Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (159)

liskam 

všechny recenze uživatele

Klidná, pohodová a extrémně předvídatelná romantická lovestory. S naprosto příšernou kamerou a statickými scénami vytaženými z prdele náctiletého panice. Naproti tomu mi překvapivě sedla pozvolná atmosféra a dokonce jsem narazil na několik kvalitně zahraných pasáží, což jsem nečekal. Takže za mě 48% a 2* ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Langfordovi vyslali do boje o americké dolary další povedenou dcerušku a to je moc dobře. Obě mají totiž něco do sebe. Starší po herecké stránce a mladší zase po vizuální. After není žádné filozofické dílo a má jasnou cílovku, takže kdo v tom hledá odpovědi ohledně smyslu života, tak je samozřejmě magor. ()

Reklama

TheKniGht 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty recenze lidí dneska už jsou lidi fakt vymazaný a měli by se zamyslet, Film 70-75% O filmu jsem se dočetl že se jedná o romantiku o teenagerech. Čekal jsem klasiku kde bude zamilovanost záběry romantik a klasika film vše splňoval co bylo očekáváno.prostě strucne pocukrovanej film ale bez velkeho napjeti a stresu a velkych zapletek,hlavne hezky zabery a polibek a polibek ( ma to i nazev filmu ) Herci dobrý i sympatický. Hodnocení nechápu ostatních lidí to je jako bych dal hororu dvě hvězdy a napsal že jdu na horor ,že jsem se bál ,tak dávám dvě hvězdy za to ze byl strasidelnej. Film prostě je o lásce na škole a o naschválech lidí klasický romantický příběh z Ameriky takže splnil očekávání žádná chyba. 5 hvezd davam protože je tu spousta a Heteru ze nadavaj na teenager romantiku ktera byla dobre natocena ze to byla teenager romantika,tak proc na to chodi kdyz predem vedi co to bude nebo at nehodnoti film neobjektivne a celkove co ma splnovat. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem tento film, a jelikož nejsem náctiletá, přesto se mi to velmi líbilo, a ano, je to hlavně pro ženy, mladé holky, kluci s citlivou duší, by se v tomto také mohli najít, knižní předlohu neznám, nechápu tak nízké hodnocení, i když je jasné, že velké megahity, tomuto nemůžou konkurovat, ale to nevadí. Na druhou stranu je to krásná vysněná pohádka, ale v realitě se takovéto příběhy mohou stát také, nejen ve filmmu, ale větší šance je právě u náctiletých, než my, kteří jsme již dospělý. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

V patnácti bych z toho asi byla paf, ale momentálně jsem to spíš protrpěla. Problémy jsou banální, herci hrát neumí (myslela jsem si, že uťápnutý a ublížený výraz měla Bella ze Stmívání, ale Tessa je úplně jiný level!) a scénář místy fyzicky bolí. Vím, že nejsem cílovka, ale teenage filmy byly rozhodně natočené i lepší. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Josephine Langford měla asi jen týden na to, aby se mohla připravit na svou roli Tessy Young. (ČSFD)

Reklama

Reklama