Reklama

Reklama

Walker, Texas Ranger

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (více)
USA, (1993–2001), 152 h 15 min (Minutáž: 45–90 min)

Scénář:

Leslie Greif, Albert S. Ruddy, Paul Haggis, Rick Husky (více)

Hrají:

Chuck Norris, Clarence Gilyard Jr., Sheree J. Wilson, Judson Mills, Nia Peeples, Noble Willingham, Roxanne Hart, Gary Graham, Marshall R. Teague (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(196)

Obsahy(1)

Chuck Norris  se svým bojovým uměním ochraňuje zákon v Dallasu a jeho okolí. (TV Nova)

Recenze (1 001)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento seriál, bohužel je tomu tak, velice přesně a velice výstižně vystihl komentář Oldy Shatterhanda. Je to jen trapnej americkej kýč ! Nic víc nic míň. V době svého uvedení do našich televizí to byl možná "BOOM" ale dnes s odstupem času se tomu člověk už vážně musí jen smát. Doba se holt mění a časem si nato už nikdo ani nevzpomene, ovšem kult Chucka zůstane nadále:-). Samozřejmě že první epizody ještě za něco ušly, no spíš jsme byli mladí a pobláznění. Pak už to šlo ale s celým povedeným seriálem z kopce. Vždycky jsem ale ani nevím z jakého důvodu měl radši toho Chuckova černého parťáka. Ten byl asi přeci jenom o kapánek přirozenější.. Přemýšlel jsem že bych to alespoň jednou hvězdičkou přeci jenom zachránil od toho neproslulého odpadu. Ale vážně nic jsem natom zas až tak zajímavého nenašel. Chuck prostě byl je a nadále bude vševědoucí, neohrozitelný, navíc s téměř nadpřirozenými schopnostmi, vždy velice vtipný, ostatně jako pravý američan, veliký vládce na zemi, četník a superman jakbysmet. A Dallas? No ten stačí přeci ochránit vždy úplně sám! Takové hrdiny kdyby amerika jen měla, to by to byl nejbezpečnější stát na světě že:-)? ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris napočítal do nekonečna. Dvakrát; Chuck Norris zemřel před 10 lety ale Smrtka neměla odvahu mu to říct; Chuck Norris umí dělit nulou; Chuck Norris hrál ruskou ruletu s plně nabitou zbraní a vyhrál; Když Chuck Norris spadne do vody, nebude mokrý, ale voda bude Chuck Norris; Chuck Norris dokáže pálit mravence lupou. V noci; Chuck Norris je první človek, který porazil betonovou zeď v tenise; Nekteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem; Chuck Norris si v KFC objednal BigMac a dostal ho; # Značka "parkování pro handicapované" neznamená, že zde mohou parkovat postižení, znamená to, že tam parkuje Chuck Norris a pokud tam zastavíte udělá z Vás handicapovaného.; Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris; Hlavní příčiny smrti v USA jsou: 1.Onemocnění srdce, 2.Chuck Norris, 3.Rakovina; Okolní vesmír existuje, protože se bojí být na stejné planetě jako Chuck Norris; Chuck Norris nečte knihy, jen je pořádně zmáčkne a dostane informace, co potřebuje; Chuck Norris je tak rychlý, že může oběhnout Zemi a udeřit se do zad; Chuck Norris nenosí hodinky, on prostě určí kolik je hodin; Chuck Norris zná poslední číslo čísla Pí; Někteří lidé mají jednu mozkovou hemisféru větší než druhou? Chuck Norris má větší obě; Chuck Norris vynalezl celé spektrum barev kromě růžové? Tu vynalezl Tom Cruise; Chuck Norris umí roztáhnout diamant a proměnit ho tak v uhlí; ... atd. ()

Reklama

DaliX 

všechny recenze uživatele

Čierne čísla? Ale ľudia to nemyslíte vážne. Berme to tak, že vtipy o Chuckovi Norrisovi neboli vždy. Je to len blbá mánia, ktorá trvá pár rokov (no možno viac ako pár rokov) ale ja som ako malý tento seriál nesmierne žral, vlastne všetci chalani z našej triedy na ZŠ. A keď sa na to tak spätne pozerám a uvedomím si fakt, že aké sračky v dnešnej dobe televízie dávajú v Prime - Time, o úžasnej Šeherezáde ani nehovorím, tak mi je normálne do plaču, za starými dobrými časmi, keď som o 21 15 na Tv Nova sledoval Walkera. Rozhodne to bola lepšia zábava ako keby som sa mal dívať na tureckú telenovelu, Panelák, Ordináciu a pod... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Díky TV Nova jeden z "pilířů" podvečerní zábavy v českých domácnostech. Prostě další béčkový seriál z atraktivního prostředí - který kluk by nechtěl být karate šerif a ještě k tomu Ranger, že? Ale ozvučení, obzvlášť v posledních sériích je skvělé, a nová krev (to jako Gage a Sydney) jsou taky fajn, tak koneckonců proč ne. Jsou u nás k vidění ještě mnohem, mnohem horší věci. Vezměte si třeba Rosalindu, Manuelu, Carmencitu, Sergejevnu nebo jakékoliv jiné ženské jméno, pod kterým se dříve či později bude skrývat hlavní hrdinka nějaké telenovely. V porovnání s těmihle "skvosty" televizní "zábavy" je Walker uměleckým dílem. PS: za vrchol seriálu osobně považuju díly s Prezidentem, kterého hraje coby záporák tradičně skvělý Michael Ironside. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Chuck "Mlátička" Norris je prostě věčný. Tenhle seriál je třeba sledovat s vypnutým mozkem (stejně asi tak, jako když tvůrci seriálu psali scénáře), přesto to nebyl zdaleka ten nejhorší seriál, co se kdy objevil na Nově. Ty dvě hvezdičky jsou za občasné pobavení nad Chuckovými skromnými dialogy, za kurzy bojového umění a za Sydney, která se k Rangerům pozdějc přidala spolu s Cagem. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (55)

  • Na Comicpalooza Houston 2017 věnoval Chuck Norris (Cordell Walker) zvláštní sekci panelu Walker, Texas Ranger. Prohlásil, že když dostal nabídku v seriálu hrát a přečetl si scénář k pilotní epizodě, zamiloval si jej. Odmítl však vizi CBS, aby jeho vztah s Alex (Sheree J. Wilson) byl líčen jako „risqué“, tj. aby nevhodně a neslušně zobrazoval sexualitu, což by bylo v rozporu s jeho křesťanskou vírou. Chtěl, aby seriál cílil na rodinu a mohly ho sledovat také děti. (cheyene)
  • Triwette (hraný Clarencom Gilyardom Jr.) je vegetarián. (rador)
  • Walker (Chuck Norris) jezdí v 1. sérii autem GMC Sierra 1500 Club Coupe (rok 1992) modré barvy. Ve 2. sérii je jeho auto šedé barvy. Od 3. série používá Dodge Ram 1500 4x4 (rok 1995). Ve filmu Walker, Texas Ranger: Falešné obvinění (2005) má Walker nové auto – Dodge Ram SRT-10. (cheyene)

Související novinky

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

Zemřel herec Clarence Gilyard Jr.

29.11.2022

Ve věku šestašedesáti let odešel americký televizní, filmový a divadelní herec Clarence Gilyard Jr., jehož si většina diváků vybaví z televizních obrazovek jako rangera Jamese Trivetta, věrného… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama