Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (163)

Figu 

všechny recenze uživatele

Tady se nám Peter Bogdanovich snažil až moc čarovat a proplétat děje, že se krapítek přepočítal. Hrůza hrůzoucí!!! S komedií toho nemá moc společného. Je škoda nevyužitého hereckého potenciálu, které pod svá křídla celý štáb dostal. Po dlouhé době mě velice zklamala Aniston, které fandím. Všechno špatně! 30% ()

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která trošku kopíruje styl W. Allena. Scénář není úplně špatný, ale po chvíli už je to nuda. Film nikam nesměřuje a vše se v něm dá očekávat, tedy až na účast Quentina Tarantina, které mě docela pobavila. Dávám tomu 2 hvězdy, právě díky Q. Tarantinovi a R. Ifansovi. Tento " DJ Bulva " prostě pobaví vždycky. ()

Reklama

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Takže ste boli... šľapka?!" – „Och nie, bola som niečo ako... ich múza." Ten scenár zrejme na papieri vyzeral o dosť lepšie, než to, čo sa Bogdanovichovi nakoniec podarilo pretaviť do výslednej podoby. Je to dosť škoda, pretože človek musí byť fakt "umelec", aby premrhal taký potenciál s tak výborne vybratou hereckou zostavou. 60 % ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ona prostě není báječná. Kdybych si měl vybrat mezi opětovným sledováním této pohádky, ve které se prostitutka v celebritu proměnila, a třemi nejlepšími filmy se Sonnym Čibou, tak bych rozhodně zvolil něco od Tarantina. Ale to předbíhám, protože to je až na konci a já to mám rád od začátku. Takže příběh mne sice moc nebavil, ale některé postavy byly báječné. Třeba živočišný úchylák Seth stál za to, vynervovaná psychiatrička Jane zase měla báječné výbuchy vzteku, nadržený soudce Pendergast svému úřadu úžasně dodával auru váženosti, ale mne nejvíc dostal soukromý detektiv Fleet, jehož "nenápadné" sledování mne rozesmívalo v každém okamžiku. Škoda jen, že hlavní postavy v sobě neměly zdaleka tolik zábavnosti, jako ty "nedůležité". ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Fanky bláznivá romanťárna mísící hotelové prostředí s divadelním. Zběsilá vztahová konverzačka, jenž nesundá nohu z plynu, které nechybí nadhled (jest pouze chybou divákovou, že sám jej postrádá). Mezírky ve scénáři jsou, i tak je to ale skvěle upleteno, obsazeno a zahráno, plus s perfektní tečkou na závěr jako bonbónkem. Imogen je po celou dobu úchvatná a spolu s Holly a Vivian představuje další báječnou prostitutku, přičemž lepší citát asi zvolit nemohla. "Věřím v růžovou. Věřím, že smích je nejlepší spalovač kalorií. Věřím v líbání, v hodně líbání. Věřím, že je možné zůstat silnou, i když se vše ostatní kazí. Věřím, že šťastné dívky, jsou ty nejkrásnjší dívky. Věřím, že zítřek je novým začátkem a věřím v zázraky." ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Peter Bogdanovich sa pri písaní scenára inšpiroval reálnymi zážitkami, keď natáčal v Singapure film Svatý Jack v roku 1978. Vtedy mal možnosť sa zoznámiť s mnohými prostitútkami, s ktorými viedol rozhovory a ponúkal im filmové roly, ktoré by im vyniesli viac než by si zarobili vo svojej brandži. (Arsenal83)
  • Bogdanovich napísal rolu Arnolda Albertsona pre Johna Rittera, ten však zomrel. Bogdanovich sa preto rozhodol najať Owena Wilsona a zmeniť aspekty postavy Albertsona: všetky fyzické gagy určené pre Rittera boli zmenené na verbálne vtipy, aby vyhovovali bežným fórom Wilsona. (Arsenal83)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama