Reklama

Reklama

U moře

  • USA By the Sea (více)
Trailer 1

Do malebného francouzského přímořského letoviska přijíždí americký manželský pár. Spisovatel Roland (Brad Pitt) tu chce nalézt sílu, klid a inspiraci k napsání své další knihy, naopak jeho žena Vanessa (Angelina Jolie) vlastně ani netuší, co tu dělá. Jejich manželství se během let proměnilo v poněkud toxický vztah, kdy jsou raději sami než s tím druhým, Vanessa na lehátku na terase jejich letního bytu, Roland v baru s místními štamgasty. Partnerské dusno rozčeří až příjezd mladých novomanželů (Mélanie Laurent a Melvil Poupaud), kteří se usadí v sousedním bytě a Rolandovi s Vanessou připomenou, jaké to mezi nimi bylo na začátku. Brzy se ukáže, že oba mladí lidé se mohou stát katalyzátorem, který vztah Rolanda a Vanessy buď definitivně zničí, nebo ho pomůže vyléčit. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (117)

Emo-haunter 

všechny recenze uživatele

Přesně tak jak se píše v popisku. Dvě legendy, které sice hrají kvalitně, ale film je tak nějak úplně o ničem, nudný, vyčpělý, bez momentu překvapení.. Koukáno jen tak večer v TV, a celou dobu koukáte na to samé úplně dokola - opalování, četba, šmírování, chlastání, žvatlání a nic víc. Velmi málo, šlo to udělat o x tříd lépe. 40% za respekt k ústřední dvojici a zachycení francouzského venkova. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

když nevezmu v potaz fakt,že Brad s Angelinou chtěli mít hezky vypadající vzpomínku na líbánky,tak mi absolutně uniká smysl toho proč By The Sea vůbec vzniklo.Nevadí mi pomalé filmy,ale tohle byla extrémní nuda absloutně o ničem,která mě přestala zajímat po asi 20 minutách a zbytek sem sledoval tak na půl oka...20% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Angelina Jolie si natočila film, v kterém se mohla s Bradem podívat do Francie, na druhou stranu nic, co by nejspíš nedělali normálně. Do toho narvala dramatický příběh o tom, jak je to těžké být bohatou ženou, a ukázala, že je možné se z toho dostat, když potkáte dobré sousedy. No, tohle určitě není nejlepší film roku, ani života pro hlavní dva aktéry, kteří herecky nezklamou, ale film nic nepřinese. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"THIS PLACE IS SHIT ANYWAYS." --------- Pán a pani Smithovci sú naspäť. Manželstvo je v troskách. John si obľúbil alkohol a Jane zase lieky. John dostal kreatívny blok, Jane depresiu a paranoju. Z toho dôvodu si vyšli na menšiu dovolenku. A výsledok? Presne rovnaký ako pokus AJ sadnúť si na režisérsku stoličku, písať scenár, produkovať a ešte aj strihnúť hl. rolu, ergo katastrofálne. Hviezda za francúzsku atmosféru a Brada Pitta, ktorý robil čo len mohol, aby ti sledovanie aspoň trochu spríjemnil. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Kdyby to byl nějaký no-name pár, asi bych to po půlhodině vypnul. Ale jelikož jde o Brangelinu, mělo to celé úplně jiný nádech a spíš jsem to vnímal jako sondu do jejich reálného vztahu. Jestli je pravda, že se filmem Angelina snažila zachránit vztah, tak se tomu vůbec nedivím, sám bych to tipoval na cíleně terapeutické natáčení. Mno na to, že romantickým filmům se vyhýbám téměř jako čert kříži, tak musím uznat, že jsem se nenudil a tudíž by jakékoli nižší hodnocení neodpovídalo zážitku. Vždycky říkám, že na filmy se koukám, abych viděl něco, co v běžném životě nezažiju - voyeurská zápletka tedy jistě spadá do něčeho, co se jen tak nevidí (no pun intended). ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Režisérka filmu a zároveň i představitelka hlavní role Angelina Jolie se nechala slyšet, že prací na tomto filmu se snažila zachránit její vztah mezi ní a Bradem Pittem. To se však nepodařilo a po dokončení snímku se rozvedli. [Zdroj: iDnes.cz] (Ganka)
  • Režisérka, scenáristka aj predstaviteľka Vanessy, Angelina Jolie povedala k obdobiu, v akom sa dej filmu odohráva: "Pre 70-te roky som sa rozhodla nielen preto, že ide o farebnú a príťažlivú éru, ale aj preto, že táto doba dokáže vytrhnúť zo súčasného života a umožní zamerať sa na emócie, ktoré charaktery zažívajú na svojej ceste." K tomuto obdobiu sa viaže aj logo štúdia Universal Pictures, ktoré sa predstaví v úvode filmu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama