Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roztržitý policejní důstojník Cruchot zachraňuje Saint Tropez před mimozemšťany s lidskou podobou. Jediný způsob jak je rozeznat od lidí je, že pijí olej a pohonné látky a když se jich člověk dotkne, znějí jako prázdné plechové nádoby. Podaří se Cruchotovi a jeho partě zamezit přílivu mimozemských bytostí na Zemi a zachránit nejen Saint Tropez ale i celé lidstvo? (Intersonic)

(více)

Recenze (366)

WolfR 

všechny recenze uživatele

Copak mi to provedli s mými oblíbenými Četníky?! Co se to stalo?! Stará parta se nám téměř rozpadla a její noví členové jsou velmi nevýrazní a původní borce nemohou nahradit. Ono vlastně celé kouzlo Četníků je nenávratně v tahu. A vrchol vší stupidity byl vůbec nápad s těmi mimozemšťany. Prostě ubohost! Vůbec nechápu, jak tuhle břečku mohl natočit člověk, který nám dal geniálního Četníka ze Saint Tropez a jeho výborné tři pokračovaní. Minulým dílem měla tato série skončit. Tohle už je ubohost. Bohudík za Louis de Funeho, který zmírňuje tu hodinu a půl utrpení, i když minimálně, 1 hvězda. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Talíř, talíř, viděl jsem ho, takhle velikej!!!............ Klasika, spousta gagů, srandy a vtipných dialogů. CITÁT - Já ho viděl! Dělal píp,píp,píp.............. Funes v převleku jeptišky je naprosto nádhernej. CITÁT - Ukrad mi plechovku oleje........ Nádherná je scéna okolo 70 minuty. Dunění hlav a nošení čepice kšiltem dozadu. Tato scéna vyvrcholí kropením obyvatel. CITÁT - Vlezou do talíře a .... cvak.......... Protože se jedná o náročnější trikovou komedii musíme tvůrcům alespoň trochu odpustit tu slabotu v tricích. Humor z předešlých příběhů tu stále zůstává. ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Proti četníkům ze Saint Tropez stojí identičtí četníci ze Saint Tropez. Jedna z těchto skupin jsou praví popletové uplatňující zákon a ta druhá doputovala z dalekého vesmíru do nepříliš dobře vybraného místa na zemi. Rozeznat je pohledem je nemožné, pouze úder do hlavy zní v jednom případě přirozeně dutě a ve druhém má dutost kovový přízvuk. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Můj určitě nejoblíbenější díl četníka i díky mé lásce k sci-fi. Snažím se udržet jedno oko přivřené a těch 5* tu nechat, přestože z dnešního pohledu pro mě žádný díl ze Saint Tropez není na takto vysoké hodnocení. Těžko se však vzdávám vzpomínek na mých necelých 10let a sledování stále dokolečka geniálního de Funese v dabingu, který nikdo nikdy nepřekoná. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (23)

  • Když Chruchot (Louis de Funès) přenáší sklenici s olejem, záběr od záběru se liší výška hladiny oleje a také jeho barva. (frolish01)
  • Lietajúce taniere, ktoré vidíme vo filme, sú skutočné taniere vyrobené spoločnosťou MATRA (Mécanique Aviation Traction). Je to francúzska spoločnosť, ktorá existovala od roku 1941 do roku 2003. Špecializovala sa na široké spektrum činností, najmä v letectve. (Arsenal83)
  • V Nemecku zostal takmer tridsať rokov francúzskym filmom s najväčším počtom vstupov do kín, kým ho v roku 2012 zosadili z trónu Nedotknuteľní. (Arsenal83)

Reklama

Reklama