Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (6 440)

plakát

Hanma Baki VS Kengan Ashura (2024) odpad!

Když v Japonsku servírují dětem a mladistvým takovéto hovadiny s naprosto debilním dějem , nesmyslnými kecy a totálně zbytečným a trapným násilím, nedivím se, že jsou tam povětšinou psychicky narušení a pak i páchají hromadné sebevraždy. Tohle by se mělo fakt asi i zakázat ... tohle je moc ...

plakát

Cold Skin (2017) 

Nějak jsem nepobral o čem to mělo být ... na zabití času ale ok. RyboMrdna dobrá.

plakát

Žraloci v Paříži (2024) 

Za ukouslá chodidla v kanálu, super depka konec, sem tam vtip, vtipnou PR starostku, ... přidávám * navíc ... super zabavilo ... blbé, fakt blbé, ale prostě oddechově napínavé a zábavné ...

plakát

Likvidátor: Znovuzrození (2022) 

No tohle je kravina ... jedna scéna - něco se stane ... lup --- další scéna --- ani nevím proč se to stalo a kde ... jediný na co fakt se vyplatí koukat je Jacky Lai ... nehorázná kočka ... jinak ztráta času. A ten závěr je top debilní !

plakát

Mamut (2006) (TV film) 

Levná píčovina dobrá na uspání nebo zabití času.

plakát

Boy Kills World (2023) 

Myslel jsem, že to bude jiné, s více vtipem, ne tak zbytečně surové ... přehnané ... a vlastně ne vtipné ... prostě zklamalo.

plakát

Křiváci (2024) (seriál) 

Blbé ? - to určitě ... ale sakra zábavné se super postavami - ať už kladnými nebo zápornými ... a taky je dobré, že tady to není nikdy jasně dané ... super na relax.

plakát

Matka v trapu (2024) 

Hřebíčková je pohledná žena - až na její "koňský úsměv" a velmi dobrá herečka. Tím to končí. Nuda ... Dialogy jak ze šablony laciného a předem stokrát viděného seriálu z Argentiny ... a náplní jeden stereotyp a klišé za druhým ... to se, sakra, nedokážeme od toho odpoutat a mít pořád tenhle trapně nenápaditý humor v každé ( ehm ... skoro každé ) rádoby české komedii ??? ... to už je prostě zoufalost !!!