Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Fevas 

všechny recenze uživatele

Je to lepší než Talentmánie? Určitě. Dokáže se to aspoň trochu vyrovnat originálu? To už moc ne. Takže když si to shrneme, první řada byla úžasná, nemohla bych si stěžovat. Ale v druhé řadě se něco změnilo... a to něco mi tam hrozně vadilo a pokud se to objeví v třetí řadě, vadit mi to pořád bude ale tentokrát i možná víc. 53% zaslouženě ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Talenty máme v Česku i na Slovensku úžasné, tie nehodnotím ani v rámci Česko Slovensko má talent, ani v rámci konkurencie (sračková Talentmánia). JOJka sa síce nezachovala pekne, keď Markíze prebrala najdojnejšiu kravičku, ale v ich spracovaní má tá súťaž stále akú-takú dušu i grády. Zbavili sa "vyžitého kata" Haberu, arogantnej Banášovej a zobrali si iba to najlepšie - trefného Krausa. K nemu pridali inteligentnú a roztomilú Bílú a skutočného kata Slávika, zachovali klasické proporcie "...got talent" programov a vytreli si s megatrápnou Talentmániou riť. V rámci našej produkcie slušná televízna zábava. (60%) ()

Reklama

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Nadhodnotím, ale ne zas tak moc. Je pravda, co tu píší ostatní uživatelé. Porota milá, i když ze začátku byla trochu rozpačitá. Některé výkony Čechů a Slováků mě příjemně překvapili, slečna na kole byla neskutečná. Moderátorské duo taky super. Jak jsem řekla nadhodnocuji cca o jednu hvězdu a to na truc Nově. Její trapnost nejspíš nezná mezí. Akorát dokazuje, jak je ubohá a jak si musí kupovat diváky. Což prima rozhodně nemusí ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem zázrak a ani to, že u toho vydržim sedět až do konce. Už jen to se odráží na hodnocení, které je sice předčasné, ale v porovnání s nováckou napodobeninou (viděl jsem pár minut a stačilo mi to) je myslím objektivní. Souhlasím s ostatními: moderátoři neokoukaní, porotci sympatičtí, talenti sice nic moc, ale kdo by čekal v "1. díle" zázraky:-) Pokud s tím nebudou otravovat moc často, tak se rád podívám a zasměju. Dodatek (24.10.2010): Tak mě to pomalu ale jistě přestává bavit a dávám přednost vraždám s Bohdalkou na ČT1. Po několika semifinálových dílech snižuji hodnocení na 3* a dál si už nebudu kazit dobrý dojem z počáteční fáze soutěže. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Pre mňa šok. Šok v tom, že sa práve na obrazovkách Primy a Jojky objavil nádejný projekt, ktorý nebol nimi pochovaný. Tieto televízie sa totiž nechali inšpirovať (znamená celé to prevzali) veľmi populárnou a podľa mňa najkvalitnejšou TV Show zo všetkých celosvetových programov o talentoch- Britain's Got Talent ;či už je tu spoločná dvojica zladených moderátorov (veľký to pokrok- doteraz som mal pocit, že nutnosť mať na poste moderátora ženu i muža je nejakým spôsobom zakotvené v slovenskej ústave), technické spracovanie jednotlivých príbehov súťažiacich, alebo sympatická porota zložená z "typov", ktorí týmito "typmi" sú a nemusia sa na nič hrať (o tom, že Lucka Bílá je naozaj jedna maximálne citlivá a priateľská osoba, som sa presvedčil aj na tohtoročnom Červeníckom festivale). Celý úvodný diel potom pôsobil veľkolepo, dal najavo, že nás čaká čosi epické a mal úroveň. Zatiaľ ešte nehodnotím, ale je to na veľmi dobrej ceste k slušnému hodnoteniu. Po skončení show: Kvalitu si talent udržal. Krajšie tri hviezdičky, alebo 70%. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama