Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

Djoker

všechny recenze uživatele

Karikatura původní talentové soutěže, vrchol nevkusu a čtyři trefy mimo při výběru porotců. Co však naprosto nechápu, je snaha o citové vydírání, které podle mě nezapadá do formátu pořadu. Už mě nebaví dávat jednu hvězdu za Mareše. Tady to nezachrání ani on. Posledním hřebíčkem do rakve je Tipmania. Tato část pořadu mě ujistila, že jeho další sledování je naprosto zbytečné. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, který se snaží zveličovat svůj nulový potenciál. Slovo trapné se ani nepřibližuje. Přijde mi to, ve srovnání s Československo má talent, velmi amatérské a nedodělané. Tomáš Matonoha pochopil stupiditu tohoto pořadu a přišel si z něj udělat srandu. Lachtan Meloun to celé završil. Alespoň jsem měl po prvním dílu jasno, které televizi dám v tomto projektu přednost. ()

Reklama

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Talenty máme v Česku i na Slovensku úžasné, tie nehodnotím ani v rámci Talentmánie, ani v rámci konkurencie (Česko Slovensko má talent). To, čo hodnotím, je spracovanie. A kým zmysel a existenciu konkurenčného projektu chápem, zlátanina, ktorú vysiela Markíza nie je hodná ani deravého groša, pričom do nej dobytčí diváci lejú prachy každý jeden týždeň. Snaha vyťažiť peniaze už zo semifinálového hlasovania, debilná porota (Habera sa mi už zunoval, Adelka je fajn moderátorka, ale nikdy som nepochopil, prečo hodnotí talenty, who the hell is Alena Šeredová? a odkedy si Troška po svojich režijných "perlách" môže dovoliť hlasovať v talentovej súťaži?) a vypatlaný kokot Mareš mi nestoja ani za minútu strávenú pri TM. Totálna strela vedľa. (15%) ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Nova a její továrna na debility. Debilové sledují pravidelně tento, pro debily určený pořad, kde vystupuje banda netalentovaných komediantů a ti největší břídilové zasazení do poroty jim fandí i se známým komerčním ztroskotancem Marešem. Tato kopa sraček je dobrý základ pro vymývání mozků a nekvalitní život. DANGER!! ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Pavol Habera a Adela Banášová pôsobili celkom rozumne, súťažiaci boli podľa mňa výborný, moderátor slabý, prepáč Leoš, tak som to cítil a videl. Réžia to občas veľmi prehnala, ale znovu išlo len o zarobenie peňazí pre televíziu, krátkodobé zviditeľnenie súťažiacich a v podstate až na minimum aj o ich zneužitie. Najviac sa mi páčilo, keď Peter Dvorský poplietol názvy televízií, vtedy uštedril tomu zneužívaniu a umelej sláve a hrdosti televízií poriadnu ranu, aj keď nechtiac, ale páčilo sa mi to, lebo zaúradovala vyššia spravodlivosť. Ostatní porotcovia tam boli podľa mňa slabí, páčila sa mi tá vianočná atmosféra nakonci, či skvelá Patrícia Janečková, ale inak ako program hrozné. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama