Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (688)

Driss odpad!

všechny recenze uživatele

Po vzoru největších českých filozofů 20. století Zděnka Izera a Jiřího Krampola drží Jaromír Soukup prst Jaromíra Soukupa na tepu doby Jaromíra Soukupa. Seriál Premiér tak lze považovat za opus magnum, kde ejakuluje jeho moderátorská i politická kariéra. Tento český Woody Allen s grácií glosuje sociální neduhy nejvyšší vrstvy a s dikcí jambického pentametru a porodních vzlyků malomocné oslice detailně mapuje politickou sféru. Bez osvětlení, hudby a zvláštních efektů a lá Dogma 95, ukazuje syrovou krutost zákulisních půtek. Ať už si vezme na paškál Grétu nebo Kalouska, vždy komentáře balancují na hraně geniality, jakými se mohou pyšnit snad jen omalovánky Ringo Čecha. Nic není nahodilé, všechno má druhý, třetí i sedmý plán. Klade otázky, kde začíná a končí mokrý sen Jaromíra Soukupa a kde začíná noční můra Jaromíra Soukupa. Proč Jaromír Soukup nehraje Jaromíra Soukupa, který se stal premiérem Jaromíra Soukupa a je pouze Jaromírem Soukupem, co premiera hraje? Otázek je příliš, jak už jsme u Jaromíra Soukupa zvyklí. Proto Jaromír Soukup dlouhými bergmanovskými záběry na obličej Jaromíra Soukupa rozkrývá několika-dimenzionální emocionalitu machiavelistického komplexu a sisyfovského údělu egomanické onanie vlastní frustrace. Bohužel jakožto renesanční umělec i Jaromír Soukup bude svými souputníky nepochopen, a tak záleží na příští generaci, zdali dokáže plnohodnotně ocenit kulturu, kterou nám TV Barrandov Jaromíra Soukupa přináší. Seriálu dávám šest z pěti Jaromírů Soukupů. ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Transcendentální uchopení reality do zatím fiktivního příběhu, který nemusí být jednou fiktivní... . Inu narcis, majitel TV, špatný moderátor a bůh víc co ještě si vyprojektoval vlastní živý obraz a to doslova. Materiál pro psychology aneb urvané ego je sviňa. On to není ani sitcom. Spíše neurčitý, převážně monologický žánr. -100% (septik). ()

Reklama

DJ Lonely odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už v prvních dvou minutách jsem měl pocit, že Soukup hraje Gluma. :) Každopádně to je takovej mazec, že vedle toho i Pavel Dorotka: Historky ze života je seriálový masterpiece a musel jsem mu o hvězdu zvýšit hodnocení. Kdyžtak bych poprosil doplnit obsazení, bo tu chybí... Hrají: Jaromír Soukup, Režie: Jaromír Soukup, Kamera: Jaromír Soukup, Scénář: Jaromír Soukup, Sponzor: Jaromír Soukup. Btw. Teď jsem si uvědomil, že to hraje trochu jako slepec, jak se furt nedívá lidem do očí. EDIT: Tak ne, první díl jsem dal, ale jelikož jsem dvakrát zvracel, tak další díly si odpustím. EDIT2: To musí bejt nějaký voodoo, bo už jsem viděl všechny tři a i když každý prozvracím, čekám na další. :)))) ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem downy rozmazávat po sobě hovna, viděl jsem šukat invalidní geronty s mnohočetnými amputacemi, viděl jsem bezdomovce vylizovat si podpaždí, viděl jsem anální prolaps po ruptuře konečníku, viděl jsem hnisavé periproktální píštěle, viděl jsem plnou nádobu na biooodpad z potratové kliniky, viděl jsem mokvající bércové vředy, čerstvě vychrchlaný tuberácký hlen, Petriho misku s ebolou, fekální porno s hrochy a hnijící mrtvolu, vytaženou po měsíci z kanalizační jímky, tudíž jsem do toho šel bez bázně a hany. Teď mám strašný strach, že jsem z toho dostal rakovinu, a zmítá mnou kompulzivní chuť narvat si do uší pletací jehlice a do očí vývrtku, abych už nikdy nemusel vstřebávat podobné audiovizuální trauma. Díky, slizký pičusi! Skvělá práce a dokonalá ukázka toho, jak hluboko do žumpy může egoistický tupec bez špetky soudnosti, vkusu a sebereflexe až klesnout, po níž ti nezůstal téměř žádný stín k překročení. Teď už ti k absolutnímu věhlasu zbývá snad jen na TV Lopattov v přímém přenosu vykouřit koně v pořadu Hipoterapie Jaromíra Soukupa. *** DOPLŇĚNÍ: Po druhém díle se to stalo snad virulentnějším než meningitida dosud největšího potrata českého audiovizuálního teroru - Mishy a Tvítr je plný nadšených reakcí našich i světových celeryt. Byla by škoda se o ně nepodělit. - Sylvia Saint: OMFG, WOW! I have never seen such an enormous dick in my entire career! #SpringPeaceMonsterCock Abdul Rahman Yasin: Soukupu Akbar. No need to bomb them anymore. They are so able to terrorize themselves up to extinction, Inshallah. Let’s fuck some sheep and just wait. #10/9=LowCost9/11 Paris Hilton: Thx, Mr. Sprynkpiss, finelly they stup callink mee the stewpid cant! #NoMoreDumbBitch Misha: Áj plej poukémon gou évrydej, Áj plej poukémon gou … #SingWithMeDaddy Endy Babitch: Ani po tomto neodstúpim, hoci to moji voliči milujú! #SJardomNaMotyle ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Podíval jsem se na to, abych se vysmál Soukupovi. Výbuchy smíchu ale byly jen občasné, protože skoro celou dobu sledování jsem měl na tváři takový ten škleb, který mívají lidi, když vidí něco neuvěřitelného a zároveň trapného. Takže to vypadá, že se megamozek TV Barrandov spíš vysmál divákům. Soukup sám sebe obsadil do hlavní role, výsledek ale působí dojmem improvizace s prezentací vlastních názorů za občasného střihu. Docela mě dostalo, že ten vůl zmršil pointu vtipu, ale nejspíš mu to vůbec nedošlo a zůstalo to v konečném sestřihu. No je to samozřejmě peklo a hnus, ale bizár já rád, takže možná ještě někdy kouknu. (1 275.) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ve scénách, kdy sedí Jaromír Soukup v autě, lze vidět, že automobil ve skutečnosti nejede po silnici, nýbrž je pouze ve studiu, protože i přesto, že řidič automobilu otáčí volantem a zatáčí, dle pozadí jede automobil stále rovně. (David7)
  • Prvý diel seriálu sledovalo cez 154 tisíc divákov. (JADIM)
  • V čase 2:30, kdy hraje Jaromír Soukup dvojroli, je vidět místo střihu, v němž se oba natáčecí obrazy překrývají. (David7)

Reklama

Reklama