Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct lidí se probouzí na mýtině uprostřed lesa. Navzájem se neznají, neví, kde jsou, ani jak se tam dostali. Netuší, že byli vybráni pro velmi specifický účel… stali se lovnou zvěří. Kdo a proč je loví? Než si stačí odpovědět, padnou někteří z nich mrtví k zemi. Ti, kteří první salvu ustáli, už tuší, že jim opravdu jde o život a že ti, co po nich střílejí, nepřestanou, dokud je všechny nezabijí. Normální člověk by takovou situaci neustál, jenže Crystal (Betty Gilpin) není normální. Nechce umřít a ve snaze přežít za každou cenu je hodně podnikavá. Tak podnikavá, že se role lovce a oběti můžou nečekaně prohodit… (Cinemart)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (419)

Happens 

všechny recenze uživatele

Nepříliš vzdálená přeliberalistická společnost, ve které je vše politicky nekorektní, což vede v lov lidí. Paradox zabíjí absurditu stejně tak jako choreografie týhle holomajzny, ve které vítězí špatně vybraná lovná bytost, který je shodou okolností strašně moc dobrá vojanda se zkušenostmi z Afghánistánu. Au, moje oči. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

The Hunt, byl už od počátku mým favoritem a po zhlédnutí jsem si to jenom potvrdil (konečně mi něco vyšlo). Jinak, lákadlem (taky) byla pro mě, má milovaná, krásná Emma Roberts a vidět ji v legínkách, s blond vlasy a ten její nádherný úsměv mhmmhm .. jen škoda, že to daleko nedotáhla - FIRST BLOOD !! Každopádně, LOV je parádní, vtipná, krvavá pecka a troufám si říct, že letos už nic lepšího nepřijde. Bez debat výborné Gore - Happy Birthday na tři !! - od začátku až do samotného finále, kdy přijde na řadu ještě šílený female fight. A Betty Gilpin ? Přímo unstoppable !!! Tohle vidět v kině, tak chčiju blahem. Neskutečně zábavná jízda, která mi sedla na 100% CHCI TO VIDĚT ZNOVU !! (339. hodnocení) ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Skvelé, dokonca som uvažoval o plnej paľbe. Partia elitárskych liberálnych všeobjímajúcich buzíckych snowflakes usporiada poľovačku na skupinu rôznorodých "amerických prakokotov" (aby som voľne parafrázoval jednu z postáv: "negramotných, bigotných, konšpiračných, homofóbnych, rasistických, držbu zbraní podporujúcich imigračných hysteriek") a... je to nečakane zábavné a očakávane ultrabrutálne. Čakal som spotrebné béčko, ale je to jazda, na ktorú sa len tak nezabúda, s famóznym záverečným súbojom ("Sklo už druhýkrát nie!"). Len som nevedel, komu vlastne fandiť, vy si to upravte podľa toho, ku ktorej skupine sa prikláňate viac. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Budeme tu dál poslouchat Beethovena nebo popojedem? '' ---- Tak tohle byl sakra dobrej závěr tohohle filmového víkendu. Nečekal jsem nic moc krom sté variace na Battle Royale či Hunger Games. Prostě partu zoufalců někde vyklopí omámené z pytle na louku ohraničenou výbušninami - dál jako že nee, každému do ruky dají kudlu nebo něco co se nabíjí a kdo vyhraje ten vyhrál. Tedy pokud není plán jinak. Ale ouha. Že tady bude něco jinak jsem zavětřil už na palubě letounu cestou tam. Na louce s bednou už mi to žánrově jako horor či drama vyloženě neštymovalo, což se projevovalo mým nadzvednutým obočím. Dál už jsem poznal, že koukám na super úlet, kterej si dělá prču úplně ze všeho. Z gore filmů ultrkorektnosti, dnešnímu zblbnutí do sociálních sítí, Amíků, migrantů, ústavy USA, Afroameričanů... Prostě všeho. Ano, komedie je to pravda krapet krvavá. Ale taková je už dnešní doba. Těch různých narážek ve filmu je tolik, že si ho dám určitě ještě jednou. Včera jsem viděl s Hilary kovbojku (pravda krapet netradiční), ale tahle role jí tu tedy kurva sedla. Závěr jak z Kill Billa, akorát Carradina vystřídal jiný záporák. Perfektně jsem si pošmákl, protože jsem čekal něco jiného a tvůrci s tím potvory počítali a pod pokličku šoupli úplně jinou chuťovku. A to já hodnotím velmi kladně. Takže za mně je to za 4 šáňa Heidsieck 1907. * * * * ()

choze 

všechny recenze uživatele

Nepřekvapivě prvoplánová satira, ale překvapivě zábavný béčkový akčňák. Fórky na adresu amerických sluníčkářů a konspirátorských slušnoamíků mě nebraly, ale jako lidská vybíjená je to hravé, napínavé, šlape to, závěrečný souboj je cool a hlavní (akční) hrdinku v poloautistickém podání Betty Gilpin jsem si rychle zamiloval. Klidně bych si s ní dal dvojku. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (12)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Louisiana a trvalo od 20. februára 2019 do 5. apríla 2019. (MikaelSVK)
  • Kvůli zavření kin, v březnu 2020, po vypuknutí COVID-19 pandemie Universal ohlásil, že film bude dostupný online za určitý poplatek. (TheEvilTwin)
  • Šampaňské, které můžeme ve filmu vidět, je Heidsieck & Co. r. 1907 a pochází z vraku potopené švédské nákladní lodi. Šampaňské odolalo tlaku a díky studené vodě je ve výborném stavu. V roce 1998 bylo několik uchovaných láhví vyloveno a prodáno na aukcích po celém světě jako historická novinka. Při prvním prodeji v Londýně při aukci v r. 1999 bylo nabídnuto asi 24 lahví a cena se vyšplhala až na 4 000 amerických dolarů, což byl tehdy světový rekord. Název šampaňského funguje i jako slovní hříčka „HIDE-seek“, tedy jako schovávaná nebo skrýt se a hledat. (DJMaroko)

Související novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (více)

Reklama

Reklama