Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

Lukas__ 

všechny recenze uživatele

Rozhodně víc sedí originální název Lví král 1 a půl, protože je to výhradně recyklace 1 jen z pohledu Timona a Pumby, problém je že fungovali jako dobrá komická vsuvka, ale celý film jen z jiného pohledu úplně potahat nedokázaly, navíc když jednou za čas prolomí čtvrtou stěnu a film se narovinu stopne než si to prase v kině dojde pro jídlo, ..., tak to ještě víc vytrhuje z příběhu. ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Ani nevim, jestli jsem videl Lviho Krale - toho prvniho . Ovsem to temer nevadilo, protoze je tenhle kousek plny gagu a vtipu a ja se u nej vazne dobre bavil. Ovsem nevim, co by z toho mely deti, jelikoz detskym humorem to plne nebylo. Byl to kresleny animovany film urceny pro dospele divaky. Pekne a vtipne. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Úlet, ktorý bez dobrej znalosti jednotky dosť stráca na humore. Pri dobrej znalosti jednotky však dochádza k prílišnej citácii a tak trochu nude... Stopáži by som ešte viac ubral a bol by to super DVD bonus. Takto je to prerastený guláš bez príbehu a rozprávkovej atmosféry... Originálny názov Lion King 1½ je celkom výstižný... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Konečně někdo při tvorbě nastavované kaše myslel i na rodiče. Takže ano, cílí to spíše na menší prťata a rozhodně to je kvalitami i ambicemi na míle vzdálené původnímu filmu, ale tvůrci si to i tak evidentně užili a zželelo se jim dospěláků, co na to musejí koukat s potomstvem a tak to pojali echt meta, střeleně a na (sebe)parodické vlně, kde co scéna, to nějaký odkaz (a většinou vůbec ne špatný) na kdeco od Casablancy přes Leoneho až po jiné disneyovky a to celé zaobalené ve stoppardovském hávu. Ano, v animáku, který je nastavovanou kaší. Na jednu stranu se díky tomu pobaví i dospělí, ale zároveň se to echt bije s tím celkovým stylem pro předškolní cílovku, na tu druhou... Kéž by takto vypadala většina x-tých přímo na video určených dílů slavných titulů. ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Nápady skvělé, parodie na sebe i jiné filmy byly úžasné. Jen by se to nemělo jmenovat Lví král 3. Kdyby se to jmenovalo třeba Timon a Bumba: skutečný příběh, dám plný počet. Jako Lví král 3 bych si představoval Shakespeara jako život co proudí v nás. Ten život proudil, ale trošku jiným směrem - jako Shakespeare komedie ala Sen noci, co si dělá srandu ze sebe, ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Objevuje se zde scéna, kde se Pumba a Timon hádají, jestli mají pomoct Simbovi nebo ne a Timon odmítne jít s Pumbou, ale nakonec si to rozmyslí. Tato scéna je částečně založena na přidané části z dětské knížky "Disneyho Lví král" od Giny Ingogliy. (HappySmile)
  • Píseň, kterou zpívá Timon, "That's All I Need", je předělané verze "Warthog Rhapsody", což je předchůdce písně "Hakuna Matata". (HappySmile)
  • Ve filmu můžete 20x vidět ukrytého Mickey Mouse. (HappySmile)

Reklama

Reklama