Reklama

Reklama

Zabít Gunthera

  • USA Killing Gunther (více)
Trailer 1

V komedii, která se odehrává ve světě nájemných vrahů, si několik mladých neostřílených zabijáků najme štáb dokumentaristů, aby získali nezvratný důkaz, že právě oni zabili největšího z nechvalně proslulých zločinců všech dob – Gunthera. Jenže Gunther o jejich plánu ví a je odhodlaný učinit jim ze životů peklo. Začíná závod s časem, ve kterém se z lovců rychle stává štvaná zvěř. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

Georgex 

všechny recenze uživatele

Trailer vypadal děsivě a nutno dodat, že film nezačíná nikterak lépe a chvílemi jsem přemýšlel, jestli jsem si náhodou omylem nepustil nějaký jiný amatérský film. Nakonec se to ale celkem rozjelo a vyklubala se z toho poměrně zábavná nízkorozpočtová komedie, která sice recykluje stokrát omílané vtipy, ale za tu čtvrt hodinku s Arnoldem a jeho závěrečné country sólo, jí to dokážu odpustit. Rozhodně bych zde nehovořil o nějaké degradaci jeho herecké kariéry, on byl vždycky člověk s velkým smyslem pro humor, tady to pouze opět naplno dokázal a udělal si ze sebe srandu. Docela se začínám těšit na Trojčata, která budou mít daleko větší rozpočet a mnohem lepší herecké obsazení. Moje hodnocení 45%. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Arnold začínal na počátku své filmové kariéry "hrát" ve sračkách a bohužel v nich i končí. Jeho role je možná vtipně sebeparodická (ne, každý drsný akční herec si umí ze sebe dělat legraci), ale určitě není rolí hlavní. Tento film je ukázkou, že americký film má stále své nekonečné limity jak klesnout na větší dno. Opět zhlédnuto jako většina posledních filmů Arnolda z povinnosti a lásce k němu. Zde ovšem nebudu tolerantní a omlouvat ho, protože tento film je opravdovou sračkou a máte dvě možnosti: buď si počkat do 68. minuty, kdy se konečně objeví Gunther a nebo si pustit trailer, kde jsou s ním všechny scény v kompaktním balení. Absolutně nevtipná ptákovina, která využívá jména slavného herce, který kdoví proč v ní hraje. Aspirant na Zlatou malinu. ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Těch 15 minut, ve kterých vystupuje Arnold, je docela zábavných. Zbytek je nenápadité mockumentary, s humorem spočívajícím v tom, že ostřílení nájemní vrazi jsou zesměšňováni těmi nejprofláklejšími způsoby (někdo nesnese pohled na krev, hlavní drsňák brečí jak malá holka, inkognito akce nevyjde, protože si všichni vezmou nevhodné převleky). ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak jsem s očekáváním jako fanda Arnolda shlédl tento nový jeho počin a trochu to zhodnotím.:-) .Tak za prvé jsem od tohoto kousku neměl přehnané očekávání,ale po zhlédnutí traileru mě nejdříve trochu vadilo jaký styl si Taran Killam vybral,myslím tím natočit film jako částečné dokument,ale zase mě potěšily záběry právě s Arnoldem,protože bylo cítit,že si to opravdu užívá.Po shlédnutí jsou moje pocity takové,že styl rádoby dokumenty mi tolik nevadil a Arnold opravdu potěšil.Jeho roli jsem si užil a i když celkově neměl takový prostor tak si film celý podmanil pro sebe.Co se mi ,ale nelíbilo byl příběh ,co byl často jen rádoby vtipný..a to je u akční komedie docela mimo,když chybí často ten vtip a to hlavní akce-tak té by tam mohlo být taky více.No,takž nebýt Arnolda tak je tento film hodně podprůměrný,ale celkově hlavně za Arnolda,který to hodně táhl dávám celkově 50% a tři hvězdy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Také strelené "mockumentary" so štipkou humoru. Priznám sa, dal som sa nachytať na A. Schwarzeneggera, ktorý tu však riadne hrá až v samotnom závere čistého času približne 15 minút, no trochu som sa bavil aj tak. Miestami to dokonca zachádzalo až do akejsi humornej paródie na akčné filmy, čo mi vždy aspoň trocha nadvihlo dekel. Väčšinu času však ide iba o priemernú zábavu, ktorá síce neurazí a nenudí, no ani neoslní, nenáročný relax. 60/100 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se v Burnaby a Surrey (Britská Kolumbie, Kanada). (griph)

Reklama

Reklama