Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Speciální zásahová jednotka Navy Seals byla vyslána na záchranu posádky amerického letounu zajaté blízkovýchodními teroristy. Během akce zjistila, že nepřítel vlastní střely Stinger - vysoce technicky vyspělé a nebezpečné zbraně. Velitel zásahové jednotky poručík Curran dává přednost zanechání zbraní na místě před jejich zničením. To ovšem znamená, že teroristé mají v rukou dokonalou zbraň. Rakety tedy musejí být nalezeny a zničeny, nebude to ovšem snadné... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Skákat z letadla, který je v pořádku, je blbost. Ale pro sedmičlennou jednotku Námořní pěchoty není ani tohle problém. Typický akční film z konce 90.let, který sází na béčkovou zábavu. Škoda jen, že zde ta akční porce je střídána s mnohdy nudnými politickými částmi, které k tomu bohužel patřit asi musí. Ale i přesto se na to dívá vcelku slušně, už nejenom kvůli slušné hudbě, ale také díky slušnému hereckému osazenstvu. Slušný akční film z konce 90.let, který může konkurovat známějším kouskům z té doby. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Čtyři roky po první DELTA FORCE a ve stejném roce jako její dvojka vzniklo tohle nepříliš akční ani vtipné béčko, které navíc ani není takovou mytizující oslavou jednotek SEALS, jak byste čekali. Akce je málo a není nic moc, ujde jen ta závěrečná honička mercedesu a obrněného transportéru, příběh je rovněž o ničem. Hodně tomu dává Charlie Sheen, zato můj oblíbenec Michael Biehn je tu dost nevýrazný a Billa Paxtona si moc neužijeme. Všichni tři už navíc natočili mnohem lepší akční filmy, Biehn a Paxton byli za (vesmírné) mariňáky už ve VETŘELCÍCH a Sheen natočil ve stejném roce jako NAVY SEALS podstatně lepšího ZELENÁČE s Eastwoodem. Zbytečný akčňák poplatný 80. letům, ale postrádající jejich zábavnost. ()

Reklama

Haymar 

všechny recenze uživatele

Jeden z válečných akčňáků mého mládí - a nutno podotknout, že jeden z těch povedenějších! Zárověň též hodně opomíjený kousek. Pravda, po téměř 20ti letech už to působí (občas) trochu směšně a (téměř celou stopáž) hodně "levně", ale to zas vynahrazuje účast (tehdejších) akčních stars: Sheen/Biehn/Paxton... ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si myslel že se dívám na vzdáleného příbuzného Top Gunu. Nejsem si ovšem úplně jistý, jestli by tenhle film případné zájemce o službu v Navy SEALS spíše neodradil. Přestřelky jsou totiž krvavé, špinavé a do pohodového eliminace bezmocných terčů mají pořádně daleko. Film je místy až zbytečně realistický a krutý k postavám. Občas scénář naopak zdivočel a utekl téměř do komedie. Jako oddychový testosteronový akčňák to vcelku šlape, ale žádné umění v tom radši nehledejte. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Navy Seals sú neznámy film, ale so známymi hercami (Michael Biehn, Charlie Sheen, Bill Paxton). Akcie sú fajn, ako z 90 rokov, čiže klasika, ale dobre sa na to pozerá. Aj keď Námorná pechota je béčkový film s béčkovym príbehom, len ťažko sa stane s toho hit, ale herecké obsadenie a predovšetkým dobrá reálne spravená akcia dokáže zaujať (cheaty sú vypnuté, takže nekonečno náboj tu neexistuje a nesmrteľnosť tiež). Príbeh je jednoduchý, ale to mi nevadí, pretože to k akčnému filmu patrí. Michael Biehn (znova ako veliteľ) rovnako ako v Terminatorovi, či vo Votrelcoch si zahral po boku Paxtona a opäť dokazujú, že im táto rola sekne rovnako ako uniforma Navy Seals. No tento krát je tu Paxton iba ako vedľajšia postava ostreľovača a jeho rolu "Hudsona" prevezme Hawkins alias hlaškujúci Charlie Sheen. Príjemná nenáročná zábava, s mojím obľúbencom Michaelom Biehnom, ktorá nenudí a predovšetkým poteší fanúšika akčného filmu. 90% - 5* ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

  • Je velmi nepravděpodobné, aby byl novinářce umožněn přístup na základnu Navy SEALs. (Sealteam6)
  • Niektoré scény z tohto filmu boli inšpirované životom Chucka Pfarrera, bývalého príslušníka US Navy SEALs. (beso74)
  • V čase 1:00:00, při přípravě na vyskočení z letadla, je vidět, že Dale (Charlie Sheen) má nasazenou masku špatně, a to tak, že mu vysí jen na špičce nosu a je tam jasně patrná mezera mezi maskou a obličejem. V případě takovéhle netěsnosti by maska nefungovala jak by měla a Dale by nejspíš omdlel z nedostatku vzduchu. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama