Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

movie 

všechny recenze uživatele

Nakonec dávám 4 hvězdičky. Hodně často je to vtipný a hlavně si cením odvahy a víceméně originality na čs televizicích - moc improvizovaný komedie tu u nás rozhodně nemáme a tohle je dobrý. Genzer a Suchánek mě tu taky konečně překvapili o svých kvalitách - v TeleTele a ostatních jejich produktech to přece jenom trochu pokulhávalo, tady je vidět, že nepřipravenost jim dala docela novej rozměr. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Je hezký, že se o to snaží i někdo "u nás", i když na skvostný originály Whose Line Is It Anyway? (UK i US) se to samozřejmě nechytá. Ale když to náhodou v TV chytnu, nepřepnu a chvílema si to fakt užívám (dabing Baywatch), improvizace je dost vděčná věc a když se povede, dá se smát bez výčitek i Suchošovi s Goliášem, Sokol vypadá skoro jako improvizační profík a Igor "oči vraha" Chmela je dobrej surrealista. /jen ta držka Dangl je e-e/ ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Takže Slovák s debilným výrazom tváre a úsmevom idiota Daniel Dangl už zavliekol túto svoju pochybnú show aj do Českej republiky. Zobral si so sebou, zakomplexovaného brata vraždiaceho kanibala, čuráka Mariana Čurka, aby tomu robil primitívne hudobné podklady. Základ českej „Partičky“ tvorí duo skrachovancov - zakrpatený Michal Suchánek a nechutný brav Richard Genzer. Ku nim sa ešte pridali nejaký dva niktoši (Chmela a Sokol), o ktorých som doposiaľ ani nechyroval. Táto štvorica úbožiakov sa snaží pomocou improvizácie baviť publikum. Lenže tento druh vystúpenia si môžu dovoliť iba skutočne nadaní a pohotoví umelci. To čo predvádzajú týto mamľasi je trapný odpad! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdybyste mohl být odmocninou jakéhokoliv čísla, jaké číslo by to bylo?" Zadejte mi jakékoli téma, dejte mi dvě sekundy na přípravu a já vám předvedu skok přes vyděšeného koně nadél. Na víc nemám a tak musím ocenit tuto čtveřici za jejich schopnosti. Nejsou to sice žádní mistři světa v improvizaci, ale občas trefí do černého a já přežiju i jejich občasné trefy do hnědého. Já zkrátka Partičku nevyhledávám, ale když už na ni přepnu, tak ji zásadně nevypínám. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Konečně něco, na co se dá v dnešní televizi dívat a vybuchovat přitom smíchy. Ano, bez Suchánka a Genzera by to možná takovou odezvu asi nemělo, ale i Sokol a Chmela tomu dávají své kouzlo a nyní si nedokážu představit jiné obsazení v naší Partičce. Ze začátku se mě nelíbil slovenský moderátor, ale postupně jsem si na něj zvyknul. Měl jsem možnost tuto partičku vidět 2x naživo, jednou ještě s Ondrou a podruhé už s Michalem Novotným a v obou případech to bylo skvělý. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • V listopadu roku 2012 splnila televize Prima fanynce Denisce sen, když jí umožnila osobně se setkat s Partičkou. (konvax)
  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama