Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

Jandecka odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni, co se pohybujeme trochu více na YT asi dobře známe následující DOREMI vystoupení: Jednou z lesa domů se, dorous podrous potkal vrabce, který vrabec má zoba, vrabec se hlí nechá zob a hró hned se ptá: Čemu se zechá v davré z lesa, právě nehní hnát. Řechta. To vystihuje chrakter celého pořadu dokonale, že až můžeme zapomenout na Ú.Í.U.A.Á ting ťeng a "Tancuj, vole!"... ()

poz3n odpad!

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem nedokázal docenit tenhle průjem televizní zábavy. Teď jsem se omylem dostal k několika videím a to co jsem spatřil na mě zanechalo téměř trauma. Absolutní vrchol trapnosti, ubohosti, který ve mě vyvolává pocity sebezáhuby, abych už nemusel nic takového víckrát slyšet a vidět. Totální sračka. Více důkazů zde http://www.youtube.com/watch?v=geuZckTZ8bY&feature=grec_index ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Zbraň těžkého kalibru, která dokázala zprznit nespočet písniček. Ono když si lidé zpívají pro sebe v koupelně, tak to nikomu nevadí právě proto, že to nikdo jiný neslyší. Nápad byl dobrý, ale strašně často se tam dostávali lidé, kteří na to absolutně neměli. Sám zpívat neumím a vím to - proto bych se také nikdy nenechal takto mediálně ztrapnit. A dostávám se k tomu, proč dávám "jen" jednu hvězdu. Pořad založený na trapnosti či nevkusu u mě není pořad vhodný pro veřejné vysílání. Samozřejmě se tam objevili i skryté talenty, ale těch moc nebylo. - Komentář shodný s pořadem "Caruso Show", nevidím v nich téměř žádný rozdíl. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Vlezlej Trávniček a zpěváci bez špetky soudnosti. Tenhle pořad snad ani nemohl vzniknout v produkci jiné televize, než je Nova. Ta si totiž velmi libuje v produkci pořadů, které pravidelně balancují na prahu jedné hvězdy a klasického televizního odpadu. Přesto dávám jednu hvězdu, protože když si zadáte do youtube hledat "doremi", tak vám vyjede hned několik "nejlepších" vystoupení, u kterých se minimálně jednou zasmějete. ()

CyriC

všechny recenze uživatele

Tento pořád nemůžu ohodnotit. Nechápu, zda všichni ti asociálové či blázni byli vybírání náschvál nebo ne. Každopádně to bylo neskutečné panoptikum všemožných pošuků, vidláků či jiných cvoků. Jak už bylo řečeno, tento pořad je tak trapný a blbý, až je vlastně naprosto perfektní. Summer piss, summer gay! Okena princ! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama