Reklama

Reklama

TOP STAR

(pořad)
  • Česko VIP zprávy
všechny plakáty
Ukázka z filmu 1
Publicistický
Česko, 2010, 157x15 min

Režie:

Adrian Stojkov

Účinkují:

Ivana Gottová, Ladislava Něrgešová, Martina Gavriely, Mahulena Bočanová, Daniela Šinkorová, Miroslav Šimůnek, Jiří Pomeje, Tomáš Kraus, Petr Vojnar, Tereza Seidlová, Marián Zázrivý (více)

Obsahy(1)

Krátký zpravodaj, který diváky informuje o společnosti. Můžete se v nich dozvědět, co zrovna frčí, co nového připravují celebrity nebo na co se můžete těšit v oblasti "kultury". (Handle)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (203)

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Zaznamenal jsem zprávu, že to bude aktuálně moderovat můj "oblíbenec" Pomeje, a tak jsem se na jeho debut podíval. Jirka mě chválabohu nezklamal. Takovou esenci nervózní trapnosti a rádobyvtipné ubohosti, to se skutečně nevidí každý den. Samotný ty reportáže o snobech nemá ani smysl zmiňovat. Za zmínku ovšem stojí Pomejeho antré, neboť jeho vůbec první věta byla: "Tak právě teď mám fakt sevřenou prdel". Já jí měl taky, Jirko, jseš fakt tragéd. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Velice nezajímavý publicistický pořad, který měl lidem v ČR ukázat, že Ivanka není jen obyčejná zlatokopka a Gavriely přestože jí to jde líp v pornu, než před kamerou dokáže zaujmout pouze svým výstřihem. Většina reportáží o životě slavným mě moc neberou, ale občas se tam přece jenom našlo i něco zajímavého. Ani to však nepomůže tenhle pořad vytáhnout ze žumpy ve které je až po uši. ()

Reklama

Smerfetka88 odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že bulvár se na nás valí ze všech stran a vzhledem k tomu, že Prima má už Top Star, tak mi tohle přijde úplně zbytečné. Stejně nezajímavé pitomosti jako v Top Staru a ještě k tomu v nepěkném studiu (ne že by někde na Primě bylo nějaké lepší). Působí to hodně uměle celé, výkony moderátorek taky neoslní....Asi by se nic nestalo, kdyby tahle nastavenina zpráv nebyla. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Předem se omlouvám za lechce přisprostlý komentář. Po nikom však nevyžaduji a ani nikoho nenutím, aby si ho četl. Prostě nepatřím k těm lidem, kteří chtějí vědět, který debil s kterým magorem zrovna spí, který kripl si nechal něco zmenšit, který imbecil si nechal něco zase zmenšit, který čurák má nový dům, který zmrd má nové auto, který trotl už nemá vůbec nic, která kurva zase něco ukázala a další podobné zbytečnosti. Nedovolím si otitulovat lidi, kteří se na tento nesmysl dívají, protože se to týká i lidí mi blízkých. Každopádně takových lidí ze srdce lituji. Master odpad. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Sice nemůžu VIP zrpávy vystát, protože to podle mě nemá co dělat v čase zpravodajské relace, ale jednu hvězdičku dát musím. TV Prima šla tak trochu hlavou proti zdi, když ji všichni odrazovali a kritizovali, že s tohle bude propadák, ale co se nestalo. Lidé na to koukají a snad pomalu stejně rádi jako na normální zprávy. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno