foto

Josephine Langford

  • nar. 18.8.1997 (23 let)
    Perth, Western Australia, Austrálie

Biografie

Josephine Langford je austrálska herečka, ktorá je dcérou Elizabeth Langford a Stephena Langforda. Má aj staršiu sestru Katherine Langford, ktorá je tiež herečkou. Dostala vzdelanie z Anglikánskej školy pre dievčatá, ktorá sa nachádza v Perthe v západnej Austrálii ale potom navštevovala aj modernú školu v Perthe.

Predtým, ako sa stala súčasťou akýchkoľvek veľkých filmov, hrala malé role už v trinástich rokoch. Na plátne debutovala v nezávislom filme Pulse (2017), ktorý sa premietal na filmových festivaloch. Jedným z jej najväčších filmových projektov je Wish Upon (2017), v ktorom hrala charakter väčšiu úlohu. Popularitu jej priniesol až film After: Bozk (2019), v ktorom hrala po boku Hero Fiennes-Tiffina, kde za svoju rolu získala nomináciu na Teen Choice Award.

Emanuela

Herecká filmografie

Filmy

2021 After Ever Happy
After We Fell
2020 After: Přiznání
2019 After: Polibek
2017 Pulse
Vražedná přání
2014 Gypsy Blood
2013 Sex Ed

TV seriály

2019 Do temnoty (TV seriál)
Bytosti (S01E09)
2017 Vlčí Zátoka (TV seriál)
Outback (S02E02)
Journey (S02E01)