Reklama

Reklama

Paddington není jen tak obyčejný medvídek. Pochází z nejtemnějšího Peru, nosí červený klobouček a víc než cokoliv jiného miluje marmeládové sendviče. Když zemětřesení zničí jeho domov, pošle ho teta Lucy do Londýna, aby zde našel novou rodinu. Sám a opuštěný na paddingtonském nádraží pomalu zjišťuje, že život ve velkoměstě není úplně takový, jak si ho představoval. Naštěstí ale potká rodinu Brownových, která se ho ujme i přes kategorický nesouhlas tatínka Browna - typického, spořádaného a trochu i nudného Brita. K jeho zděšení, kdekoliv se medvídek objeví, začnou se dít neuvěřitelné věci. Svými ztřeštěnými nápady často převrátí celý dům vzhůru nohama a způsobí neskonalý chaos. Svým úsměvěm a dobrým srdcem si však nakonec získá srdce celé rodiny a vše se v dobré obrací... avšak jen do okamžiku, kdy si ho všimne zákeřná ředitelka místního muzea, která z něj chce udělat vycpaný exponát... (A-Company CZ)

(více)

Videa (24)

Trailer 5

Recenze (448)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keby mal mať novodobý rodinný snímok zástupcu, jedným z kandidátov by bol určite PADDINGTON. Zábava, ktorá sa môže pochváliť neočakávane dobrými hereckými výkonmi ( Nicole Kidman je na zožratie, pričom si svoju úlohu výsostne užíva ), hodnotami, ktoré sa v dnešnom svete už nenosia a príbehom, ktorý síce zabŕda do klišé, ale pritom svojím vlastným originálnym spôsobom pokračuje v ceste. Deti si tú poslednú hviezdičku rozhodne pridajú. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Hezký rodinný film o milém medvídkovi, který se z Peru přestěhuje do Londýna. Je to takový klasický rodinný film, má to hezký příběh, klasického záporáka a vlastně vše co se tam děje, tak vídáme v ostatních rodinných filmech. Je sladké, jaký je Paddington gentleman, nikdy není naštvaný a i když mu je opravdu ouzko, vždy je na každého velice milý. Velice se mi líbí také píseň k filmu od Gwen Stefani - Shine. ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Trailer ukáže prakticky to nejlepší z filmu a v kině jsem se nic lepšího nedočkal. Jistá podoba ve stylu 101 dalmatinů je značná, místo Cruelly zde v záporné roli Nicole Kidman. Medvědí trdlo a jeho cesta z nejtemnějšího Peru do Londýna, kde se ho ujme rodina Brownových, jenže vše není jako z vyprávění. ( Hodnocení: 6/10 ) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Počítaje libry by matka Jeremyho Clarksona měla říct: „Top Bear!“ Klasická rodinná záležitost postavená na premise „stranger in a strange land“, pršiplášti britské snášenlivosti (nikdo se nepozastaví nad tím, že je v metru medvěd, ale spíše nad tím, že neumí projít turniketem) a nápaditém humoru (například ne tak úplně taxi dodávka). Trošku je záhadou, že někteří herci (H.Bonneville, J.Walters) působili mileji, než ten chlupatý Peruánec, ale to bych přičetl na účet Paddingtonovy marmeládové vlezlosti.. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Krteček po anglicku. Asi není nic víc potřeba dodávat. Pokud člověk přistoupí na fakt, že nikomu vůbec nepřijde divné, že se po městě potuluje mluvící medvídě, dostane svižnou anglickou feel good pecku s naprosto brilantním dabingem Bena "Q" Whishawa...70% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (42)

  • První plakát k filmu byl představen poprvé v roce 2012, téměř dva roky před premiérou. (Perverz)
  • Medvídek Paddington je v Anglii oblíben podobně jako u nás Krteček. (Kacko15)
  • Medveď okuliarnatý, z ktorého je Paddington vytvorený, pochádza z Peru. (figliar)

Související novinky

Karlíka a továrnu na čokoládu čeká prequel

Karlíka a továrnu na čokoládu čeká prequel

20.10.2016

Willy Wonka začal svoji pouť v roce 1964 v románu Karlík a továrna na čokoládu od Roalda Dahla. První filmová adaptace přišla v roce 1971 a proslavila nedávno zesnulého Genea Wildera, druhá se… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno