbující s Martinem ve vaně, (nemám rád tu předponu, ale tady se skvěle hodí..) überštětka Marie, rusovlasá Marcy s protivným hlasem (který jsem já osobně zbožňoval), které se nedařilo uhnat odpornýho Pavla z Hrotovic, a dál nikdo zajímavej. 1 hvězda pro třetí sérii - dost hrůza, ale Big Brother na Nově byl pořád o třídu horší. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - V každém smíšeném duelu zvítězil muž. (duklak2)
  • 1. serie - SNĚDLO SE:
    230ks JOGURTŮ
    159 tabulek ČOKOLÁDY
    326Kg brambor
    42kg Kuřecího.masa (duklak2)
  • 1. serie - Vykouřilo se: 657 KRABIČEK CIGARET!! (duklak2)

Reklama

Reklama