Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (184)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Většinou Kevina Harta snáším a jeho uječený humor mi nijak nevadí, ale tady pomyslnou čáru otravnosti dalece překročil. Velký podíl viny na tom nese unylá režie Tima Storyho, která se v podprůměrné akci nezmůže na víc než bezkrevnou rutinu a v natahovaných dialogových etudách nezvládá herce jakkoliv usměrnit, ani vlít trochu šťávy do předvídatelně plytké "Training Day" premisy. Ta jednotvárnost děje, postav a keců keců keců je úmorná. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Hmm, tady by někdo chtěl být strašně moc, moc, moc novým Eddiem Murphym. Bohužel (bohudík) na to nemá ani charisma a hlavně ani talent. Jo, mluvím o tobě, Kevine Harte. V současném áčkovém Hollwoodu není otravnějšího a trapnějšího panáka, než je Hart, který co do úporného přehrávání a snaze za každou cenu být „vtipný“ překonává i kreace krále trapnosti Chrise Tuckera svého času. Jediným světlým bodem je Ice Cube, který je sice tvrdej jako já po dvou panácích becherovky, ale rád se na něho od doby ´Three Kings´ koukám, baví mě. Což se nedá říct o téhle zoufale nevtipné buddy „komedii“, kdy si člověk říká, že dělat scenáristu v Hollywoodu může snad i hajzlbába. Masivní úspěch v zámoří chápu, protože početné černošské publikum na tyhle uječené srágory slyší. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ice Cube je nesympatická kulatá huba. Film zachraňuje trhlý a svou roli si užívající Kevin Hart, díky kterému jsem několikrát doslova vyprskl smíchy. Film je povětšinou nudný, Ice a jeho machrování otravný, děj předvídatelný, ale Hart ve své roli má pár opravdu trefných hlášek. Ze začátku mi tento počin přišel jako kolosální kokotina, ale když jsem přistoupil na jejich notu jisté debility a rapové, pro mě neoblíbené, hudby, začalo se mi to líbit - což se stalo cca od druhé půle filmu. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart je skvelý komik, ale jeho filmy stoja za starú belu. Ice Cube je stoporený ako akýkoľvek iný gangster, len vďaka bohu tentoraz nezachraňuje celý svet. Priamočiare a hlúpe, bez výraznejšej scény, ale s krásnou čokoládkou s perfektnými nohami. Niektoré veci úsmevné, ale väčšinou hluchota. Znesiteľné len v tom kontexte, že si chcete po dlhom čase pustiť naozaj niečo tupučké. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Brothers natočili ďalšiu tuctovú, nezáživnú komédiu s preafektovaným negrom v hlavnej úlohe. Čakal som, že aspoň otravný a ukecaný Kevin Hart, ktorého som si v poslednej dobe celkom obľúbil, to zachráni, no nestalo sa. Falošní poliši tiež neboli komédia roka, ale vďaka sympatickej ústrednej dvojke tento policajský minisúboj jednoznačne vyhrávajú. 35 % ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • James Payton (Ice Cube) ve filmu řídí Dodge Charger SRT-8 o obsahu 5,7 litru. (Mitin)

Reklama

Reklama