Reklama

Reklama

Open Grave

  • Velká Británie Open Grave
Trailer 1

Muž sa prebudí v otvorenom hrobe plnom mŕtvych tiel. Postihla ho strata pamäti, a preto nevie, kto je, ako sa na toto desivé miesto dostal a či je vrahom tých obetí on sám alebo niekto iný. Zachráni ho tajomný muž a dostáva sa do domu plného cudzincov, ktorí taktiež trpia stratou pamäti. Pri odhaľovaní záhady, kto je vlastne vrahom, sa začína boj o život. (kubqo)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (133)

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Opäť len taký priemer, ktorý občas pošteklí peknými zábermi a napínavými scénami (viac ako dve však neboli), ale ako celok v podstate nemá čím zaujať. Kým sa film stihne rozbehnúť do akých takých obrátok je už v podstate koniec. Škoda, lebo námet to nebol najhorší a aj poteciál tento film určite mal. Čo z toho keď 80 % stopáže tvorí pobehovanie hore dole po lese, hádanie sa a lezenie z jamy plnej mŕtvol. 60 %! ()

petero 

všechny recenze uživatele

Výborné. A to ma odradzovali aktuálne hodnotenia a predchádzajúce nezáživné sci-fi projekty oboch tvorcov - Apollo 18 a Europa Report, no našťastie rejža opäť tasí finesy ako keď dal o sebe vedieť s El Rey de la montaña a Open Grave je hádam ešte tajomnejší, depresívnejší a nepredvídateľnejší. V dnešnej dobe keď nedokážem dopozerať 4 žánrovky z 5tich do konca, ma toto pekne pohltilo. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Hm, k tomuhle snímku je poměrně těžké napsat smysluplný komentář bez toho, aby nebylo vyzrazeno něco podstatného. Muž se probudí mezi mrtvolami...takhle začíná většina zdejších komentů včetně obsahu. Musím říci, že jsem se ovšem vůbec nenudil. Celý film má v sobě velmi neklidnou atmosféru, které pomáhá výrazně hudba s rozličnými zvuky a ruchy, kamera, báječné prostředí lesa (zejména nočního s bouří) a opuštěného domu a tajemství, co je zvolna odkrýváno. Jistě, při zpětném ohlédnutí lze říci, že nic převratného a originálního se nestalo. Avšak nepovolující napětí, tajemné datum (18), mrtví všude, kam oko dohlédne, a nejistota hlavních postav, kdo je kdo, mě prostě bavilo. Buď se necháte polapit, nebo zůstanete stát na kraji lesa a pak je to ztráta času... ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Prakticky až takmer do konca divák nevie o čo vlastne ide. Výsledok (vysvetlenie) síce spadá do klasického klišé, ale neuberá to na kvalite snímku. Ono prakticky ide o chaos, ktorý nie a nie spacifikovať. Niekto to bude považovať za zlátaninu, iných to môže nadchnúť, lebo snímok sám o sebe rozporuplný je. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Dost rozporuplný film, takže hodnocení od pěti do odpadu docela chápu. Začátek je určitě zajímavý a tajemný. Tento typ filmu, ve kterém se vše objasňuje v jeho průběhu, mám rád. Tady ovšem tvůrci úplně to objasňování nezvládli a druhá polovina je taková mírně chaotická, ne tak úderná, jak by bylo záhodno a závěr mohl být taky nápaditější. Nicméně pointa je solidní, škoda že nás k ní tvůrci nenasměrovali jiným, o něco lepším příběhem. Za mě slabší trojka. 55% ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama