Reklama

Reklama

Reality show, ve které celebrity vaří, pečou či smaží a celkově připravují pro své hosty příjemný večer. Tyto hvězdy soutěží o to, kdo nejlépe zaujme své obecenstvo, a to nejen jídlem, ale také celkovou atmosférou večera či pěkným bydlením. (oficiální text distributora)

Recenze (221)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

7/7(?) Koeficient WTF dosáhl svého televizního stropu. Tohle nejde ani odmocnit, ani cokoli jiného. A výsledek? Z Bartošové a Hanychové se stávají kamarádky, diváci poznali partnera Belohorcové, Máziková inklinuje k Buster, Mojsejová se rozvádí a pointa vždy počká na Lídu, hlas lidu. Jenom ta česko-slovenská idea je ještě nadutější než u Superstar, protože zde je operováno navíc ještě s populáry německého (bulvárního) rozsahu ;) A 2. série? Předčasně stažená z vysílání? Naprosto bez komentáře, to ať si radši Iveta dál objímá stromy a Dolly předvádí koloušky, ale toto?! Taky už to není běžná šmíra Real TV, ale nějakejch no name chlapců a děvčat. Zlatej První casting. A zase se vracím k alergii na slovenčinu. ()

closed.eye odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně nevím, jestli dát "odpad!" nebo pět hvězdiček :-D. Našla jsem tady v komentářích odkaz, neodolala, klikla na něj a skutečně královsky se bavila! To je něco TAK zvráceně blbýho, TAK od základu nevkusnýho a trapnýho, že jsem prakticky celou dobu brečela smíchy :-D. Heja, heja, mám chut' se zas' bláznivě smát :-D. ()

Reklama

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně hustý crack. Tahle show se musí dávat po menších dávkách. Obludárium obskurdních existencí může pobavit svou perverzitou. Chápu některé vysoké hodnocení. Skutečně to z určitého hlediska je na 5*. 10%. PS: Domácí hudební vystoupení Ivetky Bartošové překonalo i tu nejhorší míru nejdekadentnějšího vkusu. Výborný komentář: Oskar ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Gastronomicko-bulvární epos. Československá princezna popu Bartošová bez kastrólů tuhle show vystřelila mezi hvězdy a takticky si uzurpovala výhru. Ono se ale i ostatní baby činily. Obzvlášť žena z lidu, která si nehodila provaz. Výhru měla obdržet spíše ona. Já bych musel celou dobu bušit hlavou o stůl. Škoda, stihnul jsem dohromady tak dva a půl dílu. Možná dobře, protože kompletním meníčkem by asi mohlo dojít k újmě na zdraví. Týtý pro Primu za to, že dokázala uvařit tenhle pořad s takovou sestavou. Normálně je jakýkoliv bulvár na odpad, ale tohle... ()

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám, že už si tu z toho několik uživatelů udělalo učiněný Guilty Pleasure. No a ještě aby ne, když hned první díl prezentoval společné hody Dolly Buster, Nory Mojsejové, Ivety Bartošové, Zuzany Belohorcové, Vlasty Hájka, Agáty Hanychové a Evy Mázikové. Ovšem tímhle to nekončí. Největší fór je, co to vyplodilo - http://www.youtube.com/watch?v=p0KQVeU401E - toto je reakce Nory Mojsejové (část 1 ze dvou). Pseudo-pseudocelebrita pomlouvá pseudocelebrity. To jsme to dopracovali. Zvlášť, když minimálně jedna dvě (+-) se vypracovaly docela poctivou prací a jsou zavedenými ikonami showbusinessu. Neříkám pochopitelně, že by se tento koncept neujal, ba naopak. Nahlédnout do stravovacích návyků (tedy aspoň doufám) celebrit vždycky potěší zvídavého člověka, ale to by tam museli tahat normální lidi. Už mi tam chyběl jen Babica, pak by to asi šlo do tak negativních hodnot, že by se číselník převrátil a bylo by to za pět hvězd. Takhle bohužel ale ani za jednu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Vysílání pořadu bylo kvůli nízké sledovanosti ukončeno po druhé epizodě druhé série. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama