Reklama

Reklama

The Lie

  • USA Between Earth and Sky (pracovní název)
Trailer

Obsahy(1)

Otec vezie autom svoju dcéru na tanečné sústredenie, keď vtom zbadajú v treskúcej zime jej kamarátku. Ponúknu sa, že ju teda zoberú na kúsok cesty so sebou, avšak ich dobré úmysly v zápätí vyústia v strašné a neočakávané dôsledky. (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Dokonalost. Miluji tyhle nevšední thrillery. Horor to určitě není, takže za tímto účelem film určitě nesledujte. Rodiče začnou krýt vlastní dceru, která spáchala ten nejtěžší zločin. I když se jim do toho ze začátku moc nechce, převážně matce, tak člověk jen čeká, kam až daleko jsou rodiče ochotni zajít a co všechno jsou schopni udělat, aby svou dceru ochránili před kriminálem. A ten konec ? Totálně mě to rozsekalo, krásný mindfuck. Přesně něco takového jsem očekával a taky dostal. Po celou dobu zde panuje dusivá atmosféra, Mireille Enos hraje perfektně, stejně i Sarsgaard. Za mě tak trochu zapomenutý a nedoceněný snímek od Amazonu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vynervovaní rodiče kryjí dceru, která zabila svojí kamarádku. Mysteriozní to není a do hororu má film také daleko, ale jako psychologický thriller to celkem funguje. Zrežírované je to sice trochu rutinně, ale zasněžená atmosféra je fajn a Mirelle Enos se Sarsgaardem hrají parádně. Zvědavě jsem čekal jak to celé dopadne a pak přišel zvrat, který to celé postavil na hlavu. I když přihlédnu k tomu, že chování dnešních teenagerů se nedá odhadnout, tak mi to prostě nedávalo smysl. A tohle není rozhodně ten typ filmu, u kterého by mě absence logiky neštvala. 35% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Parent Trap 2.0.. Spíše komorní a o niternost se snažící psychologický thriller o úskalích a slepotě rodičovské lásky, při jehož celkem očekávaném vyvrcholení si možná vzpomenete na text ze závěru jedné písně The Police: „I will turn your face to alabaster, then you'll find your servant is your master..“ Pubertální protivnost a vzhledem k pointě relativní absence svědomí zvládnuta poměrně dobře, proplešlý Sarsgaard i Pittova Zombie manželka patřičně utrápení. A vodnatá hlava agenta Kryceka z Akt-X? Ta naznačuje, že mimozemský černý olej moc zdraví neprospívá.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Fotrík si ide s dcérenkou autíčkom, keď tu zrazu uvidia stáť na zastávke jej kamošku Brit, tak jej ponúknu odvoz. A tu sa začína zápletka, ktorá má mimoriadne vyvrcholenie a za ten koniec proste patrí filmu hodnotenie vyššie, ako len „modré“. Nebolo to dokonalé a hlavne afektovaný výkon Joey King mi veľmi nerezal, ale proste ide mi o príbeh. A nech som by som očakával akékoľvek varianty, toto ma ako prvé určite nenapadlo. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Rozvedení rodiče patnáctileté Kayly si průšvih svého genetického přenosu vyžerou až na samé dno aneb příběh o tom, čeho všeho jsou schopni majitelé DNA, aby dítě vytáhli z maléru.. Někdy stačí fakt málo, jedna lež, a život nabere úplně jiný směr a změní rychlost otáček.. Peter Sarsgaard a Mireille Enosová se mi v roli rodičů moc líbili, no a ta jejich pubertální dcerunka, to bylo teda „něco“, každopádně Joey Kingová je zajímavá.. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Film sa odohráva v New Yorku, v Kanade sa natáčal kvôli daniam. (Arsenal83)
  • Natáčelo se od 8. ledna do 8. února 2018 v Torontu (Ontario, Kanada). (Homerking)

Reklama

Reklama