Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie Kallenová nebojuje pro slávu. Bojuje za respekt. Film "Ring volný", natočený podle skutečné události, představuje Meg Ryan jako odvážnou a skoro drzou manažerku boxu, která se snaží z obyčejného chlapíka Luthera Shawa udělat světového profesionálního boxera se "smrtícím" úderem. Jackie chce pomoci Shawovi dostat se do soutěže číslo jedna, a tak přemluví zkušeného trenéra Felixe Reynoldse, aby zanechal odpočinku a začal znovu pracovat. Než však trojice uskuteční svůj velký sen o účasti na šampionátu, nejdříve musí zjistit, jak se v ringu i mimo něj pohybovat. Nejde o to, jak hluboko padneš. Důležitější je vstát a tvrdě bojovat dál. RING JE VOLNÝ! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

El-Barto 

všechny recenze uživatele

Mě to zase nepřišlo jako taková tragédie, jen jako nenáročná podívaná, na kterou člověk rychle a bezbolestně zapomene. Jen pravda, že ničím extra nevyčnívá, ale aspoň průměrné kvality má. Moc se mi líbila Meg Ryan a hlavně Tony "Monk" Shalhoub, kterému podle mě tahle slizká role překvapivě sedla a rozhodně měl dostat víc prostoru. Nějaké napětí, emoce nebo postupné oddalování se manažerky od boxera chybí úplně a asi nejhorší je hudební doprovod, jak z nějakého romantického béčka. Celkem to je tak na 5/10. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jackie Kallenová (Meg Ryan) vyrůstá mezi provazy (ba ne, není dcerou místního kata, ale trenéra boxu a neteří boxerského šampióna). Vzhledem ke svému pohlaví (ehm) se nemůže v milovaném sportu prosadit sama, takže alespoň dělá sektetářku místnímu majiteli boxerského ringu. A jelikož je pěkně drzá, vyprovokuje místního boxerského magnáta (to je ten co sice neboxuje, ale boxery sponzoruje a platí) k sázce, že dokáže jednoho z nich dovést k titulu i jako žena. Když ale zjistí, že jí nabídnutej boxer je k ničemu, promptně chytne na ulici prvního (černocha), který se umí rvát, přítel jejího strýce ho začne trénovat a ono to nějak dopadne. ... Až na "malou" zápletku (média si více než úspěchů mladého boxera všímají "ženy" v mužském sportu, což Jackie stoupá do hlavy) jde film přímo ke svému cíli, který je (bohužel) znát asi 20 minut po začátku. A že to tak skončí, na to vezměte jed. Takže se zbývá jen kochat Meg Ryan (no jo holka, už i na tebe padaj léta, už moc romantických komedií nebude), charismatického Omara Eppse a taktéž "hlavního padoucha" Tony Shalhoub. A když vydržíte i posledních 5 minut, sladký hollywoodský konec vás nemine... ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že tento "malý" film s Meg Ryan, která už opravdu není hvězdou, dokáže překvapit. Nejde zde o překvapení oscarové nebo nějak extra kvalitní, ale o fakt, že film o ženě trénujícím boxera dokázal být cca polovinu doby opravdu zajímavý. Kdyby Charles S. Dutton udržel kvalitu po celou dobu možná by došlo i na 4*. Meg Ryan po dlouhé době předvádí výkon, na který se stojí za to podívat a Omar Epps není také vůbec špatný. Mohlo to být o hodně horší, takže jsem rád, že mých 106 minut nebylo věnováno do naprosté kraviny. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Žádnej další Rocky se nekoná a ani jsem to nečekal. Prostě jen další film, který přibude to ranku průměrných boxerských filmů. Against the Ropes vlastně není o akci, ale spíše o zákulisí boxu, což je příjemná změna, ale příliš to nefunguje. Meg Ryam je dost sexy, ale někdy až moc přehrává. Ostatní herci tak nějak průměr. Nebavil jsem se výslovně špatně, ale že by si snímek získal celou mou pozornost říci nemůžu taktéž. - 5/10 - ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

"Malý pivo", které vyrostlo mezi provazy, dospělo a nehodlá se vzdát svého snu - a když už nemůže boxovat, tak do toho chce aspoň kecat. Nenáročná zábava, ale Meg je v tom opravdu moc dobrá a její svěřenec vlastně taky. Neobejde se to bez frází jako: "ty nemusíš bojovat o tilul, ty už ho vlastně máš", ale co jiného má říkat manažérka svému svěřenci? "Vyflákni se nato, jsi sralbotka"? Ty hlody v tomhle prostředí nějak nevadí, patří tam a kromě toho mě ten finální zápas docela vzal :-)). ()

Galerie (57)

Zajímavosti (2)

  • Aby lepšie pochopila šport, brala Meg Ryan kvôli úlohe Jackie Kallen tri týždne lekcie boxu. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama