Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Mainstreamová the-most-mass zábava pro všechny - teda podle tvůrců ano. Ale stydím se, že jsem viděl těch pár minut téhle nevalné, rozkydlé, pochybné, neurotické, odporně zapáchající show. Porota zasedá v následujícím složení: 1) žvatlající obtloustlý čert s jemňouškým "š", 2) jen trapně hýkající taliánská fúrie, 3) áďuška pinocchio a 4) hýkoň šťourající se v uchu. K tomu moderátor Ferro Ferrari, který mně saje nervy jako Dracula krev. Komerční hnuszszszs. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

obecně nemám moc realityšou v lásce, tahle talentmagória to jen zase potvrdila... tu a tam člověk narazí na nějakou zajímavost, ale věnovat sledování takovýho času nebo snad nedejbože ještě peněz (ano, o to jde asi především), to fuck ne. navíc tady nejde mluvit ani o nějaké originalitě či skvělém moderování, prostě jen tvorba ovcí z diváků a pečení sledovanostních koláčů. 20% ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Ukamenujte mě, ale já si myslím, že Mareš zvládá své moderátorské řemeslo velmi dobře, Habera je profík s dobrými názory ve svém oboru a Banášová vcelku sympatická porotkyně. Taky tvrdím, že pár vystoupení v semifinálových a finálových kolech bylo velmi působivých, i když jsem viděl tedy jen pár dílů (možná kdybych viděl dřívější kola, hodnotil bych níž)... Na soutěžích tohoto typu však nesnáším, že jejich účelem není ani tak odhalit talenty, jako zvýšit sledovanost a následně tam narvat reklamy. Po drtivé většině talentů v těchlo show další rok ani pes neštěkne, ale hlavně, že kasička je plná... 3/10 ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Pavol Habera a Adela Banášová pôsobili celkom rozumne, súťažiaci boli podľa mňa výborný, moderátor slabý, prepáč Leoš, tak som to cítil a videl. Réžia to občas veľmi prehnala, ale znovu išlo len o zarobenie peňazí pre televíziu, krátkodobé zviditeľnenie súťažiacich a v podstate až na minimum aj o ich zneužitie. Najviac sa mi páčilo, keď Peter Dvorský poplietol názvy televízií, vtedy uštedril tomu zneužívaniu a umelej sláve a hrdosti televízií poriadnu ranu, aj keď nechtiac, ale páčilo sa mi to, lebo zaúradovala vyššia spravodlivosť. Ostatní porotcovia tam boli podľa mňa slabí, páčila sa mi tá vianočná atmosféra nakonci, či skvelá Patrícia Janečková, ale inak ako program hrozné. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Talentmania" je prehliadka cirkusantov, podivínov, extrovertných magorov, amatérskych, nesebekritických spevákov, tanečníkov, exotov a všemožných ďaľších individuí, čo sa ochotne strapňujú pred televíznymi kamerami a pochydernou porotou, ktorá hodnotí ich výkony. Jej zloženie: Zdeněk Troška - režisér tých najstrašnejších filmových odpadov, čo boli kedy v Československu natočené. Pavol Habera - socialistický, pop-rockový spevák, čo sa posledné roky živí najmä vysedávaním v porotách, kde má dokonalý priestor na svoje povýšenecké mudrovanie. Adela Banášová - Na Slovensku vládne momentálne, pre mňa nepochopiteľná, Adelománia. Banášová strčí ten svoj veľký nos všade, kde zacíti tučný honorár. Štvoricu porotcov uzatvára mne takmer neznáma Alena Šeredová. Až taká šeredná síce nie je, ale rozumu moc nepobrala. Oni majú z tej kopy hnoja vybrať najväčší talent. Márna snaha – odpad! ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama