Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Komedie

Recenze (3 616)

plakát

Vražda - Epizoda 13 (2007) (epizoda) 

Už vyrůstají mnohé domněnky, kdo by mohl tahat za ty nejdůležitější nitky, nechme se ovšem překvapit, stále zbývá značné množství dílů.

plakát

Vražda - Epizoda 12 (2007) (epizoda) 

Genialitu tvůrců lze prokouknout už jen díky zapojení kultu jako je Faust a s ním spojené tématiky pekla a zla.

plakát

Vražda - Epizoda 11 (2007) (epizoda) 

Ten, kdo stojí v popředí a je několikrát přehlížen, je teď opět naservírován společnosti na talíř, ale já čekám, že tohle bude mít ještě velké množství háčků.

plakát

Vražda - Epizoda 10 (2007) (epizoda) 

V klasické kriminálce by mi vadila angažovanost blízkých zesnulé/ho, tady musím ale uznat, že i přes mnoho sympatií mě přítomnost obou rodičů nemálo zajímá a jsem dost zvědav, jak je tvůrci využijí dál.

plakát

Vražda - Epizoda 9 (2007) (epizoda) 

S odklonem od jednoho intenzivního, ale nesprávného obvinění se zase na chvilku sundavá noha z plynu a já si nechávám poslední hvězdu na další divoký kolotoč událostí.

plakát

Miliardy - Lyin' Eyes (2022) (epizoda) 

Piper Perabo registruju už od béčkového hororu Jeskyně, jsem rád, že se usadila alespoň menšími rolemi v televizi a tady ji vítám o to radši, protože ke Coreymu Stollovi sedí mnohem více, než když v Yellowstonu jako ujetá ekoaktivistka lezla do postele s o třicet let starším Kevinem Costnerem.

plakát

Miliardy - Cannonade (2022) (epizoda) 

Je na čase seriál konečně dojet, ale ne kvůli tomu, že bych chvátal z pouhé setrvačnosti jako mnoho jiných, nespokojených s nepřítomností Bobbyho Axelroda. Věřím, že i bez něj se bude na co dívat.

plakát

Simpsonovi - Speciální čarodějnický díl (2008) (epizoda) 

Tehdejší potřebu svézt se na vlně Transformers dost vítám, mnohem víc mě ale potěšila nepřiznaná parodie na Charlieho Browna, u jehož příběhu se Snoopym jsme trávili v dětství množství hodin v podobě videohry.