Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (Cinemart)

(více)

Videa (30)

Trailer 3

Recenze (369)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát nic umořilo vola; Příliš mnoho psů, zajícova smrt; Jak Pejsek s kočičkou pekli dort... a tak dále nějak by se tohle dalo dokola a dokola popisovat. Tučňáci jsou skvěle trhý nápad, pokud mají v rámci jiného filmu svá mimořádné nezvířecí akční potrhlá camea, možná ještě tak vlastní seriál s krátkými epizodami (neviděl jsem), ale celý film postavený stále na tom stejném, to nebyl dobrý nápad. Navíc to celé rozředěné nějakou skupinou/organizací North Wind, která tu co by další "cute animal" skupina je navíc a jen zdržuje a protahuje film. Přitaženost za vlasy je tedy OK, ale čeho je moc, toho je příliš a jen to podtrhuje skutečnost, že by se se vším ohledně "Madagascarů" mělo přestat dřív, než to od jen už trapné vykalkulované penězoždímačky dospěje do totálních sraček. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Až vylezou Tučňáci v češtině jejich hodnocení hodně klesne, protože jde čistě o průměrnou zábavu která ani zdaleka nedosahuje kvalit třetího Madagaskaru (který pro mě byl ten nejlepší).Tučňáci byli vždycky na Madagaskaru skvělou vsufkou a každá jejich akce uměla pořádně roztlemit, jenže samotný seriál se topí v brutální nudě a u mě teda neboduje a podobné je to i s jejich celovečerním provedením.Poslední dobou je pravidlem dělat z animáků Bondovky, mě to sice nijak zvlášť nesere, ale stejně si myslim, že klasické styly patří k filmům pro děti mnohem lépe.Film má docela zajímavý příběh a spoustu docela povedených hlášek, asi 3x nebo 4x sem se opravdu nahlas zasmál, ale celek je průmer, záporák nuda a zapojení té špionské party zvířátek mě spíš sralo a zbytečně odvádělo pozornost od super Tučňáčí grupy.Celkově to asi není úplně zbytečný, děcka z toho budou mít radost až to bude v dabingu, ale úrovně třetího dílu Madagascaru to nedosahuje ani z dálky a doufám, že tahle látka už se nechá pěkně v klidu u ledu a dočkáme se zase něčeho nového.65%. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Dabing 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Animace 8/10/// PLUS: kdo má rád tučňáky z Madagaskaru bude se na tento snímek těšit a bude se mu líbit, jé zábavný, vkusný, často vtipný, český dabing neurazí, délka je tak akorát, je tu výborné prostředí, potěší účast dalšího týmu MÍNUS: protože sami tučňáci by asi celou délku neutáhli, kdo se jich zajedl by se měl asi tomuto snímku vyhnout, vtipy a scénky nejsou tak úderné jak bych očekával, děj je tentokrát spíš určený pro mladší publikum a celkem mi nesedl hlavní padouch, jakoby vytažený z jiného filmu./// Shrnutí: Viděl jsem i lepší animáky a čekal jsem o trochu víc, ale špatné to není. Na jedno zhlédnutí je to koukatelné a několik pěkných scének, dialogů a hlášek se tu najde. Vtipnost se zřejmě bude zvyšovat pokud je vám méně. Pro děti úplně ideální./// Celkem 67%/// ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Ty jo, asi takhle - spin-off Tučňáků je únavná neoriginální sračka, jejíž příběh pravděpodobně napsal nějaký tučpták náhodně ťapkající po klávesnici. Tenhle film, to je divoká nekoordinovaná slalomová jízda na vodním skútru, jehož jezdec není schopen vyhnout se snad jedinému klišé v historii (nejen) animovaných, akčních a špionážních filmů. Z některých si Tučňáci z Madagascaru sice pokouší udělat srandu, ale nejde jim to tak jako v případě filmů Já, padouch nebo Strážci galaxie. U jiných se o parodii ani nesnaží a prostě vám jen fláknou pod nos stokrát přežvýkaný guláš o nedoceněném členovi týmu a padouchovi s náhodným a nezajímavým mindrákem. Jenže co naplat, mezi tou příběhovou nudou a marnými pokusy o vtip jsem se hned několikrát zběsile rozřehtal nahlas. Protože nehledě na scénář mají Eric Darnell a jeho čtyři tučňáci pořád šmrnc a pár geniálních nápadů v rukávu. Nebýt finále, které je vyloženě zahozené, přihodil bych třetí hvězdu a nestyděl se za ni. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Byla jsem nadšená, že se film bude točit. Tučňáci se mi na trilogii Madagaskaru líbili prostě nejvíc. Jenže v tomhle musím souhlasit s viperbladem. Co v Madagaskaru funguje a zabaví na 15 minut, tak v 90 minutách je to spíše průměr. I když se tučňáci snaží a tvůrci sem přidali další nové postavy v podobě Severáků, tak to moc neudrželo mojí pozornost. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Premiéra filmu byla původně plánována až na březen 2015. (Stanleyyyy)
  • Benedict Cumberbatch, který se postaral o hlas vlka, musel ujistit tým, že dokáže správně vyslovit slovo "tučňák", neboť v jednom jeho namluveném dokumentu o Jižní Kalifornii jej několikrát po sobě řekl špatně. (P. J. D.)

Reklama

Reklama