Reklama

Reklama

Kanibal! Muzikál

  • USA Cannibal! The Musical (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hororová brutalita v líbezném muzikálovém provedení. Takový dokonalý mix dokáží jedině tvůrci legendárního seriálu South Park. Zavraždění a snědení svých společníků – taková jsou obvinění proti Alferdu Packerovi, sympatickém průvodci skupinky zlatokopů. Jaký je ale jeho opravdový příběh? Proč například více než ženy miluje svého koně? A proč indiáni vypadají jako Japonci? Na tyto a další zásadní otázky, jež trápí lidstvo odnepaměti, vám odpoví brutálně komediální muzikál společnosti Troma, který je vůbec první celovečerní spoluprácí legendární autorské dvojice Trey Parker a Matt Stone. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Nejlepší muzikál všech dob? Dost možná. Tak úžasně absurdní humor spojený s chytlavými písničkami (Nechápu, jak "Let's build a snowman" mohl nevyhrát oscara za nejlepší filmovou píseň) a litry krve nikde jinde nenajdete. Tedy vlastně - ano. Ale to musíte zabrouzdat do filmografie TROMY. Shpadoinkel!!! ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Srdcervoucí příběh roztomilého koňomila Packera, takřka neprávem obžalovaného z kanibalismu. Epická sága o putování nehostinou pustinou, o přátelství, které prochází žaludkem, o hrdinných japoniánech, relaxačních sněhulácích, zlotřilých trapperech, jižanském kyklopovi a nepovedené popravě. Hudební špadojňkl svou silou drtí veškerá hollywoodská muzikálová čísla. ()

Reklama

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Vzalo za brzlík. Zejména u sněhulákovy písně nezůstalo ani jedno moje suché oko suché. A taky tam jsou Jap..zvláštní Indiáni. A písnička o popravě. A úžasná úvodní scéna. A slovo, které si vymysleli a dá se použít na milion a jeden způsob. A kyklop s jehňátkem. A vůbec, zjišťuji, že vlastně nemám odpor k muzikálům, jak jsem dlouho myslela - jen musí být muzikál ujetý až úchylný, abych naň pohlížela se zalíbením (kdo dobře natočí Shoggoth on the Roof, dostane se do vybrané společnosti na seznamu mých hrdinů). ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Neskutečně trhlá komedie, která se ale překvapivě dost drží skutečně doložených historických událostí (jak jsem alespoň vyčetl na wikipedii:)) Trey Parker zvládá režii s přehledem, potěšila mě i herecká účast Diana Bachara a Matta Stonea. Tohle si ještě nědy zaručeně zopakuju. Komentář píšu po dvou měsících od zhlédnutí, ale ústřední melodii si doteď pamatuju:) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak jsem teda cekal vic, ale nemuzu rict, ze bych se nebavil. Film pusobi hodne lacine, skoro az amatersky, ale clovek si za chvily zvykne. Jinak samotnej pribeh spatnej neni, problem je, ze dost casto se vicemene nic nedeje a postavy jen jdou a kecaj. Sem tam je tu sice neco nechutnyho, sem tam se urodi nakej dobrej vtip nebo naka uchylarna a muzikalovy cisla sou skvely, hlavne Snehulak, ale proste to na tech 5* nebude. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (13)

  • V české distribuci (Řitka video) je v popisu filmu zveřejněno, že se v Kanibal! Muzikál dozvíte, proč například více než ženy Alferd Packer miluje svého koně a nebo proč indiáni vypadají jako Japonci. Ve skutečno však ve filmu tyto otázky nejsou zodpovězeny. (StrYke)
  • Trey Parker (hrající Alferda Packera) byl v titulkách zveřejněn jako Juan Schwartz, neboť Trey své první jméno nemá příliš v lásce. Proto si jméno změnil na Juan Schwartz s inspirací Alferda Packera, který si po útěku z vězení změnil jméno na John Swartze. (StrYke)
  • Scéna, kdy se zlatokopové ptají poutníka na cestu do Prova, je odkazem na klasickou série Friday the 13th. (StrYke)

Reklama

Reklama