Reklama

Reklama

Possessor

  • Velká Británie Possessor (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh o agentce pracující pro tajnou službu, která používá technologii mozkových implantátů, s jejichž pomocí je možné se zabydlet v tělech nevinných lidí a postupně tělo na dálku zcela ovládnout. Když je hostitel zcela pod kontrolou, mohou pokračovat v plánu s eliminací svého cíle bez jakéhokoli podezření. Doteď tento způsob fungoval, avšak tentokrát si vybrali člověka se silnější vůlí než předpokládali... (Eliott)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (130)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Kanadská podivnost od mladého Cronenberga. Hodně zvláštní film, který má zajímavý nápad o mozkových implantátech, které dokážou ovládat cizí těla a přinutit je k ošklivým věcem. Pamatuji si, že první ohlasy z festivalů byly velmi nadšené a film utekl na internet dřív než jeho trailer, tedy jsem nevěděl, do čeho jdu, ale příliš spokojený nejsem. Film má hodně pomalé a nezáživné tempo a ikdyž se zde objeví asi tři hezké brutální scény ( začátek, střed, konec), tak jsem se spíše nudil než bavil. Na můj vkus je film až moc za každou cenu artový a rozhodně je spíš pro náročnější diváky. Své fanoušky si film však najde. Příběh***, Akce**, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost**, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí**. 5/10. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Hranice mezi šíleností a genialitou je převelice tenká. Cronenbergovi mladšímu by stačil jeden drobný krůček vedle a jeho Possesoor už by byl zralý na odborný lékařský dohled. Ale Brandon nechybuje, stvořil svébytný, plnokrevný svět, který je propracován do nejmenších vizuálních detailů. Teď už jen zbývá si položit otázku, jestli se bavíme o příliš vzdálené budoucnosti, a doufat, že tahle budoucnost nenastane. ()

Reklama

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Melancholický, paranoidný cyber-thriller so silným námetom, šťavnatým gore a pôsobivou audiovizuálnou stránkou. Dajú sa tomu vytknúť nejaké maličkosti (je to trochu doslovné a tomu "sociopatickému" záveru som mal problém uveriť) no nič to nemení na tom, že mladý Cronenberg kope prvú ligu, rovnako ako jeho otec. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„DOSTAŇTE MĚ VEN…“ /// Není to zajímavý jen krví. Jak je u Cronenbergů zvyklostí, jde i o zajímavou hru s obrazem. A má to takovou komorní atmosféru… Baví mě to i tím, jak se vyvíjí příběh. Nevím, kolik to stálo, ale za ty prachy (asi?) je to biják jako hrom! Krásný fujtajbly, psycho hrabárna s mrtvolama, spoustou krve a fajn momenty překvapení. No a samozřejmě skvělá Andrejka! Takže teď už jen chybí, aby se mě někdo zeptal – „a jaký z toho máte pocit?“ Za čtyři píčo! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vždycky jsem chtěl, aby predátora napadl hostitel. 2.) Při práci mi hrozí poškození mozku. 3.) Thx za titule „leniucha“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Pokud Brandon navazuje na fotrovu šichtu, tak to bere hodně odbočkou přes mladýho Cosmatose. To se může samo sebou lehce zvrhnout v manýristickou iritující nudu a pokud se špatně vyspíte, tak vám to celý možná přijde jako průhledná poza, protože za celým námětem se neskrývá nic neviděného. Za mě je to ovšem důsledně a pečlivě vysoustružená žánrovka, které se nás místy snaží chvályhodně vytáhnout z pohodlí. Navíc po celou délku ten film působí jakoby měl stejný tep, pomalý, metodický a nezvyšující se ani v těch nejvypjatějších momentech. Andrea Risenborough se již definitivně stala herečkou, která vytvoří dechberoucí záběr jenom tím, že v něm je a Jennifer Jason Leigh je nejlépe stárnoucí herecké eso současnosti. ()

Galerie (219)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Torontu a v Revival Film Studios (provincie Ontario, Kanada). (Rominator)
  • Žádná z postav ve filmu nekouří klasickou cigaretu. Pokud někdo kouří, tak pouze z elektronické cigarety. (pornogrind)

Reklama

Reklama