Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na obrazovky televize Prima přichází zbrusu nová zábavná soutěžní show, postavená na odvěkých rozdílnostech mezi muži a ženami. Právě vzájemné jiskření mezi pohlavími je nepostradatelným kořením vztahů: je jasné, že tyto protistrany se nikdy neshodnou, ale jedno bez druhého sotva mohou existovat. Díky novému pořadu se mohou diváci zúčastnit nesmiřitelného souboje žen proti mužům – tedy v rámci „boje" mužského a ženského družstva. Soupeřící týmy složené z oblíbených osobností českého showbusinessu povedou coby hrající kapitáni Tereza Kostková a Dalibor Gondík.
Dalším velmi důležitým článkem celého pořadu jsou přímo i diváci ve studiu. Ti jsou rozděleni na ženský a mužský tým, každý tým čítá 100 osob. Diváci „svému" týmu, složenému ze slavných osobností, aktivně radí a napovídají, prostě soutěží s nimi. Právě diváci v sále jsou totiž těmi, kdo si v případě vítězství mezi sebou může rozdělit až 105 000 Kč! Nová show vás nejen pobaví, ale možná vám i pomůže konečně pochopit myšlenkové pochody vašeho milovaného protějšku... (TV Prima)

(více)

Recenze (52)

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Trochu vtipné. Jinak nuda. Pořad určen šichťákům pětapadesátníkům, kteří u něj usnou během 15 minut. Kateřina Hrachovcová MUSELA upadnout na hlavu. Elegantní tupost. Trapnost, ale znám více takových přiblblých lidí. Ona studuje psychologii?? Jeji kolegové se smějí ještě dříve než vypustí z úst hovna. Být s Ní v týmu, tak mě jebne. ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

No tak zajímalo by mě na jakou cílovou skupinu se tento pořad specializuje, protože to je tak trapné, že se to ani důchodcům nemůže líbit. Máme rádi česko, Muži proti ženám ... kdy se někdo na Primě probere a zjistí, že tento typ soutěžních pořadů je mrtvý dobrých 6 let, co se upocený Novotný potácel v pořadu 5 proti 5. ()

Reklama

Herzeleid odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad, ve kterém všichni mluví jeden přes druhého a ve výsledku není rozumět nikomu. Chvíli jsem koukal, co se z toho vyvrbí..a vyvrbilo se to, že hádky pokračovaly dále a mě z toho rozbolela hlava a dostal jsem tik jak jsem koukal ze strany na stranu a snažil se to pochopit. Tohle přece nemůže jít do televize..?! ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle se nepovedlo. Měl jsem rád Máme rádi Česko (hlavně druhou sérii), a tohle bylo původně prezentováno jako něco podobného. No, nestalo se. Nejdřív se všichni jen hádali a "uráželi", což mělo být asi vtipné. Navíc Tereza Kostková mi už začíná solidně lézt na nervy. Tu jednu hvězdičku dávám za Gondíka, ale ani ten mě neudržel déle než do reklamy. 15 % ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Za svůj krátký život jsem již viděl hromady soutěžních českých pořadů nejrůznějšího zaměření. Nedovedu si ovšem vybavit žádný, který by v tom nejnegativnějším smyslu předčil tuhle sračku. Vydržel jsem se dívat celých 15 minut prvního dílu. Dost by mě zaskočilo, kdyby jich více vůbec bylo odvysíláno. Do prvního dílu bylo pozváno 6 retardů a dva moderátoři. Ze všech zúčastněných jsem snesl pohled pouze na pohublého Gondíka, který se snažil, seč mu síly stačily, udržet pořad nad hladinou sraček. Nepodařilo se! Zbytek mně strašně, ale opravdu strašně, vadil. Vtipný okamžik není v pořadu jediný. Tedy za těch mnou zhlédnutých úvodních 15 minut. Místo toho je k vidění pohár trapnosti toho nejhrubšího zrna. Nic tak debilního tu roky nebylo! Opravdu nepřeháním. Nevěříte? Přesvědčte se sami! Vhodné maximálně pro totální retardy. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama