foto

Thomas Middleditch

  • nar. 10.3.1982 (38 let)
    Nelson, British Columbia, Kanada

Biografie

Tomas Middleditch se narodil 10. března 1982 ve městě Nelson v Kanadě. Nyní má bydliště v Los Angeles, kde se pohybuje na místních výstavách a hraje v různých varietních show, jako je kupříkladu College Humor. Thomas ale dělá i sólová komediální vystoupení, která si i sám vymýšlí a režíruje.

Thomas je úžasně pohotový komik s vlastním charakterem a velkou kreativitou. Nejvíce to jde vidět v jeho krátkých komediálních vystoupeních s Peetem Holmesem. Společně dali do kupy již dost slušných hodin zábavy. Vše je dostupné na internetu http://peteholmesshow.com/.

Jako herec v celovečerních filmech byl obsazován spíše jen do vedlejších rolí, zde ho známe například z filmu Vlk z Wall Street (2013), Volte mě (2012) a Králové léta (2013). V hlavní roli poprvé vystoupil na světlo televizních obrazovek v roce 2009 v romantické komedii Kolotočáři, kde si zahrál hlavní roli životem znuděného huliče z venkova, Justina Frosta.

V současné době (2014-2015) hraje v komediálním seriálu Silicon Valley, kde má rovněž hlavní roli. A to jako počítačový génius Richard, který založí společnost Payd Piper, která se zaobírá komprimací dat. Thomas má evidentně k blízko k počítačům i v soukromém životě, protože si své webové stránky vytvořil zcela sám.

Pro velký úspěch seriálu Silicon Valley se připravují i další sezóny, takže zatím moc jiných plánů a hereckých obsazení není, snad jen dabování ve filmu Captain Underpants, který pochází z dílny DreamWorks Animations a vedlejší role ve filmech The Final Girls a The Bronze.

Petr "fruitixx" Dostal

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Trial of the Chicago 7
2019 Godzilla II Král monster
Zombieland: Rána jistoty
2018 Dokonalé repliky
Henchmen
2017 Kapitán Bombarďák ve filmu
Provázanost
Tenkrát v Kalifornii
2016 Joshy
Sunspring
2015 Poslední nás zachrání
SMILF
The Bronze
2014 Kdo si vezme Barryho?
Pařba v Mexiku
2013 Králové léta
The Farm (TV film)
Vlk z Wall Street
2012 Kde je Albert?
Mosazná konvice
V tátově stínu
Volte mě!
2011 Certainty
Mash Up (TV film)
2010 Benga v záloze
2009 Kolotočáři
Sexy 40

TV seriály

2020 Solar Opposites (TV seriál)
Retrace-Your-Step-Alizer (S01E08)
Terry and Korvo Steal a Bear (S01E07)
The P.A.T.R.I.C.I.A. Device (S01E06)
další epizody (8)
2019 Silicon Valley (TV seriál)
Exit Event (S06E07)
RussFest (S06E06)
Tethics (S06E05)
další epizody (6)
2018 Silicon Valley (TV seriál)
Fifty-One Percent (S05E08)
Initial Coin Offering (S05E07)
Artificial Emotional Intelligence (S05E06)
další epizody (8)
Bobovy burgery (TV seriál)
Roller? I Hardly Know Her! (S09E08)
Cheer Up Sleepy Gene (S08E13)
2017 Silicon Valley (TV seriál)
Server Error (S04E10)
Hooli-Con (S04E09)
The Keenan Vortex (S04E08)
další epizody (10)
2016 Great Minds with Dan Harmon (TV seriál)
Harmonquest (TV seriál)
Silicon Valley (TV seriál)
Výkyv (S03E10)
Denní aktivní uživatelé (S03E09)
Převod podílu (S03E08)
další epizody (10)
2015 Silicon Valley (TV seriál)
Dva dny Kondora (S02E10)
Rozhodčí řízení (S02E09)
Hackeři (S02E08)
další epizody (10)
2014 Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
Silicon Valley (TV seriál)
Možnosti optimálního výkonu (S01E08)
Test v praxi (S01E07)
Externí konzultant (S01E06)
další epizody (8)
2013 Newsreaders (TV seriál)
The Morning After (TV seriál)
Trophy Wife (TV seriál)
Lice and Beary White (E08)
Kancl (TV seriál)
The Farm (S09E17)
2012 Bravest Warriors (TV seriál)
Key and Peele (TV seriál)
2011 Oškliví Američané (TV seriál)
Wet Hot Demonic Summer (S02E01)
Liga snů (TV seriál)
The Light of Genesis (S03E10)
2010 FCU: Fact Checkers Unit (TV seriál)
Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Robotomy (TV seriál)
2009 Memoirs of a Manchild (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)
1993 Beavis a Butt-Head (TV seriál)

Dokumentární

2019 This Giant Beast That is the Global Economy (TV seriál)
2016 24 Hours of Reality: The Road Forward (TV film)

Hudební videoklipy

2019 Aly & AJ - Star Maps (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Mint in Box

TV seriály

2009 Memoirs of a Manchild (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 Middleditch & Schwartz (TV pořad)
2019 A Little Late with Lilly Singh (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
Underground Comedy (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)