Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (159)

Fisek 

všechny recenze uživatele

Tož průměrná romantická komedie s happy endem, která je naštěstí podána v zábavném obalu. Sem tam musí divák vytrpět hluchá místa, ale opravdu to muselo mít dvě hodiny? Třikrát se film zoufale nabízel ke konci a ono pořád nic. Dostat to do ruk já, tak z toho sestříhám 75-ti minutovku. Navíc film nedokáže diváka emocionálně provázat s hlavní dvojkou (otcem a synem), takže další mínus, a aby to nebylo málo, tak jako jediná postava se mi líbil Dennis Quaid. Znovu bych to vidět nechtěl. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nepouštěli v buse, kde není moc co jiného na práci, tak bych se k tomu asi nedostal. Potěšila fotbalová tématika, pár vtinějších situací, ale to je asi tak vše. Jinak jedno klišé vedle druhého, klasicky nudný šablonovitý romantický příběh s trapáckými momenty. Prostě ne tak úplně moje parketa. 50% ()

Reklama

virus10 

všechny recenze uživatele

Sice to není komedie k popukání, ale i tak trošku nadhodnotím, protože se jedná o velice milý film u kterého se místo velkého smíchu dostavuje spíše chvilkové pousmání. Ač je podobných filmů strašně moc, zde vše funguje tak, jak má a to i díky sympatickým postavám. Známých herců je tu dost dost a fotbalové prostředí taky neuškodí.***19.9.13 Svědomí pracuje, takže zase snižuji. ()

sWONDER 

všechny recenze uživatele

Kvôli hereckému obsadeniu som sa na to tešil. Som však sklamaný, aj keď tunajšie hodnotenie naznačovalo, že to nebude žiadna sláva. Emocionálne ma to minulo veľkým oblúkom, vtipné to tiež nie je a športové scény slabé ako čaj. Neviem, čí bol hlavný hrdina taký sukničkár, alebo len mentálne pozadu, ale dosť ma jeho správanie rozčuľovalo. Predvídateľný dej zachránil iba koniec, ktroý nebol logicky odhadnuteľný. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Butler jako sexuální štvanec a zoufalé MILFKY...Absolutně zbytečný film, kde je na rodinou podívanou příliš nadržených samiček a na sportovní film málo kopanců do holeně...Romantika zase plná klišé a tušeného konce... V koukatelné rovině celek udržuje především charisma všech přizvaných, a že jich bylo :) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Po kritike a finančnom neúspechu režisér Muccino neskôr z toho obvinil zmätené zameranie filmu kvôli trinástim producentom, z ktorých „každý chcel iný film“, a tiež zlý marketing. (Arsenal83)
  • George Dryer (Gerard Butler) vo filme pracuje pre televíznu stanicu ESPN, ktorá naozaj existuje. ESPN je americká globálna káblová a satelitná televízna stanica so športovou tématikou. Vysiela predovšetkým zo štúdií v Bristole a Connecticute. Skutočné sú takisto udalosti, o ktorých George rozpráva, napríklad majstrovstvá sveta vo futbale v roku 2010 alebo príbeh o stretnutí futbalistu v šatni s kráľovnou Španielska. (Laslo)
  • Príbeh, ktorý George (Gerard Butler) rozpráva na večierku o stretnutí s kráľovnou v šatni, je skutočným príbehom španielskeho futbalistu Carlesa Puyola. Španielsku kráľovnú stretol, keď vyšiel zo sprchy po víťazstve v semifinále svetového šampionátu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama