Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 3
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Videa (30)

Trailer 3

Recenze (261)

honajz 

všechny recenze uživatele

Dobré je, že se tvůrci ani herci neberou vážně. Námět je zajímavý, i když mu po smrti tety chybí propracovanost a vývoj. Ale jednotlivé případy jsou zatím zajímavé, návaznost na temné pohádky bratří Grimmů dobře udělaná, škoda jen nízkého rozpočtu, který neumožňuje větší triky. Nejlíp mé pocity ze seriálu popsal/a haushinkaa. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený scifi seriál, který se mi ze začátku docela líbí. Řekl bych, že v mnohém kopírují Supernatural, to by mi zase tak nevadilo, takových seriálů pro mě nebude nikdy dost. Jen mám trochu obavu, že se to postupem času vyvine v něco beztvarého a jednotvárného. Jednu nebo dvě série se to dá udržet ale jak dlouho asi může tvůrcům stačit kopírovat klasické pohádky, budou muset vymyslet něco dalšího, nějakou hlavní dějovou linii. Počítám, že se bude jednat o záchranu celého světa nebo něco podobného a to by mohl být kámen úrazu. Takže uvidíme. ()

Reklama

Papekus 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem náhodně zapnul televizi a běžel tam grimm ... sice mě to nezaujalo, ale po pár dnech mi to nedalo a stáhl jsem si první díl. A od té doby koukám na jeden díl denně (vetšinou v mhd - lepší než koukat na některé spoluobčany :). Po každém díle si řeknu, že je to hrozná ptákovina, děj je naprosto předvídatelný, ale už se těším na další díl. ()

JimmyII 

všechny recenze uživatele

Hrdě se přiznám k téhle pohádkovo-fantasy krimi guilty pleasure. Má to všechno, co baví skryté dítě ve mně - příšery, vraždy, pohádkovou mytologii, humor, pěkné slečny a božího Silase Weir Mitchella... A tak si s radostí pustím každý další díl Grimma, vypnu mozek a přestanu myslet na starosti všedního dne. K tomu taky ten seriál slouží, takže plní svůj účel. A kdybych chtěl být objektivní, řeknu, že to má kolísavou kvalitu, někdy hloupý scénář a hapruje logika, ale stejně by si to tři hvězdy zasloužilo. Jenže tady být objektivní nemůžu, když je to ta guilty pleasure. Takže klidně za čtyři a nestydím se:-) ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Je to jako každý jiný seriál, jednotlivé díly jsou v podstatě na podobném principu - padouch, nejlépe nový druh, jeho identifikace a následná anihilace. Na pozadí se pak vine dlouhodobá a vyvíjející se zápletka. Na každý pád mám záhady, bubáky, hastrmany a podobný příšerky v oblibě, takže si mě Grimm s přibývajícími epizodami získal. Neváhám tedy ani jít na vyšší hodnocení. ()

Galerie (3 317)

Zajímavosti (20)

  • Produkce seriálu spolupracuje s firmou Apple. Firma je zmíněna v titulkách a je možné si všimnout, že každý v seriálu má iPhone právě od firmy Apple. (tb_23)
  • Tvor nebo osoba, která se na moment objevuje na začátku dílů u nápisu Grimm, je Hexeanbeast. (Nevka)
  • Postava Nicka Burkhardta (David Giuntoli) byla v seriálu obsazena jako první. Druhá postava, kterou tvůrci obsadili, byl Monroe (Silas Weir Mitchell). (BLANIK.)

Reklama

Reklama