Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní. Přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím můžeme sledovat příběh mladého zlodějíčka, který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (155)

masekjc 

všechny recenze uživatele

Magnusku Magnusku a já ti tak věřil. Komercí prošpikovaná slátanina, která má sice nadějný námět i příběh ale zpracování je, především díky výše jmenovanému, katastrofální. Nejvíce se dá asi vyzdvihnout demence dialogů a herecký talent rádoby herců. Strom života sice pustil silné (myšleno tučné) kořeny ale hnije už od prvních minut... ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Autorská samovražda. Koho mal osloviť film v ktorom sa to točí okolo dôchodcov, pričom ide o "komédiu"???......Mladá generácia film okamžite zavrhne ( pod školním výletom si predstavujú niečo úplne iné), stredná generácia tento film oceniť nedokáže, pretože ešte nemá dostatočne prežité, tí najstarší si uvedomia smerovanie svojho života. Chcelo to viac navzájom prepojiť generácie, viac vtipných hlášoch, lepšie príbehové napredovanie........alebo iné poňatie žánru. Komédia nie!!! Dráma má zelenú...... ()

Reklama

Mr.nachos odpad!

všechny recenze uživatele

20 minut během kterých jsem měla sto chutí utíkat co nejrychleji a co nejdál od kina. Ještěže to byly volňásky, protože za tohle bych nedala ani jedinou korunu a jediné, co mě přimělo tam sedět takovou dobu byl můj spící přítel vedle mě, který se probral se slovy " Tak jsem se prospal, chceš jít?" než to dořekl, byla jsem u východu. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Zcela upřímně... rozhodoval jsem se mezi lepšími třemi, nebo horší čtyřkou. Ale nakonec dávám plný počet. Tohle je silně podhodnocené. Ale fakt moc. Koukal jsem na to očima těch herců v roli. A upřímně, za 40 let budu rád, když budu mít stejně bohatý život. Herci si to užili, já si to užil s nimi. A co si budeme, hvězdičku má samostatně i ta Sandra Nováková... stále vypadá jako šťavnatá dvacítka. Tak či onak, kdo tomuhle dává odpad nemá na ČSFD co dělat. Hodnocení takových lidí má hodnotu hovna v trávě. Hodnotit kvůli jménu ve scénáři, nebo v režii? Absolutní dno... Film doporučuji, je to velmi příjemná oddechovka která trošku pobaví, trošku uvolní a hlavně neurazí. Na nic si nehraje, ale emočně to pohladit umí. ()

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Nejalternativnejsi z alternativnich, nejpostmodernejsi z postmodernich, aneb pokud jste si mysleli, ze uz jste videli na platne uplne vsechno, tento film vas vyvede z omylu. Totalni dno ceskeho filmu s opetovnou fyzickou i "tvurci" dominanci Tomase Magnuska, ktere se vsak okamzite stava kultem. Pral jsem si, at toto dada-hardcore dilo nikdy neskonci, protoze neco takoveho uz zase dlouho neuvidim - resp. minimalne do chvile, kdy bude mit premieru dalsi opus z pretlakove dilny Magnusfilmu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Film Školní výlet se natáčel v Lázních Bělohrad, v Pardubicích, v Čelákovicích a v Chrudimi. (Bart)
  • Ve filmu se na plátně setkává Stanislav Zindulka se svým synem Jakubem Zindulkou. (M.B)
  • Premiéry filmu se nedožila hned dvojice herců, která se na natáčení podílela. V říjnu roku 2011 zemřel na rakovinu Bořivoj Navrátil, který již před začátkem natáčení avizoval, že se jedná o jeho poslední filmový projekt. V únoru téhož roku odešel také Pavel Vondruška, jenž podlehl následkům pádu ve Stavovském divadle. [Zdroj: iDNES.cz] (oje)

Reklama

Reklama