Reklama

Reklama

Bloody Hell

  • Austrálie Bloody Hell
Trailer 3

Obsahy(1)

Rex (Ben O'Toole) je bývalý voják a před osmi lety zažil jako zákazník banky její přepadení. V příhodném okamžiku vzal spravedlnost do svých rukou a lupiče postřílel. Nešťastnou shodou okolností při tom zemřela jedna pracovnice banky. Soud ho poslal na osm let do vězení, i když ho běžní lidé mají za hrdinu, čímž jenom napomohl rozvoji jeho rozdvojené osobnosti. Po odpykání trestu je Rex známou osobností, což se mu vůbec nelíbí, a tak se rozhodne vycestovat do Finska, kde ho nikdo nezná. Tam ho ovšem hned po příjezdu čeká velmi nemilé překvapení. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (93)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Když se v žánru filmu objeví slova horor a komedie, dá se už předpokládat, jak bude asi celá záležitost vypadat, a tento film mi to jen potvrdil. V zásadě to byla strašná hovadina, na které bych nenechal nit suchou, kdyby nebylo extrémně sympatického hlavního hrdiny a kdyby si úchylná část mé osobnosti tolik neužívala to cákání krve, ledabylé zacházení s částmi lidské anatomie a americkou představu o Finsku. Snímek bych nedoporučoval veganům a vegetariánům, pro milovníky golfu je ale jeho shlédnutí téměř povinností:-) ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

TAK TOHLE BYL MASAKR! horor, thriller a černá komedie dohromady? why the fuck not?! týpek s rozdvojenou osobností se snaží utéct psycho rodince, která má jedno hodně velký tajemství. zní to jako slátanina, ale ve skutečnosti je film zábavný, kreativní a originální… a dovolená ve finsku najednou nezní tak dobře :D || ❝𝐌𝐲 𝐧𝐚𝐦𝐞 𝐢𝐬 𝐑𝐞𝐱. 𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐮𝐫𝐞 𝐢𝐬 𝐚𝐥𝐥 𝐦𝐢𝐧𝐞. 𝐈'𝐝 𝐨𝐟𝐟𝐞𝐫 𝐲𝐨𝐮 𝐦𝐲 𝐡𝐚𝐧𝐝, 𝐛𝐮𝐭 𝐰𝐞𝐥𝐥, 𝐲𝐨𝐮'𝐝 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐚𝐛𝐥𝐲 𝐤𝐞𝐞𝐩 𝐢𝐭. 𝐈'𝐦 𝐤𝐢𝐝𝐝𝐢𝐧𝐠, 𝐭𝐡𝐚𝐭'𝐬 𝐚 𝐣𝐨𝐤𝐞. 𝐔𝐦, 𝐰𝐞𝐥𝐥, 𝐧𝐨𝐭 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐥𝐲.❞ 🍖🩸 ()

Reklama

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Fanoušci Tommyho Wirkoly by měli zpozornit, protože styl není nepodobný jeho nedávné novince Cesta za smířením. Zde bych ale ocenil čistější žánrovku, linka s přepadením banky je imho zbytečná a tříští Bloody Hell na dva různé snímky. Více prostoru naopak měla dostat finská famílie, nenaplněný potenciál bizáru (rodinný výlet na kolech top!). ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nenáročná jednohubka ze země protinožců, která v rámci žánru rozhodně ostudu neudělala (chápu, že tady nikterak vysoké ambice nebyly, ale mohlo to dopadnout daleko hůře). Samotné jádro příběhu je pěkně šílené a ujeté....no a postava schizofrenického Rexe je ještě ujetější. Jméno Ben O'Toole mi doposud nic neříkalo, ale hlavně díky němu se tento projekt nerozpadnul jako domeček z karet, on filmu dokázal nasadit ty pomyslné podpěry. Rozmluvy se sebou samým patří k tomu nejlepšímu, s čím se tento film za těch 95 minut vytasí. Jak jsem již naťuknul, tak zápletka s unesením hlavního hrdiny Finy, uříznutím jeho nohy a následným útěkem musela vypadat absolutně prapodivně již na papíře, ale chvála bohu, že výsledek se dal snést. Je to sice leckdy přehlídka žánrových klišé jako prase, ale charisma Rexe to zachraňovalo, jak jen se dalo. Brutální závěr nešetřící krví potěšil, překvapilo i to přerostlé "monstrum" na konci. Na zahnání nudy ideálka. 6/10 ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, rodina plná úchylů, ale jenom zabíjejí lidi a krmí syna, nikdo nešuká vlastní sestru, takže Livingdead zase nespokojený. Ach jo. Chuděra inscestní kluk. V každým případě Wirkola 2.0, jen naprosto ustřeleným způsobem bez lehkosti, naopak až příliš se režisér snaží do kanibalské komedie vnášet něco jako art. Má to svoje kouzelný pasáže, jinak ale místy předvídatelné artové psycho. 60%. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (14)

  • Režisér Sean Byrne si scenár obľúbil, ale nakoniec ho odmietol s tým, že na prípravu potrebuje oveľa viac času, než koľko mu dali. (Peter.N.5688)
  • Bábika hula na palubnej doske v Helsinskom taxi má iba jednu nohu. (Peter.N.5688)

Reklama

Reklama