Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

koty2201 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som si myslel, že tento tretí diel (u nás je to označované najčastejšie ako Leví kráľ 3: Hakuna Matata) je pokračovanie príbehu Simbu, Naly, Kovuho a Kiary, ale až pri pozeraní som zistil, že ide o akýsi prequel. A zároveň, že sa to odohráva počas udalostí prvého dielu, len z pohľadu Timona a Pumbu.  Najprv teda spoznáme Timonovu matku a zvyšok rodiny a príbeh o tom, ako sa spoznal s Pumbom. Vnímal som to ako fajn osvieženie a spin-off. Veď aspoň sme sa s touto obľúbenou dvojicou bližšie zoznámili. Lenže potom sa dej dostal do bodu, odkiaľ už vieme čo nasledovalo na základe prvého dielu. A tam sme prakticky na nič neznáme alebo nové nenatrafili. Čiže ak by išlo o nejaký bonusový kraťas, ktorý by pojednával len o prvom stretnutí Timona a Pumbu, tak by som to bral. Ale zvyšok filmu je prakticky úplne zbytočný. Hudba sa tu tiež opakovala z jednotky. Pútavý príbeh s poučením pre deti tiež absentuje, pretože ide skôr len o komédiu bez hlbšieho významu. Animácia je krásna, to musím tvorcov naozaj pochváliť. Že síce je to dejovo väčšinou nuda, ale aspoň sa na to dobre pozerá a vizuálne to uchváti. Takže moje odporúčanie je také, že pokiaľ vás bavili tie 2 filmy a nemáte toho dosť, tak si môžte pozrieť aj tento prequel. Len si od toho veľa nesľubujte. Skôr je to taký filler obsah pre prvý diel. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie Levieho kráľa nie je nič iné ako prerozprávaný dej prvej časti z pohľadu Timona a Pumbi. Či to bolo pokračovanie, zbytočné (len dojenie kravy) alebo nie, nech rozhodnú fanúšikovia. Ja len dodám toľko, že sa na to pozeralo dobre. Z tohto "vydojeného" materiálu sa scenáristom podarilo vykúzliť celkom zábavný animák, ktorý bavil nie len deti ale aj mňa. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Lví král 3 už bohužel není tak silnou a líbivou pohádkou, příběh je tentokrát více humorný a mnohem více cílí na tu nejmenší generaci, stále mu však nelze upřít určitá míra originality a poměrně vysoká míra humoru. Timon a Pumba celý film krásně utáhnou, vidět příběh prvního Lvího krále jejich očima je vcelku zajímavý zážitek, byť mi chvílemi přišlo, že se tvůrci nemuseli malým divákům až tak moc podbízet. Animace se mnohem více podobá „televiznímu“ formátu, celkově to není oproti předešlým filmům až tak příjemný a emotivní zážitek, každopádně pokud na to divák přistoupí, krásně se u sledování pobaví. 7/10. ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Tak tretí film ma už jednoznačne očaril najmenej z trilógie. Ale stále patrí medzi moje obľúbené filmy. I keď niektoré vtipné scénky boli až prehnane vtipné a hlavne scénka s kláňaním zvierat pri vítaní Simbu -to ma skôr sklamalo, než pobavilo. Ale napriek tomu to má svoj nádych a je to skvelé ukončenie tohto úžasného animáku :) ()

ing.Frosty 

všechny recenze uživatele

Spíš než pokračování je to parodie na první díl, na který se už nikdy nebudete dívat jako dřív. Zjistíte, že tihle dva měli zkrátka prsty úplně ve všem :-). Humor alá Simpsonovi funguje výborně. Navíc Timonovu matku mluví Julie Kavner (Marge). Asi určitě nejlepší videofilm, co sem viděl. Boužel zpívané písničky nejsou nic moc a pár mi přišlo už fakt divných a přitažený za vlasy (úvodní klanění, pakoně a závěr s hyenama). Nicméně sem asi furt dítě a bavil sem se 80 % stopáže. A hudba z Pulp Fiction a Hodný zlý a ošklivý mě dorazila. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Ve filmu můžete 20x vidět ukrytého Mickey Mouse. (HappySmile)
  • Timonův příběh o tom, jak opustil svoje stádo, je založen na krátké scéně vystřižené z "Hakuna Matata" ve Lvím králi (1994). (HappySmile)

Reklama

Reklama