Reklama

Reklama

Přípitek

  • Česko Proslov (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Adrien trčí na otravné rodinné večeři. Otcovy historky se opakují posté, matka se vyžívá v nudných konverzacích a sestřin snoubenec je jako vždy přechytralý. Adrienova expřítelkyně mu navíc neodpovídá na zprávu. Naděje, že ji získá zpátky, se zmenšuje. Minuty se vlečou a Adrien má jasno – horší už to být nemůže. Pak ale přijde poslední rána. Budoucí švagr Adriena požádá, aby pronesl přípitek na svatbě. Adrien nesnáší svatby. A mluvení na veřejnosti. A svého budoucího švagra. Ale říci "ne" nedokáže. V hlavě se mu okamžitě začínají rozjíždět barvité scénáře toho, co všechno by se při jeho přípitku mohlo pokazit... V hravé francouzské komedii, vybrané do programu festivalu v Cannes, září v hlavní roli Benjamin Lavernhe (Dokud nás svatba nerozdělí). (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (33)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina mluví neustále na diváka a vypráví mu nepříliš zajímavý příběh jednoho ukončeného vztahu + popisuje situaci v rodině. Jsem opravdu ráda, že si jeho matka konečně sundá ze zdi věšák ve tvaru penisu, ale jinak nemám žádný důvod, proč bych měla poslouchat čísi ubrečenou zpověď. SHRNUTÍ: Nekomedie o ničem ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

No vida, komedie, u kterých bych se smál nahlas, ještě nevymřely. Vypadá to jako one man show Benjamina Lavernheho, takže mne dost překvapilo, že jde o adaptaci románu. Laurent Tirard dodal spoustu nápadů, cit pro detail, absurditu i trapno. Kde by mne napadlo, co se dá vykřesat z tak prosté zápletky. Rozhodně lepší, než jsem čekal. Možná za to nakonec může pocit, že Adrienovi naprosto rozumím. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád, keď postava musí zákonite svoje myšlienky vysvetľovať čumením do kamery či už sedí na hajzli alebo honí v posteli. Hlavne pokiaľ ide o tak afektovaného retarda, ktorému máte chuť dať poriadnu do držky, aby ste mu vyrovnali tú vykostenú fasádu. Scenár mohol zafungovať, ale nie s tak otravným čurákom, ktorý prenáša svoju neurózu na vás. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Příjemná lehce ponudnělá komedie. 1)  35letý (k roku natáčení - 2019) hlavní tahoun snímku Benjamin Lavernhe (monologista Adrien) má nesporně jiskru a působil na mě i dost sexy._____ 2)  Bohužel, navzdory hezkým a vtipným monologům jsem se chvílemi nudil. Po vystříhání některých vcelku nepotřebných pasáží by snímek měl tak hodinu, což by bylo zřejmě optimum. ()

andrii 

všechny recenze uživatele

Jen galantní, empatická "slovobrána. Otvírák," kterému hrdlo nevysychá. Střízlivý rétor - glosátor pozvedne Den D, čas motýlka na květině. Zaperlí, když mu duši dáš, důvěrný pocit, člověka. Žádný vjem, enfent terrible, napadající publikum, ani přehnaně výřečného showmana, libujícího si v pódiových hříčkách, který se jazykově odvázal. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Ide o adaptáciu rovnomenného románu od Fabrice Caro vydaného v roku 2018. (Arsenal83)
  • V záverečných titulkoch odznie taliansky hit "Sarà perché ti amo" od Ricchi E Poveri. (Arsenal83)
  • Natáčení začalo 21. října 2019 a trvalo 6 týdnů, natáčelo se v Paříži. (bianci)

Reklama

Reklama