Reklama

Reklama

Dokonalé repliky

  • USA Replicas (více)
Trailer 1

Neurovědec William Foster (Keanu Reeves) je už jen krok k tomu, aby přenesl lidské vědomí do počítače, když se mu náhle život zcela zhroutí. Jeho žena a děti tragicky zahynou při autonehodě. V zoufalé snaze přivést je znovu k životu, přemluví William svého kolegu (Thomas Middleditch), aby jejich těla tajně naklonovali a vytvořili dokonalé repliky. William ovšem záhy čelí Sophiině volbě – musí rozhodnout, kteří tři z jeho nejbližších budou žít dál. Všichni čtyři totiž naklonovaní být nemohou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (136)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Připadá mi to jako jedna velká improvizace, jakoby scénář dopisovali během natáčení. Vůbec se tu nepracuje s emocemi. Dějí se zde strašné věci, umírají děti nebo kamarád. Také se někteří dozvídají něco překvapivého o sobě, a nic, téměř žádná reakce. Zvrat v ději je vycucán z prstu, žádné indicie jsme nedostali. A ten závěr? Příliš idylický. Přesto to má něco do sebe a dá se dodívat bez problémů. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Skvělý koncept, hrozně špatná exekuce. První čtvrtina by dějově vycházela fajn - šílený vědec, nehoda, rozhodnutí vytvořit klony ztracené rodiny, s jejichž vzpomínkami si pohraje, aby zapadly do nového života. Ale pak to přišlo. Namísto možného dobrého dramatu, které by zkoumalo postupné začlenění klonů do společnosti, kdy by si oni i jejich okolí začalo všímat, že něco není v pořádku, skočila zápletka o zlém korporátu, pokusu o únik a dalších naprosto neinventivních, řadových pizdovinách, jejichž vývoj jsem v jednom kuse odhadoval a čím dál víc cítil, že tohle prostě není dobrý film. Nemluvě o až idealistickém vyvrbení, kde se už absolutně ztratila jakákoliv špetka logiky. Dobře budované zklamání, které mě udrželo v pozornosti, ale nevidím za ním víc, než nepovedné béčko. Keanu Reeves má na víc, než se upisovat takovým hovadinám. ()

Reklama

Wallis3 

všechny recenze uživatele

Myšlenka vcelku dobrá, ale zpracování už hodně kulhá. Všechno bylo takové přímočaré, hned vyšlo, až moc jednoduché. Uvědomění replik, že něco není v pořádku umělé, doznání hlavy rodiny jakbysmet. Keanu a všichni dost podprůměrné výkony, a konec, kdy to mělo náběh na jakýsi scifi o prodávání druhé šance taky nic moc. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

O.K. ... už dávno nejsi Neo, milý Keanu Reevesi, přesto jsi nerezignoval - a dál se pokoušíš zasahovat do běhu tohoto světa ... lhostejno, zda je či není Matrixem. Nicméně zamrzí zřejmá nedotaženost - a nedomyšlenost zápletky Tvého příběhu. ----- !!! MOŽNÝ SPOILER !!! ----- Vážně by nikdo, VŮBEC NIKDO nezaznamenal nenadálé zmizení jednoho ze Tvých dětí ? Sousedé, známí, kamarádi, učitelé či pediatr ? A šlo by to vůbec zařídit ? Vymazat ze vzpomínek ostatních členů Tvé rodiny jen určitý okruh vzpomínek ? JAK, když se týkají pospolu prožitých chvil ve všedních i nevšedních dnech ? Musel bys vymazat celou jednu etapu jejich života, milý Keanu. A co rodinné fotografie ... a co digitální stopa - na to jsi nepomyslel ? Jistě, chápu - byl jsi ve stresu ... nicméně čekala bych, že skončíš ve vězení - jako bídný vrah vlastního dítěte ... nebo přinejmenším v ústavu pro choromyslné - dost možná i se svou milovanou ženou. Je dokonalá - všechny repliky jsou dokonalé ... o filmu to ale při nejlepší vůli říct nemůžu, byť pointa je poměrně osvěžující. Trochu umolousané 3* ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento snímok mi odporučila priateľka a ako som videl, že tu hrá Keanu Reeves, tak som neváhal. Mám rád filmy o klonoch. Tento je jeden z top filmov o klonovaní. Navyše neskutočne smutný. A záver vám na pár minút nechá otvorené ústa. Áno. Je to taký obyčajný film, ničím výnimočný, ničím prevratný. Ale čo na tom, keď baví? Čo na tom, keď fandíte hlavnému hrdinovi aby si naklonoval svoju rodinku? Film stavia do popredia výhradne tú fantastickú časť, zatiaľ čo vedeckú de facto nerieši. Využívajú iba všeobecne známe fakty a postavy potom svoje zámery vysvetlia vždy stručne, jasne a výstižne. Tento snímok je skrátka upečený tak, aby bol v prvom rade hlavne zábavný, čomu sú prispôsobené i herecké výkony. Na jedno pozretie a zabudnutie ako stvorené. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Portoriku (griph)
  • Ve 34. minutě visí u vchodových dveří ve Williamově (Keanu Reeves) domě reklamní plakát pařížského vydavatelství a tiskárny F. Champenoise od Alfonse Muchy. (Korsak)

Reklama

Reklama