Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do právě otevřeného „hubnoucího“ sanatoria se sjíždějí pacienti s cílem zhubnout. A i když každý z nich k tomu má jiný důvod, všichni tu teď pod dohledem asketického primáře podstupují nejroztodivnější procedury a cvičení, to vše navíc bez jídla, alkoholu a sexu. Tím se pro většinu z nich pobyt v sanatoriu stává noční můrou.  Hrdinové Jedlíků jsou romantičtí i pošetilí, vtipní i dojemní, žádný z nich nepostrádá smysl humor. Všichni jsou vedeni láskou – k lidem, věcem, práci, a samozřejmě k jídlu – a každý z nich ji také nakonec najde. Jak už to prostě v dobrých filmech bývá. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tomáš Magnusek má neskutečný dar. I k pitomému scénáři si sehnat herce, s nimiž se většinou v jednom filmu nesetkáte. Je schopen dokonce i ukecat legendy, což se povedlo i v případě tohoto filmu. To, že je scénář strašně špatně napsaný a je to celé hloupě zrežírované, to je další věc. Nemůžu si ale pomoct, docela tomuhle neumětelovi fandím. Ať si klidně točí podobné filmy. Jiní to zvládají také a za větší peníze. Je ale fakt, že Magnusek nezvládá urežírovat ani ty vtipy. ()

MiaMoonlight odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem byla svědkem hereckého umění při natáčení nemohu dáti jinak nežli odpad. Rychnovský hotel si udělal nepěknou reklamu, ale personál byl rád, že si mohl zkusit dělat křoví. Vedení si zahrálo na herce, kterými není (ovšem těmi nejsou ani ti, co se jimi v tomto filmu tváří býti) a Magnusek zase udělal reklamu rádiu, texikáři a uzeninám a sám sobě udělal ostudu. To se opravdu nedá. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Neotřelý a dosti odvážný filmařský pokus, který nám servíruje trochu jiný typ hrdinů, než jsme zvyklí, aneb nejen tuctové štětky mají právo zabírat filmové plátno.. Přes absenci spádu a děje a vlastně i minimum vtipu je to příjemně koukatelné. Naopak velmi dobře fungují dojemnější scény. Překvapivě dobře hraje Patrasová, ale sedly mi i ochotničtější výstupy dalších zúčastněných, dobrácká role tentokrát skvěle sedla i samotnému Magnuskovi. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Zadne velke umeni se nekona, zase ale musim rict, ze na rozdil od velkeho mnozstvi ceskych filmu je tento alespon o necem. Najde se i par vtipnych momentu, jindy zase jedlici vravoraji na hrane trapnosti. Nevim proc, ale Magnusek je mi sympaticky a kdyz k tomu prictu fakt, ze herci zahodili sva ega a pristoupili k nataceni tohoho, doslova monstrozniho filmu, je me hodnoceni hodne milosrdne. ()

Gekacuk 

všechny recenze uživatele

Ani nevím proč, ale myslel jsem si, že úroveň produkce Magnusfilmu bude stoupat. Ovšem ať už si Magnusek vybere jakéhokoliv režiséra nebo se režie ujme sám, je to všechno jen motání se v kruhu na dně propasti. A z toho, co už Magnusfilm vyprodukoval, bych do budoucna odhadoval, že se velkého umění nedočkáme. Hloupé dialogy, tradiční obsazení hereckých dřev (tentokrát Chára, Veselý, Nývltová, Decastelo a bohužel i upadající Skamene), nadbytek product placementu, nepodařená hudba, scénaristická a režijní bezradnost – co dodat? Alespoň se to obešlo bez holých zadků našich starých hereckých legend (Fišer ve Školním výletu). Starou hereckou gardu mám rád. Chápu je, že by se rádi setkali, zavzpomínali a přijali nějakou malou roli. Tak proč pro ně někdo nenapíše něco když už ne přímo uměleckého tak alespoň důstojného? Ale u nás se chodí do kina v hojném počtu zřejmě jenom na pokleslou zábavu a film musí vydělávat….. Takže…bohužel… ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Prvotním impulzem k realizaci filmu byla pro režiséra Magnuska slova jeho syna, který řekl: „Tati, nežer tolik, nebo nám umřeš.“ (Fenk)

Reklama

Reklama