Reklama

Reklama

Blesk

Trailer

V Londýně řádí zabiják policistů. Nekompromisní Tom Brant sice není u svých kolegů zvlášť oblíbený, ale jeho netradiční vyšetřovací metody jsou v dané situaci tím jediným možným řešením. Začíná boj s časem a nelítostným sériovým vrahem... Zabiják poldů versus polda zabiják... Na svobodě řádí nebezpečný sériový vrah, který každý den zabije jednoho policistu. Když už zákon nedokáže své vlastní příslušníky ochránit, je zapotřebí někoho, kdo se řídí vlastním úsudkem a veškerá daná pravidla porušuje. Tím mužem je nekompromisní londýnský policista Tom Brant, jenž je v týmu se svým kolegou, strážníkem Nashem, kterého však nemá příliš v oblibě. Čas je k nim však nemilosrdný – každý den přibývá další oběť. Je tedy třeba začít rychle jednat... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (405)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Hodně britské a je to příjemná změna, když k pěší honičce, která jako kdyby vypadla z dílu Profesionálů hraje svižnej drumec. To by se v americkém filmu nestalo :) Statham je drsnej, ale neakční a záporák zahranej HBO veteránem Aidanem Gillenem byl správně zábavnej. Ve scéně na pohřbu mi připoměl Ledgerova Jokera. Mě to teda nezklamalo. 70% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vypadám snad jako někdo, kdo u sebe nosí tužku?" Občas mívám pocit, že si z filmu odnáším něco poněkud jinýho, než bych měl. Například z tohoto snímku bych si patrně měl odnést fajn pocit z toho, že zkušení, hláškující a vlastní verzi trestního práva aplikující detektivové ještě nevymřeli, ale ono se jich urodí několik do roka, takže zase taková událost to není. Avšak možnost nákupu zaručeně pravýho "hovna Michaela Jacksona" přes eBay považuju za skutečný rozšíření mých životních obzorů. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Návrat olysalého drsoně do rodného deště nízkorozpočtového Albionu mu nepatrně zmenšil koule. Nejen, že mu scénárista přiřknul jako parťáka vytepleného komisaře, u kterého musí chodit prdelí ke zdi, aby nezažil náhlou anální příhodu, ale navíc kolem něj vytvořil bezostyšný plagiát něčeho, co až příliš nápadně nápadně připomíná Policajta ze San Franciska vyšetřujícího Vraždy v Midsomeru. A to značně degraduje jeho machistické třídenní strniště na úroveň dokonale depilované tváře inspektora Barnabyho a jeho hlášky, jindy drsné jako smirkový papír zrna 40, mění na hebký, třívrstvý produkt firmy Harmasan, který jen tak nějaký konečník nepoškrábe. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na akčním poli nic nového,ani zásadního,ale jako jednorázová zábava proč ne.Stathamovi tyhle role sednou a ačkoliv je to již několikátá variace na jedno a totéž,mě to stále baví.škoda,že v tomhle případě nevyfasoval lepšího záporáka.Půda pro to byla připravená minimálně hodně slušně.Zdejší hodnocení je odpovídající...65% ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Od kurýra 3 opět jedna z těch slabších stathamovek. Těšil jsem se na solidní akční jízdu v duchu E. Z. a Mechanica, které nebude chybět spád, hlášky a cool záběry. Hlášky byly, ale zbytek jsem nedostal. Dostal jsem sice potenciálně solidní děj, ale ten nebyl využit tak, jak by se slušelo. Já od Jasona vyžaduji adrenalinovou akci, a pokud ne tu, tak alespoň kvalitně vyprávěný děj. Ani jedno se nedostavilo podle mích očekávání, takže lehké zklamání. Doufám, že si to Jason rychle napraví :). ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Natáčalo sa v auguste 2009 v Londýne. (m.a.t.o.)
  • Prvý film, ktorý vznikol v produkcii spoločnosti Lionsgate UK. (m.a.t.o.)
  • V USA sa film v kinách vôbec nepremietal, premiéru mal iba na DVD a Blu-ray. (m.a.t.o.)

Související novinky

Malíček míří do Labyrintu

Malíček míří do Labyrintu

27.09.2014

Irský herec Aidan Gillen se objevil třeba v Temný rytíř povstal, kriminálce Blesk nebo letošním dramatu Kalvárie. Nejvíc lidí ho ale zná jako Malíčka ze Hry o trůny, kde pletichaří jako o život a… (více)

Reklama

Reklama